We zijn verheugd Echo Lee en John White als gastheer en gastvrouw te hebben in de aflevering van deze week.

Aflevering 20: Thanksgiving Special Event
Datum: Donderdag 26 november 2020
Tijd: 08:30 Nanjing, China (GMT+8:00)
Gasten: Echo Lee and John White
Live Platform: Zoom en Facebook

Registreer je hier!

Binnenkort vieren we de speciale Thanksgiving van dit jaar. Terwijl iedereen thuis nog steeds sociaal afstand neemt, willen we onze dank uitspreken voor je steun in het jaar 2020. We organiseren een speciale SAMA Coffee Time aflevering die je niet wilt missen!

Dit jaar wordt onze SAMA Thanksgiving Coffee Time een online, live interactief evenement met veel kansen om cadeaus te winnen. John en Echo bereiden zich voor op een verrassing tijdens de show en we hebben zelfs een speciale Bingokooi gemaakt om onze prijzen te trekken!

Prijzen voor de winaars:
Eerste prijs: MiraMate Big Magic (1 winnaar)
Tweede prijs: MiraMate Ray Gun (1 winnaar), MiraMate Flash (1 winnaar)
Derde prijs: Spooky2 Colloidal Silver Kit (2 winnaars), Spooky2 Scalar Digitizer (2 winnaars), SpookyRemote (2 winnaars)
Deelnameprijs: Spooky2 PEMF-spoel (3 winnaars)

LET OP: Bovenstaande prijzen zijn voor deelnemers die tijdens de koffietijd sessie hun Spooky2-verhalen gaan delen! Als je je Spooky2-verhaal met iedereen wilt delen, neem dan voor 24 november contact op met sama@spooky2-mall.com.

Grijp je kans voor het te laat is en win deze fantastische prijzen!

We rekenen de tijd om naar jouw lokale tijdzone::
1. New York, USA (UTC-5): 7:30 PM Nov 25
2. Vancouver, Canada (UTC-8): 4:30 PM Nov 25
3. Sydney, Australia (UTC+11): 11:30 AM Nov 26
4. London, United Kingdom (UTC+0): 00:30 AM Nov 26
5. Berlin, Germany (UTC+1): 01:30 AM Nov 26

Mocht je gedurende deze live show vragen hebben, stuur dan een email naar: sama@spooky2-mall.com.