Beste Spooky2-vriend,

Hoe gaat het met je?

Nu we het gloednieuwe jaar 2023 in zijn gegaan, willen we jou, onze gewaardeerde klant, bedanken voor je steun en vertrouwen in het afgelopen jaar. We zijn ongelooflijk dankbaar dat je deel uitmaakt van onze gemeenschap en wij kijken ernaar uit om in het nieuwe jaar weer voor jouw gezondheid te mogen blijven zorgen.

Velen, vooral onze oude vrienden, weten misschien al dat Spooky2 een in China gevestigd bedrijf is. Daarom vieren we bij Spooky2 Kerstmis en Nieuwjaar, evenals het prachtige Chinese Nieuwjaar!

Dit jaar is het het Jaar van het Konijn, dat symbool staat voor geluk, voorspoed, en een tijd van groei en geluk. Het is de grootste en belangrijkste feestdag in China en mensen brengen hun vakantie altijd door met een familiereünie en het delen van goede voornemens voor het nieuwe jaar.

In het licht van de komende feestdag en het festival houdt Spooky2 een Chinees Nieuwjaars-Uitverkoop met veel weggeefacties en speciale aanbiedingen!a

Geniet van 4% KORTING op alle artikelen

Gebruik de couponcode hieronder bij het afrekenen en geniet van 4% korting op alle Spooky2-items!

Tijd: 17:00 uur 17 januari 2023 tot 18:00 uur 31 januari 2023 (UTC+8)

Couponcode: springfestival2023
Vervaldatum: 3 februari 2023

(Opmerking: coupon voor Chinees Nieuwjaar kan niet samen met andere coupons worden gebruikt.)

Ook zullen geschenken worden opgenomen in elke bestelling die gedurende die periode wordt gedaan:

Bestellingen tussen € 0 en € 800 (inclusief € 800): holografische stickers (2 pagina’s).
Bestellingen tussen € 800 en € 1500 (inclusief € 1500): door Spooky2 ontworpen sleutelhanger.
Bestellingen tussen € 1500 en € 4000 (inclusief € 4000): door Spooky2 ontworpen boodschappentas.
Bestellingen van meer dan € 4000 (exclusief € 4000): alle hierboven genoemde geschenken!

Nu we 2022 achter ons hebben gelaten, willen we van deze gelegenheid gebruik maken om stil te staan ​​bij wat onze Spooky2 Global Aid Foundation vorig jaar heeft bereikt.

Sommige van jullie weten misschien dat voor elke bestelling van Spooky2-producten $ 3 wordt geschonken aan de Spooky2 Global Aid Foundation, die liefdadigheidsorganisaties over de hele wereld helpt om het milieu, de dieren en mensen in nood te beschermen.

In 2022 werkte de Spooky2 Global Aid Foundation samen met:

1. SEE International, een organisatie die essentiële en transformerende oogzorg en chirurgie over de hele wereld biedt, medische vrijwilligers en partners samenbrengt om te zorgen voor de mensen die dit het meest nodig hebben. Spooky2 heeft vorig jaar een donatie gedaan om tien patiënten te helpen hun operatiekosten te bekostigen.

2. SPCA New Zealand, de oudste en grootste liefdadigheidsinstelling voor dierenwelzijn in Nieuw-Zeeland, met 32 ​​centra in het hele land en meer dan 34.000 dieren die elk jaar bij de centra belanden. Het belangrijkste doel is het bevorderen van dierenwelzijn en het voorkomen van wreedheid. Spooky2 heeft vorig jaar een donatie gedaan om SPCA-centra te ondersteunen.

3. Rainbow Volunteer Club, een non-profit organisatie in Kathmandu, Nepal. Het personeel en de vrijwilligers streven ernaar de kwaliteit van het onderwijs in afgelegen gebieden te verbeteren en te ontwikkelen, te pleiten voor kinderbescherming en gendergelijkheid te bevorderen. Spooky2 heeft vorig jaar een donatie gedaan ter ondersteuning van het Student Aid-programma in Nepal.

4. Children International, een wereldwijde kindersponsororganisatie die bijna 200.000 kinderen helpt. Hun programma’s zijn gericht op het helpen van kinderen om gezond, goed opgeleid, bevoegd en werkzaam te zijn. Spooky2 heeft een donatie gedaan ter ondersteuning van de bouw van een nieuw gemeenschapscentrum in Guatemala.

Al onze Spooky2-klanten, heel erg bedankt. Jullie zijn het die alles mogelijk hebt gemaakt.

Het is onze wens dat de Spooky2 Global Aid Foundation liefde en hoop brengt aan meer mensen, net zoals jij die aan ons hebt gebracht.

Klik om vandaag met ons te doneren. 

Ken je een liefdadigheidsinstelling zonder winstoogmerk of ken je iemand die financiële hulp nodig heeft, dan kun je altijd een verzoek indienen via de volgende link:
https://www.spooky2scalar.com/what-charity-organizations-around-you-need-help/