Spooky2–5M

Dit is de ongelofelijk vernuftige co-ontwikkelde XM generator die de 5M vervangt.

Sluit hem aan op je PC waarop je de Spooky2 software runt en je hebt het meest krachtige Rife apparaat ter wereld.

Bar none.

Spooky2–5M
Dual outputs, a TTL 10 volt output, and an external input

The Spooky2–XM kost iets meer dan $114.

Met deze kleine generator wordt de ongelofelijke power van Spooky2 ontsloten. Zijn output voltage is krachtig genoeg om Contact electroden te gebruiken zonder dat er een versterker aan te pas komt, die wel nodig was voor de XM.

Spooky2–5M Front Panel
Het front panel van Spooky2-XM generator

De Spooky2–XM biedt tweevoudige kanalen. Het maakt niet uit dat deze elkaar niet intern moduleren, omdat onze nieuwe Wave Dividers-technologie draagkrachten, modulatoren en harmonica wiskundig in één output mogelijk maakt. En de Spooky Boost 3.0 / 2.0 signaalversterkers combineren beide uitgangen correct in een enkel coherent discreet signaal.

Je kunt dus elke carrierfrequentie gebruiken die je wilt, en moduleren met een eenvoudige amplitudemodulatie, of je kunt Double Sideband of Single Sideband AM toepassen.

Dit betekent dat je de “Holland 11th harmonic” techniek op één enkele output kunt bereiken, indien je dat wenst. En je bent niet beperkt tot een eenvoudige vierkante golf. Je kunt dit doen met alle 12 Spooky2 golfvormen, waaronder de sinus gedempte golfvan Rife, evenals de drie nieuwste golven op basis van de Rife principes: deSquare Damped, de Sinus H-Bomb, en de Square H-Bomb.Spooky2 presteertbovendien het onmogelijke, zoals het opvoeren van de power van een Spooky2-XM generator (met een hardwarefrequentie limiet van XMHz) tot 2XMHz en hoger). Klik op de volgende link voor meer informatie – en voor de aanschaf van jouw exemplaar:

Koop de Spooky2-5M Generator

Spooky2 ende Spooky2–XM generator – zijn voor elkaar gemaakt. Nu is jouw kans om de macht over je eigen gezondheid te bemachtigen,dus grijp die kans!

Ga verder naar Accessories kopen…