Beste Spooky2 vrienden,

Hoe gaat het momenteel met jullie?

Zoals veel oude Spooky2-vrienden misschien hebben opgemerkt, zit Spooky2’s grote dag eraan te komen! En deze grote dag is

Spooky2’s 8e verjaardag!

In de afgelopen acht jaar heeft Spooky2 er altijd naar gestreefd om ziektes te elimineren en om zoveel mogelijk mensen te helpen om van hun ziekten te genezen. Dit is vanaf het begin onze missie geweest en nog steeds doen we ons best om meer en meer mensen te helpen om hun pijn te verlichten. Wij bieden onze gebruikers de technologie om zichzelf te genezen en om een gelukkig, gezond en energiek leven te omarmen. Terugkijkend op wat Spooky2 heeft bereikt, zijn we erg trots en dankbaar voor alle steun die we hebben gekregen. Bedankt voor het vertrouwen in Spooky2. We zullen hard blijven werken om nog betere producten en diensten te brengen.

Dit jaar houden we een grote Jubileum UITVERKOOP met veel cadeaus en hoge kortingen om de 8e verjaardag van Spooky2 met onze vrienden te vieren!

(Chinese) Tijd: van 1 april 9.00 uur tot 30 april 2021 18.00 uur (UTC + 8)

Gratis Cadeaus bij Elke Order!

Er worden geschenken gegeven bij elke order die u plaatst op www.spooky2.nl.

  • Bestellingen tussen $ 0 en $ 800 (exclusief $ 800): een door Spooky2-ontworpen tissuehouder
  • Bestellingen tussen $ 800 en $ 1500 (exclusief $ 1500): een door Spooky2 ontworpen boodschappentas
  • Bestellingen van meer dan $ 1500 (inclusief $ 1500): een door Spooky2-ontworpen tissuehouder + boodschappentas

3% korting op alle artikelen waar geen korting voor geldt.

Kortingsbonnen: 8thanniv    Vervaldatum: 30 april 2021

PMERKING: Deze kortingsbon kan niet worden gebruikt voor de speciale Spooky2 8th Anniversary-kits.

Spooky2 speciale 8e verjaardag kits

In april kun je ook de volgende speciale jubileumkits tegen gereduceerde prijzen kopen!

Grijp deze kans om veel geld te besparen voordat het te laat is!

Spooky2 XM Remote 8th Anniversary Kit

Alles wat je nodig hebt om met een ​​Spooky2 Remote-modus te behandelen. Deze kit is vooral handig voor bestaande gebruikers die alleen behandeling op afstand willen toepassen.

€139.95

Spooky2 Portable Essential 8th Anniversary Kit

De essentiële kit voor de succesvolle behandeling van Kanker, Lyme en Morgellons. Het Spooky2 systeem is krachtig, maar het kan ook verwarrend zijn, met zoveel beschikbare mogelijkheden en accessoires. We hebben alles wat je nodig hebt verzameld in een handig pakket.

€434.79

Spooky2 Portable GeneratorX Remote 8th Anniversary Kit

GeneratorX (GX) is een nieuw item in de Rife-gemeenschap. Het is ’s werelds krachtigste Rife-generator, boordevol functies. Elke GX bevat 2 functiegenerators, elk met 2 uitgangen en volledige biofeedbackfunctie. GX kan met elke golfvorm op 40 MHz werken en kan ook tot 30 programma’s van Spooky2 laden om zelfstandig te draaien zonder een computer.

€614.62

Spooky2 Portable GeneratorX Essential 8th Anniversary Kit

GeneratoreX (GX) is de laatste die is geboren in de Rife-gemeenschap. Het is de krachtigste Rife-generator ter wereld, boordevol functies. Elke GX bevat 2 functie-generatoren, elk met 2 uitgangen en een complete biofeedback-functie. De GX kan met elke golfvorm tot 40 MHz werken en kan tot 30 programma’s uit de Spooky2-software laden en ze vervolgens autonoom (stand-alone) uitvoeren zonder een computer.

€777.76

Spooky2 Central Single Generator 8th Anniversary Kit

Deze kit combineert de Spooky2 Central met essentiële accessoires, Spooky2-XM-generator en Spooky2 Plasma Tube. Alles is ontworpen om in harmonie samen te werken.

1,548.73 – 1,802.97

Spooky2 Portable Central GeneratorX 8th Anniversary Kit

Deze kit bevat hardware waarmee nieuwe gebruikers Kanker, Lyme en Morgellons en andere ernstige ziektes kunnen behandelen. Het is een combinatie van de Spooky2 GeneratorX Essential Kit, Spooky2 Central Single Generator kit, en een extra USB filterkabel.

2,318.45 – 2,572.62

Voor uw gemak hebben we de Verkoopperiode omgerekend naar uw lokale tijdzone:

  • Amsterdam, Nederland (UTC+2): Van 03:00 uur 1 april tot 12:00 uur 30 april

Als je vragen hebt, stuur dan een e-mail naar support@spooky2-mall.com . We helpen je graag verder!