Lieve Spooky2 familie,

De eerste maand van 2024 is alweer voorbij. 2023 Was een uitdagend jaar, maar met waardevolle resultaten. We hadden onze grootste kerstuitverkoop ooit en veel mensen profiteerden van de geweldige aanbiedingen.

Nu is februari aangebroken. Dit is een bijzondere tijd in China, omdat we Chinees Nieuwjaar vieren, een grote gebeurtenis hier in China! Er vindt een massale uittocht plaats naar onze geboorteplaatsen, om daar een paar weken met onze familieleden door te brengen.

Dit jaar is, in de Chinese astrologie, het jaar van de Draak. In China betekent draak voorspoed, kracht en wijsheid. We hopen dan ook dat het komende Jaar van de Draak je een goede gezondheid en veel geluk zal brengen.

Jij maakt deel uit van onze Spooky2-familie en hoewel China misschien behoorlijk ver verwijderd is van waar jij woont (en te ver om naartoe te rijden), heb je een plekje in ons hart. Wij willen deze feestdag dan ook graag vieren met een Spooky2 Chinees Nieuwjaarsuitverkoop, en tijdens de uitverkoop met speciale cadeaus bij elke aankoop!

Spooky2 Chinesisches Neujahrsangebot endet in

 • 00Dagen
 • 00Uur
 • 00Minuten
 • 00Seconden
5% off nl

Geniet van 5% korting op alle artikelen!

Bovendien geldt voor alle producten (ja, alle producten) op spooy2.nl 5% korting.

Coupon code: SF2024

Vervaldatum: 23. Februar 2024

Kortingsbonnen voor Chinees Nieuwjaar kunnen niet samen met andere kortingsbonnen worden gebruikt.

OPMERKING: Tijdens de Chinees Nieuwjaarsvakantie worden er geen bestellingen verwerkt. Bestellingen die tijdens het Chinese Nieuwjaar worden geplaatst, zullen daarom enige vertraging oplopen. Alle bestellingen worden zo snel mogelijk (zo niet eerder) na de vakantie verwerkt. Wij verontschuldigen ons voor het eventuele ongemak en danken je voor je geduld en begrip.

Gratis cadeau’s:

 • Bestellingen tussen €0 en €800 (inclusief €800): holografische stickers
 • Bestellingen tussen €800 en €1500 (inclusief €1500): Een oogmasker
 • Bestellingen tussen €1500 en €3000 (inclusief €3000): een milieuvriendelijke opvouwbare boodschappentas
 • Bestellingen van meer dan €3000 (exclusief €3000): alle bovengenoemde artikelen

Life-release-activiteiten en ander liefdadigheidswerk

Spooky2 geeft om al het leven. Onze producten hebben duizenden mensen en huisdieren geholpen bij hun gezondheidsproblemen, maar we hebben ook veel energie gestoken in liefdadigheidswerk.

In 2023 hebben we veel verschillende life-release-activiteiten georganiseerd, waarbij dieren die bestemd waren voor de eettafel, worden vrijgelaten in hun natuurlijke omgeving. Niet alleen helpt dit mensen om compassie te koesteren en het leven te leren respecteren, maar het is ook een manier om positieve energie terug te geven aan de biosfeer en de aarde.

We hebben ook gedoneerd aan een aantal liefdadigheidsorganisaties en individuen, zoals OneQclub, een organisatie die mensen in Guatemala helpt, en Dr. Alain, die kinderen in Nepal helpt.

Wij danken jullie, onze Spooky2-familie, voor het mogelijk maken hiervan. Elke keer dat jij een bestelling plaatst, storten wij $ 3 in ons liefdadigheidsfonds; de Spooky2 Global Aid Foundation. Het zijn jullie steun en aankopen die ons in staat hebben gesteld om liefde te verspreiden en mensen (en dieren) in nood te helpen. We hopen dat we geweldige producten en diensten kunnen blijven leveren die jou helpen op je reis naar een betere gezondheid. We hopen ook dat we een positieve impact kunnen maken op de samenleving.

Als je onze goede doelen wilt steunen, klik dan op de onderstaande knop om een ​​donatie te doen.

Gelukkig Chinees nieuwjaar!

Chinees Nieuwjaar Uitverkoopduur voor verschillende tijdzones:

 • New York, VS (UTC-5): 7 februari 05.00 uur tot 23 februari 05.00 uur
 • Vancouver, Canada (UTC-8): 7 februari 02.00 uur tot 23 februari 02.00 uur
 • Sydney, Australië (UTC+11): 7 februari 21:00 uur tot 23 februari 21.00 uur
 • , Verenigd Koninkrijk (UTC+0): 7 februari 10:00 uur tot 23 februari 10:00 uur
 • Berlijn, Duitsland (UTC+1): 7 februari 11:00 uur tot 23 februari 11:00 uur