Bij het vieren van het 11-jarige bestaan van Spooky2, kijken we terug op de reis die in 2013 begon, en werd aangewakkerd door de passie om mensen over de hele wereld te ondersteunen in hun streven naar gezondheid en geluk. Deze mijlpaal is een bewijs van onze groei en van de niet-aflatende steun van onze gewaardeerde community.

In 2023 zijn we nieuwe wegen ingeslagen van holistisch welzijn, door zowel online als offline meditatiesessies te introduceren, gekoppeld aan de transformerende effecten van Hawaiiaanse healingtechnieken. Dit streven was bedoeld om mensen naar innerlijke vrede en geluk te leiden. Daarnaast hebben we in september vorig jaar een speciaal gebaar geïnitieerd door bij elke bestelling het boek “The Essence of Happiness and True Freedom” mee te sturen. Wij willen levens inspireren en verrijken, en een gevoel van rust en bevrijding bij onze klanten bevorderen.

Tijdens dit jubileum vieren we elf jaren van welzijn versterken en levens transformeren en terwijl we bij dit jubileum stil staan, willen we onze oprechte dank betuigen aan onze klanten, voor hun vertrouwen en loyaliteit. Laten we een toost uitbrengen op Spooky2.
Proost op een mooiere, gezondere toekomst!

Spooky2 11th Anniversary Sale

Van 1 april 9.00 uur tot 30 april 18.00 uur 2024 (UTC+8)

Zoals altijd hebben we een aantal evenementen gepland voor de Spooky2 11th Anniversary Sale.

Tijdens onze jubileumuitverkoop ontvang je een Spooky2 Audio bij elke bestelling die tijdens de sale wordt geplaatst, plus een van de volgende producten:

Bestellingen van € 100 tot € 800: Energieopwekkende bladwijzer
Bestellingen tot € 1500: Mantra-hanger
Bestellingen tot € 3000: Voorhoofdthermometer
Bestellingen van meer dan € 3000: Al het bovenstaande

Let op :de orderwaarde is exclusief de verzendkosten.

Tijdens de jubileumuitverkoop kun je bij het winkelen bij Spooky2 tot 9% korting krijgen op je favoriete Spooky2-kit!

Bekijk vandaag nog onze jubileum kits en haal een betere gezondheid in huis.

Naast gratis cadeaus bij elke bestelling, biedt Spooky2 tijdens de jubileumactie ook nog eens 5% korting op alle volledig geprijsde artikelen. Een goed moment dus om wat accessoires of een nieuwe generator toe te voegen aan je bestaande Spooky2-installatie!

Bestel vandaag nog onze accessoires en generators en gebruik de kortingsbon van 5% bij het afrekenen!

Couponcode: 11thanniv

Vervaldatum: 30 april 2024

Let Op! : De aanbieding “5% korting op volledig geprijsde artikelen” is niet van toepassing op uitverkoopartikelen, zoals de Spooky2-jubileumkits.

Verdien dubbele lidmaatschapspunten op aankopen die tijdens de jubileumuitverkoop op spooky2.nl  worden gedaan!

Beveel Spooky2-apparaten aan bij je vrienden en ontvang 5.000 punten voor elke vriend die je uitnodigt. Ook je vrienden kunnen profiteren van de uitverkoop. Een betere deal voor jullie allebei!

Weet je niet zeker hoe je je punten kunt inwisselen of heb je je nog niet aangesloten bij ons lidmaatschapsprogramma? Klik dan hier om meer te lezen. 

Vorig jaar ontvingen velen het boek ‘The Essence of Happiness and True Freedom’ in hun pakket. Wij hebben het voornemen om, naast het helpen verlichten van je lichamelijke ongemakken, je te helpen je gemoedsrust terug te vinden, omdat we weten dat lichamelijke ziekten uitingen zijn van mentale, spirituele en energetische onbalans. Het boek bezit diepgaande wijsheid, geeft eenvoudige uitleg en biedt een frisse kijk op de menselijke ervaring. Tijdens het lezen ervaar je al een gevoel van vrede en verlichting, en met het toepassen van de leringen kun je ook jouw leven en gezondheid transformeren. Hier zijn enkele gedachten die door een gebruiker werden gedeeld:

Dit boekje vertelt ons over het onnodige lijden dat we zelf vaak in ons leven creëren, het nepgeluk waar we naar streven (in plaats van naar innerlijke vrede te zoeken). Ook onderwerpen als verslavingen, karma, reïncarnatie komen aan de orde. Wat zijn eigenlijk de echte waarden waar we naar zouden moeten streven. Universele waarden die door religies over de hele wereld worden gedeeld.
Heel mooi en vol wijsheid, die ons doet nadenken over de zin van het leven.
Bedankt Echo.

Of je het boek nu gaat lezen of niet, we nodigen je van harte uit om met ons mee te gaan op onze reis naar ware vrijheid en geluk. Bezoek onze speciale website voor meer informatie.

Je kunt punten verdienen door de video’s te bekijken, je gedachten met ons te delen, enz. De punten kunnen worden ingewisseld voor kortingsbonnen en worden gebruikt bij het afrekenen, inclusief jubileumpakketten. Bekijk deze pagina voor meer informatie.

Aflevering 25: Speciaal evenement voor het 11-jarig jubileum van Spooky2

Datum: woensdag 24 april
Tijd: 9.00 uur Nanjing (UTC+8)
Gasten: John White en Echo Lee
Live Platforms: Zoom en Facebook

Deelnemers kunnen hun verhalen delen met Spooky2 bijv. over mensen en dingen waar ze dankbaar voor zijn. Er zal ook een interactieve vraag-en-antwoordsessie plaatsvinden. Tijdens de live uitzending verloten wij vijf prijzen onder de deelnemers.

Mogelijke Cadeaus :

HeaWea MicroGen; Spooky2 XM Remote Kit; MiraMate Mini Magic; Spooky2 Colloidal Silver Kit; Mindful Audio; Spooky2 Sleep Shades Blue Light Blocking Glasses;Spooky2 Remote v2.0; Spooky2 Boost v3.1; 15% Coupon; 10% Coupon

Wij zullen namens elke deelnemer een donatie van 5 € doen.

Spooky2 is toegewijd aan het helpen van mens en dier in nood. Daarom hebben we een “€3-programma” waarin we van elke bestelling €3 in ons liefdadigheidsfonds, Spooky2 Global Aid Foundation. Het fonds werkt samen met internationale liefdadigheidsorganisaties op verschillende gebieden, waaronder het redden van dieren, milieubescherming, gezondheidszorg en onderwijs. We hebben gedoneerd en hulp verleend aan mensen en dieren in Azië, Afrika, Amerika en Australië.

We hopen dat meer individuen en organisaties zich gaandeweg bij ons zullen aansluiten, om de essentie van het delen en het teruggeven aan anderen te bevorderen. En voor ons 11-jarig jubileum willen we jou bedanken voor je voortdurende steun en we willen jouw liefde met meer mensen delen. Als je tijdens het jubileum een ​​donatie doet aan onze stichting, geven wij je als blijk van onze dankbaarheid een speciale bon. De korting op de coupon is gelijk aan het donatiebedrag en je kunt deze gebruiken op onze website. Zo helpen we jou met het verspreiden van je liefde naar meer uithoeken van de aarde.

Let op:

  • Er is geen limiet op het aantal en de hoeveelheid donaties. De maximale waarde van elke coupon kan echter niet hoger zijn dan € 50.
  • De bestelwaarde kan niet minder zijn dan tweemaal de couponwaarde.
  • De kortingsbon kan niet worden gebruikt in combinatie met andere kortingsbonnen of op jubileum kits.
  • De coupon vervalt in mei 2024.

Voor jouw gemak hebben we de uitverkoopperiode omgezet naar jouw lokale tijdzone:

  • l New York, VS (UTC-4)
  • l Vancouver, Canada (UTC-7)
  • l Sydney, Australië (UTC+11)
  • l Londen, Verenigd Koninkrijk (UTC+1)
  • l Berlijn, Duitsland (UTC+2)

Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een e-mail naar support@spooky2-mall.com . Wij helpen je graag verder!