Welkom bij Spooky2!

Gefeliciteerd met het vinden van de beste en meest betrouwbare Rife-machine! We zijn er om je te helpen met genezen, en om de controle over jouw gezondheid terug te krijgen!

OPMERKING: Je leest dit omdat je weet wat Spooky2 is – en je weet wat het kan doen. (Als dat niet het geval is, kun je deze pagina misschien beter eerst lezen. Hij opent in een nieuw venster – maak je geen zorgen, we wachten op je).

We hebben de verschillende kits op een rijtje gezet om het wat inzichtelijker voor je te maken, zodat het ook wat tijd bespaart.

1.Als je een Spooky2-beginner bent, kun je van start gaan met de Spooky2 Portable Starter’s Kit, die alles bevat wat je nodig hebt voor je allereerste Rifing-therapie. De kit bevat één Spooky2-generator. Hoewel het een kit voor Rife-starters is, is hij heel krachtig. De Spooky2 Portable Starters Kit is ideaal voor het ontgiften van het lichaamssysteem, het stimuleren van de energietoevoer en voor het doden van insecten en schimmels buiten het lichaam.

 

2. Normaal gesproken raden we onze gebruikers aan om een set met minimaal twee generatoren aan te schaffen. Eén generator is voor het uitvoeren van Spooky2-Killing-programma’s. De frequenties zullen schadelijke microben, ziekteverwekkers, bacteriën en virussen aanvallen wat giftig afval in je lichaam zal vormen. Dan komt een tweede generator goed van pas. De tweede generator kan namelijk verschillende ontgiftingsprogramma’s uitvoeren. Het kan je lymfesysteem, lever en nieren helpen bij het aanpakken van mogelijke ontgiftingsproblemen en het giftige afval opruimen.

Mocht je willen starten met 2 generators, dan raden wij het onderstaande aan Spooky2 XM Generator Portable Essential Kit.

 

3.Voor mensen die geïnteresseerd zijn in ongelofelijk snel biofeedback scannen, adviseren wij om te kiezen voor onze krachtige Spooky2 Portable GeneratorX Pro Essential Kit.

GeneratorX Pro (GX Pro) is een hightech frequentiegenerator die je binnen enkele minuten een lijst met frequentie ‘hits’ geeft volgens jouw biofeedback. Het detecteert de frequenties van alle schadelijke micro-organismen in je lichaam. Elke GeneratorX Po bevat 2 frequentiegeneratoren die werken op 40 MHz en met elke golfvorm. Hij kan ook tot 30 programma’s vanuit de Spooky2 software laden om standalone, dus zonder computer, te draaien.

Naast het uitvoeren van biofeedback-scans, kun je met de GX Pro ook de PEMF-, Remote-, Cold Laser- en Contact-modus gebruiken. TENS-pads en handcilinders zijn geweldig voor het snel doden van virussen, terwijl Spooky2 Remote stilletjes het lichaamsafval opruimt. Bovendien kun je de Cold Laser Twin en Wrist gebruiken om het natuurlijke genezingsproces van het lichaam te versnellen. We hebben alles voorbereid wat je nodig zou kunnen hebben in deze kit, om een veelzijdig en indrukwekkend Rife-systeem op te zetten.

4. Mocht je budget toereikend zijn, dan kun je onze Spooky2 Central overwegen. Hij heeft 4 manieren om de frequenties toe te passen: Plasma, Ultrasound, PEMF-coil en Contact. Plasma kan zonder draaggolf tot 3,5 MHz uitzenden. Het was ook de originele transmissiemethode die door Royal Rife werd toegepast bij het succesvol genezen van 16 terminale patiënten.

 

 

5. Wil je je immuunsysteem versterken zodat je lichaam meer energie heeft om te vechten of zichzelf weer op te bouwen, dan raden we je aan om voor Spooky2 Scalar te kiezen. Voor mensen die graag etherische olie en kruiden gebruiken is het ook een goede keuze. Je zou de helende energie van die stoffen kunnen ontvangen via scalaire energie.