Spooky2 tour

Spooky2 is de meest geavanceerde en veelzijdige Rife-machine ter wereld. Het brein van dit systeem is de Spooky2-software, die hier gratis kan worden gedownload. Wanneer je de software in de testmodus opent kun je alvast bekijken hoe het werkt.

Klik op een afbeelding op deze pagina en deze wordt geopend in een apart browservenster (of tabblad, als jouw browser dit mogelijk maakt). Afhankelijk van je browser moet je wellicht met de rechtermuisknop in het popupmenu klikken en deze optie kiezen. Als de foto te klein is, moet je het venster vergroten en wordt het beeld aangepast. In een tabblad kun je op de afbeelding klikken en de scrollbars verslepen.

OK, je hebt jouw exemplaar van Spooky2 gedownload en geïnstalleerd en je bent klaar voor actie (maak je geen zorgen, installatie is heel simpel en eenvoudig, en als het installeren van nieuwe software niet iets is wat je heel vaak doet, dan zijn er volledige instructies in de Spooky2 gebruikershandleiding.

Wanneer je op de Spooky2 – snelkoppeling klikt, die automatisch is geïnstalleerd in jouw Windows Start Menu of taakbalk, dan is dit het eerste scherm dat jeziet:

Presets tab: Simple View

Presets tabblad: Eenvoudige weergave

Deze weergave stelt de nieuwe gebruiker in staat om Spooky2-presets rechtstreeks te testen. De software bevat veel nuttige voorgeprogrammeerde presets, inclusief programma’s zoals het Cancer Protocol, het Morgellons en Lyme-protocol, het Terrain (Detox) Protocol, enz. Je kunt ook zelf krachtige en effectieve programma’s samenstellen met behulp van zg. Shell Presets met de juiste reeds voorgeprogrammeerde instellingen. Je kunt je eigen programma’s in drie eenvoudige stappen uitvoeren:

 1. Selecteer een Preset Collectie in de linker kolom. Om je eigen preset te maken selecteer je Shell (Empty) Presets.
 2. Klik op het tabblad Programs (hieronder weergegeven) om de aandoening of pathogeen op te zoeken en dubbelklik om te laden.
 3. Klik op het tabblad Control (zie hieronder), kies je generator en klik op Start.

Vink het ‘Advanced’ selectievakje aan en bovenaan het venster verschijnen nog drie tabbladen:

Presets tab: Advanced View

Presets tab: uitgebreide weergave.
De nieuwe tabbladen zijn: Instellingen (settings), Systeem en Internet

Programs tab

Tabblad “Programs”

Op het tabblad Programma’s zoek en selecteer je programma’s. De database van Spooky2 bestaat uit vier fabrieksdatabases – DNA-, Base Pairs-, Molecular Weight- en Main-databases, plus die in jouw aangepaste bestand, waardoor het de grootste frequentiedatabase ter wereld is, met een nog altijd groeiende hoeveelheid frequenties van meer dan 40.000. Daarnaast kun je met Spooky2 ook je eigen programma’s maken.

 • DNA is een verzameling van ongeveer 1.650 programma’s met DNA als target, bepaald met behulp van een methode die is ontwikkeld door het Spooky-team.
 • BP heeft meer dan 23.900 programma’s voor pathogenen voor mens, dier en plant, gebaseerd op hun basenpaarwaarden.
 • MW is een verzameling van ongeveer 9.000 programma’s voor medicijnen, supplementen en moleculen die belangrijk zijn voor de gezondheid.
 • De hoofddatabase van Spooky2 bestaat uit alle bovenstaande 12 subdatabases: PROV, BIO, VEGA, CAFL, ETDFL, XTRA, HC, KHZ, RIFE, ALT, CUST en BFB.

Hiervan zijn DNA, BP en MW onafhankelijk ontwikkeld door het Spooky2 Team.

Nog meer Nuttige Kenmerken

Spooky2 is niet alleen het meest krachtige Rife-systeem op de markt – het biedt ook ongelofelijk veel mogelijkheden. Dit is mogelijk dankzij de Spooky2-XM generator. Niet alleen kan Spooky Central met zijn vier subsystemen, desgewenst, contactbehandelingen met carriers verrichten, maar behalve het Remote systeem, kun je het op vele andere manieren gebruiken.

 • Spooky2 kan beide Spooky Cold Laser (LLLT) accessoires gebruiken.
 • Het kan een Spooky PEMF Coil bedienen.
 • Je kunt Spooky2 gebruiken om zeer hoogwaardig nano-deeltjes colloïdaal zilver te maken – ga hier naarhet Spooky2 accessoire “Colloidal Silver Kit”.
 • Je kunt Spooky gebruiken als een Dr Hulda Clark “zapper” met behulp van 2.5KHz of 30KHz – of beide tegelijkertijd.
 • Je kunt het systeem gebruiken als insectenverdelger- en schimmels uit te roeien. Bekijk de huidige Spooky2 gebruikershandleiding voor meer informatie op dit gebied. De Spooky2 Home Care Kit is speciaal voor dit doel ontworpen – je kunt deze accessoire hier.
 • Je kunt een Spooky Radionics apparaat op Spooky2 aansluiten en gebruiken om frequenties op water, suikerpillen of kristallen te imprinten. Tegelijkertijd kun je, samen met de frequenties van geneeskrachtige middelen die je op de invoerplaat plaatst, radionics eigenschappen toevoegen. Of je kunt deze subtiele energie gewoon rechtstreeks overbrengen.
 • Je kunt het als voetbad-detox systeem gebruiken – hiervoor is een preset opgenomen.

Het Spooky team is voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe manieren om dit krachtige systeem toe te passen, en er zitten momenteel een aantal spannende projecten in de pijpleiding.

BELANGRIJK: U kunt Spooky2 gratis downloaden en installeren zonder hiervoor enige fysieke hardware met je pc te verbinden. Je kunt de software in de testmodus laten lopen waarbij het met een hele reeks virtuele generators kan werken. Aangezien er geen echte generators zijn aangesloten, kun je er niet mee werken;je ervaart slechts hoe alles eruit ziet en hoe het werkt.

Wij raden je aan om ook de Spooky2 gebruikershandleiding te downloaden, zodat je kunt zien hoe eenvoudig het is om met Spooky2 aan de slag te gaan. Deze handleiding kan samen met de software hier gratis gedownload worden. Kies het Spooky2 Starter Pack om de software en de Gids in één pakket te downloaden.

Ga verder naar Transmissie…