Spooky2 tour

Klik op een afbeelding op deze pagina en deze wordt geopend in een apart browservenster (of tabblad, als jouw browser dit mogelijk maakt). Afhankelijk van je browser moet je wellicht met de rechtermuisknop in het popupmenu klikken en deze optie kiezen. Als de foto te klein is, moet je het venster vergroten en wordt het beeld aangepast. In een tabblad kun je op de afbeelding klikken en de scrollbars verslepen.

OK, je hebt jouw exemplaar van Spooky2 gedownload en geïnstalleerd en je bent klaar voor actie (maak je geen zorgen, installatie is heel simpel en eenvoudig, en als het installeren van nieuwe software niet iets is wat je heel vaak doet, dan zijn er volledige instructies in de Spooky2 gebruikershandleiding.

Wanneer je op de Spooky2 – snelkoppeling klikt, die automatisch is geïnstalleerd in jouw Windows Start Menu of taakbalk, dan is dit het eerste scherm dat jeziet:

Presets tab: Simple View

Presets tabblad: Eenvoudige weergave

  1. Selecteer een Preset Collectie in de linker kolom. Om je eigen preset te maken selecteer je Shell (Empty) Presets.
  2. Klik op het tabblad Programs (hieronder weergegeven) om de aandoening of pathogeen op te zoeken en dubbelklik om te laden.
  3. Klik op het tabblad Control (zie hieronder), kies je generator en klik op Start.

Vink het ‘Advanced’ selectievakje aan en bovenaan het venster verschijnen nog drie tabbladen:

Presets tab: Advanced View

Presets tab: uitgebreide weergave.
De nieuwe tabbladen zijn: Instellingen (settings), Systeem en Internet

Settings: Waar je elk aspect van de frequentiesbeheert voor beide uitgangen van elke generator – en waar je meerdere generators toevoegt.
System: hier maak je instellingen die elke op jouw PC aangesloten generator aansturen.
Internet: vanuit dit tabblad kun je emails sturen naar clienten, of verschillende Spooky2-gerelateerde websites bezoeken.

Programs tab

Tabblad “Programs”

Zoek nu en laad een enkel programma – of bouw een reeks programma’s in de kolom Loaded Programs (hierboven) – configureer dan verschillende opties. Wanneer je tevreden bent met je werk kun je teruggaan naar het tabblad Presets en het programma opslaan onder een nieuwe user presetnaam,door op de groene buttonte klikken..

Settings tab

Tabblad “Settings”

Spooky2’s “machinekamer”, waar je de signalen die via beide uitgangen worden overgedragen, kan manipuleren op manieren die je kan specificeren. Aangezien Spooky2 in de software willekeurige golven vormt, kunt jejouw eigen golfvormpatronen ontwerpen en die delen met anderen.

Control tab

Tabblad “Control”

Vanaf de Spooky2 “brug” kun je maximaal 127 generators individueel besturen, met ‘real-time’ controle over de frequenties. Met Spooky Pulse kun je vanaf hier ook een biofeedback scan uitvoeren om alle afwijkende frequenties in het lichaam op te sporen en de resultaten vervolgens te gebruiken om de gevonden problemen op te lossen. Desgewenst kunje ook de gevonden frequenties doornemenaan de hand van de inhoud vanSpooky2’s frequentiedatabase, momenteel de grootste op aarde met bijna 32.000 programma’s, waaronder Base Pairs en Molecular Weight. Daarnaast is het mogelijk om een aparte basisparameter voor planten- en dierenpatogenen te laden in het tabblad “System” (hieronder).

System tab

Tabblad “System”

De instellingen op dit tabblad zijn van toepassing voor elke generator in je verzameling, en voor Spooky2’s activiteiten en gedragingen. Je kunt actuele handmatige modulaties configureren, die je kunt toepassen op het “Control” tabblad,terwijl het programma loopt. Je kunt zien welke hardware is aangesloten op Spooky2 , en een “zwarte lijst”samenstellen van ongewenste frequenties die Spooky2 daarna nooit zal uitzenden..

Internet tab

Tabblad “Internet”

Met een correct geconfigureerde POPmail desktop client, kun je de e-mail faciliteit naar wens gebruiken. Klik op een pictogram in het Sociale deelvenster om je browser te openen en een Spooky2-gerelateerde website tebezoeken.

Errors tab

Tabblad “Errors”

In dit tabblad worden operationele fouten historisch geregistreerd en blijven staan totdat je ze hebt gewist. Deze informatie kan ook opgeslagen worden in een tekstbestand. De statusbalk onderaan het scherm is aanwezig in elk tabblad voor live foutopsporing. De knop “Screenshot” neemt de inhoud op van alle tabbladen en slaat ze op naar de Spooky Spooky2-data-subdirectory. De “Customer Support” knop maakt ook screenshots en stelt het e-mailvenster op in de internet tab zodat je ze direct naar de Spooky2 Help Desk kunt sturen samen met je email..

File Menu: Create Program

Het file menu ”Create Program”

Kies “Create Program” in het menu “File” om jouw eigen frequentieprogramma op te bouwen en op te slaan in je persoonlijke database, samen met je notities.

File Menu: Create Carrier Sweep

Het file menu “Create Carrier Sweep”

Conventionele plasma apparaten maken modulatie sweeps die inefficiënt en verkwistend zijn – en niet zo effectief als hun fabrikanten graag zouden willen doen geloven. Spooky Central heeft geen enkele carrier nodig, maar je kunt er desgewenst een toepassen. De beste manier om dit te doen is het bouwen van een Carrier Sweep. Dit is een veel effectievere manier om plasma sweeps te gebruiken, iets dat die conventionele apparaten gewoon niet kunnen, omdat ze nog steeds gebaseerd zijn op hardware en wetenschappelijk denken van de twintiger jaren. Carrier sweeps kunnen worden opgeslagen in je “User Preset collection”.

File Menu: Create Spectrum Sweep

Het file Menu “Create Spectrum Sweep”

Met Spooky2’s unieke Spectrum- en Wave Cycle Multiplier-technologieën kunt je met een enkele generator die in de Remote Mode werkt tot 1.024 frequenties tegelijk produceren. Bij “Wave Cycle Multiplication” kun je het gewenste aantal invullen. Het wordt ook gebruikt om complexe golven te creëren met veel interne modulaties, en het is ook verantwoordelijk voor enkele unieke golfvormen zoals “sine damped, square damped, sine H-Bomb en square H-Bomb” golven.

Het bijzondere is dat Wave Cycle Multiplication ook een generator kan dwingen om zijn hardwarelimiet van XMHz te overschrijden en zuivere golfvormen uit te zenden met volledige amplitude bij frequenties tot 2XMHz.

Spectrum kan gebruikt worden voor individuele frequenties, of je kunt een Spectrum sweep in dit venster met je eigen notities opslaan en opslaan in jouw persoonlijke programma database.

Nog meer Nuttige Kenmerken

Spooky2 is niet alleen het meest krachtige Rife-systeem op de markt – het biedt ook ongelofelijk veel mogelijkheden. Dit is mogelijk dankzij de Spooky2-XM generator. Niet alleen kan Spooky Central met zijn vier subsystemen, desgewenst, contactbehandelingen met carriers verrichten, maar behalve het Remote systeem, kun je het op vele andere manieren gebruiken.

  • Spooky2 kan beide Spooky Cold Laser (LLLT) accessoires gebruiken.
  • Het kan een Spooky PEMF Coil bedienen.
  • Je kunt Spooky2 gebruiken om zeer hoogwaardig nano-deeltjes colloïdaal zilver te maken – ga hier naarhet Spooky2 accessoire “Colloidal Silver Kit”.
  • Je kunt Spooky gebruiken als een Dr Hulda Clark “zapper” met behulp van 2.5KHz of 30KHz – of beide tegelijkertijd.
  • Je kunt het systeem gebruiken als insectenverdelger- en schimmels uit te roeien. Bekijk de huidige Spooky2 gebruikershandleiding voor meer informatie op dit gebied. De Spooky2 Home Care Kit is speciaal voor dit doel ontworpen – je kunt deze accessoire hier.
  • Je kunt een Spooky Radionics apparaat op Spooky2 aansluiten en gebruiken om frequenties op water, suikerpillen of kristallen te imprinten. Tegelijkertijd kun je, samen met de frequenties van geneeskrachtige middelen die je op de invoerplaat plaatst, radionics eigenschappen toevoegen. Of je kunt deze subtiele energie gewoon rechtstreeks overbrengen.
  • Je kunt het als voetbad-detox systeem gebruiken – hiervoor is een preset opgenomen.

Het Spooky team is voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe manieren om dit krachtige systeem toe te passen, en er zitten momenteel een aantal spannende projecten in de pijpleiding.

BELANGRIJK: U kunt Spooky2 gratis downloaden en installeren zonder hiervoor enige fysieke hardware met je pc te verbinden. Je kunt de software in de testmodus laten lopen waarbij het met een hele reeks virtuele generators kan werken. Aangezien er geen echte generators zijn aangesloten, kun je er niet mee werken;je ervaart slechts hoe alles eruit ziet en hoe het werkt.

Wij raden je aan om ook de Spooky2 gebruikershandleiding te downloaden, zodat je kunt zien hoe eenvoudig het is om met Spooky2 aan de slag te gaan. Deze handleiding kan samen met de software hier gratis gedownload worden. Kies het Spooky2 Starter Pack om de software en de Gids in één pakket te downloaden.

Ga verder naar Transmissie…