We hebben hier een heleboel vragen over de Rife machines bij elkaar gezet, technische vragen zowel als vragen over de behandelingen. We hopen dat je hieronder de antwoorden op jouw vragen kunt vinden.

Nog steeds vragen over het Rifen?
Mocht het antwoord op je vraag er niet tussen staan, stuur dan alsjeblieft een email naar
support@spooky2-mall.com en we nemen per omgaande contact met je op.

RIFE MACHINE Veelgestelde vragen

Opmerkelijk is dat Rife-machines al bijna 100 jaar bestaan. Er werden verbazingwekkende successend behaald met deze Rife-machines. In 1931 verklaarden zelfs 44 topartsen "Het Einde van Alle Ziekte".

Helaas past 'het einde van ziekte' niet in het bedrijfsmodel van andere bedrijven die liever ‘ziekte beheersen'. Het is zakelijk gezien voordeliger om een regelmatig inkomen te hebben, dus werden de vroege Rife-machines en de documentatie vernietigd.

Sinds kort is er een heropleving van de belangstelling voor frequentietherapie gaande. Mensen herontdekken de effectiviteit van de Rife-behandelingen. Ze leren hun gezondheid in eigen hand te nemen en zo uit de spiraal van medicijnenafhankelijkheid te ontsnappen.

Een Rife-machine werkt volgens de principes van Royal Rife, een briljant wetenschapper uit de vorige eeuw. Rife ontdekte dat micro-organismen kunnen worden vernietigd met behulp van frequenties.

Hij voerde duizenden experimenten uit, die elk aantoonden dat kanker een virale oorzaak heeft en dat beschadiging van dit virus meestal resulteerde in genezing.

Als laatste test stelde de Universiteit van Zuid-Californië een speciaal medisch research comité samen met als doel terminale kankerpatiënten uit Pasadena County Hospital voor behandeling te laten overbrengen naar een laboratorium en kliniek in San Diego. Het team omvatte artsen en pathologen die waren toegewezen om de lichamen van overledenen, en alle patiënten die na 90 dagen nog in leven zouden zijn, te onderzoeken.

Na 90 dagen moest de commissie echter constateren dat 86,5% van de patiënten was genezen! De behandeling werd vervolgens aangepast en de resterende patiënten reageerden ook positief binnen vier weken. Het totale herstelpercentage was dus100%.

Omdat de vroege rife-machines buitengewoon effectief waren, werden ze gezien als een bedreiging voor andere bedrijfsmodellen en werden de Rife-successen al snel door de gevestigde belanghebbenden in de doofpot gestopt.

Tegenwoordig mogen verkopers van Rife-machines geen medische claims meer indienen. Dit is de reden waarom veel mensen zich niet bewust zijn van de voordelen die een Rife-machine kan bieden.

Spooky2 kan niet Niet werken. Alles in het universum heeft een vibrerende frequentie, noem het een resonerende frequentie. Elk micro-organisme (schimmels, bacteriën, virussen, parasieten, amoeben, enz.) heeft een unieke en specifieke frequentie. Wanneer je meer van dezelfde frequentie naar het micro-organisme stuurt, veroorzaakt dit structurele stress en de ziekteverwekker wordt uitgeschakeld of sterft. Een Rife-machine genereert resonantiegolven die schadelijke pathogene organismen vernietigt zonder de gezonde cellen van de gebruiker te schaden, eenvoudigweg doordat de gezonde cellen andere frequenties hebben.

Met de Spooky2-software beschik je over 's werelds grootste frequentiedatabase, waaronder DNA, Main, Molecular Weight, Human Base Pairs, voor het genezen van een breed scala aan ziekten. Momenteel bevat de database meer dan 40.000 programma's en groeit nog steeds. Spooky2-software heeft ook vele protocollen speciaal voor ernstige ziekten zoals kanker en Lyme.

In het zoekvenster kun je op trefwoorden zoeken, zoals op de naam van een ziekte of symptomen, om de frequenties of programma's te vinden die je nodig hebt. De Spooky2-software heeft een zeer intelligente zoekfunctie. Als je bijvoorbeeld verkouden bent, kun je op het Programma tabblad op het woord `Cold` zoeken. Als je alleen symptomen hebt, zoals bijv. rugpijn, maar niet zeker weet welke ziekte je hebt, dan kun je op het Programma tabblad zoeken op `Backache`.

Om de voor jou juiste frequenties te vinden kun je ook het Spooky2 biofeedback-scansysteem gebruiken. Bij een Biofeedback-scan wordt er een zg. frequentie “sweep” uitgevoerd in het lichaam, terwijl er een systeem in werking is om de resultaten hiervan vast te leggen. Terwijl deze sweep wordt uitgevoerd, worden de pathogenen gedood of verwondt. Je lichaam registreert deze gebeurtenissen als stress waarbij elke frequentie duidelijk wordt vastgelegd. Wat biofeedback zo nuttig maakt, is dit: laboratoria kunnen fouten maken, maar het lichaam liegt nooit - omdat het dat niet kan.

We ontvangen elke dag vele getuigenissen van onze gebruikers over de hele wereld. Je kunt alle getuigenissen van Spooky2 bekijken op: www.spooky2reviews.com .

 

Ziekten kunnen worden onderverdeeld in 3 hoofdcategorieën: acuut, chronisch en ernstig. ACUTE aandoeningen zijn problemen die vrij recent zijn opgetreden, zoals griep, keelpijn of hoofdpijn. Het duurt meestal enkele uren tot een paar dagen voordat Spooky2 Remote dit soort klachten heeft opgelost. Vaak is een enkele behandeling van 12 uren voldoende om acute ziekten zoals griep, voedselvergiftiging, verkoudheid, enz. op te ruimen. Maar reken op maximaal 5 dagen ononderbroken behandelen als het probleem niet binnen 12 uren is oplost. Spooky2 Remote geeft je de vrijheid om door te gaan met je normale dagelijkse activiteiten, zonder onderbreking.

CHRONISCHE aandoeningen zijn de gezondheidsproblemen die de kans hebben gehad om zich 'te vestigen'. Afhankelijk van de toestand duurt het aanzienlijk langer om hiervan te herstellen. Vaak vereist het 3 weken ononderbroken behandelen met verschillende Spooky2-generatoren. Een parasitaire behandeling kan meer dan een maand duren om alle eieren of larven te doden terwijl ze uitkomen tijdens hun levenscyclus. Speciale presets en instructies voor sommige gezondheidsproblemen zoals Morgellons en Kanker zijn al ingesteld in Spooky2 om jouw taak vergemakkelijken.

ERNSTIGE (levensbedreigende) ziekten vereisen meestal een behandeling van minimaal 3 maanden, tenzij de aandoening recent is opgetreden. De ernstigste aandoeningen vereisen behandelingen tot wel 6 maanden. Maar dit zijn slechts grove richtlijnen. Gebruik de resultaten van jouw klinische laboratoriumtest als een exactere indicator voor de behandelingsduur. Vertrouw niet alleen op hoe je je voelt. Vaak zullen mensen zich kort na het begin van hun behandeling beter voelen, maar de symptomen kunnen terugkeren tenzij de behandelingen worden voortgezet.

Combineer Spooky2 Remote met contactmodus. Nachtelijke contactmodus Presets zullen het probleem vanuit verschillende hoeken aanpakken. Gebruik Spooky2-plasma voor de meest ernstige gezondheidsproblemen.

Bij het bepalen van de duur van je behandelingen, dien je zelf te bepalen om welke van de 3 soorten aandoeningen het in jouw geval gaat. Het is essentieel dat je weet wat je gaat behandelen en welke ziekteverwekkers daar bij horen. Voor zowel chronische als ernstige ziekten raden we onze gebruikers ten zeerste aan om het Morgellons-protocol ook vóór of tijdens andere behandelingen te gebruiken.

Het Morgellons-protocol is een uitgebreid programma voor het doden van pathogenen dat werkt in de volgorde van het kleinste organisme tot het grootste. Kleine organismen die een grotere gastheer hebben, worden eerst gedood, zodat ze niet plompverloren in je lichaam worden losgelaten wanneer hun gastheer wordt gedood. Veel, zo niet alle, Lyme-pathogenen worden ook in dit protocol behandeld, dus het kan worden gebruikt om beide soorten te behandelen.

In het Morgellons-protocol zijn ook aspecten van de zg. Brine therapie (zoutoplossing) en spiertesten toegevoegd.

Het Terrain-protocol is het begin van het Morgellons-protocol en helpt je bij het ontgiften van leverbot en andere parasieten tot zware metalen en meer. Het programma is ontworpen om jouw lichaam te helpen met het verwijderen van alle ongewenste "afval", essentieel voor een snel en succesvol herstel.

Uit het onderstaande krijg je een algemeen idee van wat er zoal in het Terrain-protocol is opgenomen: Stap 1: Detox Kwik en zware metalen (metalen en chemicaliën) Stap 2: Ontgift andere gifstoffen (systemisch, darm & bloed) Stap 3: Ondersteuning van organen en systemen (lever en nieren)

Om het onze gebruikers gemakkelijker te maken, hebben we nu van het hele Terrain-protocol één Preset gemaakt. Je kunt hier meer informatie vinden: http://www.spooky2-mall.com/blog/entire-terrain-protocol-in-one-preset/

De Spooky2-database bevat meer dan 6200 behandelprogramma's voor allerlei ziekten. Het is de grootste en meest uitgebreide database. Gebruik de Spooky-zoekfunctie om die programma’s te vinden die het beste bij jou passen. Volg deze link voor meer informatie over het zoeken naar programma's op basis van uw ziekte of symptomen: http://www.spooky2-mall.com/blog/how-to-choose-keywords-when-searching-in-spooky2-software/

Als je niet zeker bent van de oorzaak van je symptomen, dan kun je overwegen om een van de vele frequentie-sweeps van Spooky2 in je programma op te nemen.

Een Rife-machine geeft geen bijwerkingen, maar kan een genezingscrisis veroorzaken, ook wel bekend als een Herx-reactie, een ontgiftingsreactie. Buitensporig grote hoeveelheden microbieel of kankercellenafval en toxines belemmeren het vermogen van het lichaam om dit materiaal adequaat te elimineren via de gebruikelijke kanalen (afbraak door de lever, via de dikke darm of urinewegen).

In plaats daarvan wordt het giftige materiaal afgevoerd via de longen, sinussen en de huid. Symptomen kunnen een griepachtige aandoening zijn, zware transpiratie en nachtelijk zweten, koorts, met of zonder koude rillingen, hoofdpijn, malaise, diarree, misselijkheid en braken, pijn in gewrichten en botten, en jeuk, blozen en rood worden van de huid.

Het bovenstaande kan zelfs van toepassing zijn bij een detox-proces, waarbij gifstoffen niet worden geproduceerd door afsterven, maar worden vrijgegeven in de bloedbaan, vanuit de plek waar ze verstopt zaten (gewrichten, spierweefsel, enz.).

Als dit gebeurt, dan wordt er bij jouw waarschijnlijke doelwit een reactie opgeroepen. Het zou een indicatie kunnen zijn dat er veel werk te doen is met deze frequenties en er misschien te veel te snel is gedaan.

Probeer de volgende keer dat je deze frequentie sets uitvoert, een lagere amplitude-instelling. Ook is het aan te bevelen om een pauze te nemen totdat je lichaam in staat is om de gifstoffen die het moet verwerken uit te scheiden.

We ontvangen elke dag vele getuigenissen van onze gebruikers over de hele wereld. Je kunt alle Spooky2-getuigenissen bekijken op: www.spooky2reviews.com , en je kunt ook zoeken naar de getuigenissen waarin je geïnteresseerd bent met behulp van de zoekwoorden.

Spooky2 is het meest effectieve en betaalbare Rife-behandelingssysteem dat vandaag de dag beschikbaar is. Gratis software-updates en 's werelds grootste frequentiedatabase zorgen ervoor dat Spooky2 altijd superieur zal zijn. Maar er zijn nog veel meer redenen om voor Spooky2 te kiezen.

Vanaf het begin is er door Spooky2 een handige manier geboden om jezelf te behandelen zonder aan een machine te zijn gekoppeld. Spooky2 Remote zendt genezende frequenties uit door middel van kwantumverstrengeling. Het klinkt als iets uit Star Trek, maar het is pure wetenschap en het werkt verbazingwekkend goed.

Bovendien biedt Spooky2 vele andere manieren om frequenties toe te passen. Accessoires voor de Contactmodus zijn TENS-pads, zilveren handschoenen, sokken, banden, interne elektrode en handcilinders.

Andere methoden zijn Cold Laser en PEMF. Spooky2 biedt al deze accessoires. Er is zelfs een Spooky2-speaker voor genezende audiofrequenties entrainment.

De flexibiliteit van Spooky2 is verbazingwekkend. Je kunt moeiteloos een eersteklas nano-colloïdaal / ionisch zilver maken. Alsof dit niet genoeg is, kan het systeem ook functioneren als een krachtige (Hulda) Clark-zapper - met Spectrum-zappen als bonus. Spooky2 kan ook worden gebruikt als een voetbad detox Rife-systeem, en zelfs om insectenplagen en schimmels in huis uit te roeien.

De ultieme Rife-machine van vandaag is Spooky2 Plasma, die de originele frequenties van Royal Rife rechtstreeks zonder draaggolf kan toepassen. Het is, voor zover bekend, de enige machine die frequenties tot 3,5 MHz kan uitzenden zonder vermogenverspilling en potentieel schadelijke vaste draaggolffrequentie.

Veel moderne plasmamachines worden gebouwd met behulp van radiotransmissiemethoden, daarom is een draaggolf noodzakelijk. Spooky2 Plasma is anders. Door de originele concepten van Royal Rife te combineren met moderne componenten, verspilt Spooky2 Plasma geen vermogen bij het creëren en verzenden van schadelijke draaggolffrequenties.

Alle plasma-apparaten hebben een hoog voltage nodig om de buis op te laten lichten. Veel fabrikanten houden zich echter niet bezig met de inherente gevaren. Spooky2 Plasma, daarentegen, maakt gebruik van een 50.000 volt kabel en de verbindingen met de buis zijn ontworpen met maximale gebruiksveiligheid in het oog.

Spooky2 heeft ook een goed ontwikkeld biofeedback-systeem. Biofeedback-scans vinden de juiste frequenties voor de ziekteverwekkers in jouw lichaam. De juiste frequenties kunnen wonderen verrichten.

Biofeedback-scans sturen frequenties naar jouw lichaam en monitoren de resultaten ervan. Terwijl deze sweep wordt uitgezonden, zal het de ziekteverwekkers stresseren, verwonden of doden. Je lichaam registreert deze gebeurtenissen als stress en elke gebeurtenis wordt duidelijk vastgelegd.

Spooky2 heeft twee manieren om biofeedback-scans uit te voeren: Met de Spooky2 Pulse en de Spooky2 GeneratorX.

Spooky2 Pulse is een niet-gedempte hartmonitor die in staat is om de meest minieme veranderingen in de hartslag te detecteren. Naarmate de scan sweep vordert, correleert Spooky2 elke stressgebeurtenis met de exacte frequentie die het veroorzaakte. In Rife wordt dit een "hit" genoemd. De frequenties die deze hebben veroorzaakt, worden samengevoegd in een programma dat u kunt opslaan en gebruiken om de gevonden problemen te behandelen.

De GeneratorX wijzigt de regels voor biofeedback volledig. Tijdens een biofeedback-scan legt de GX vast hoe het elektrische signaal zich gedraagt. Een korte wijziging in het elektrische patroon laat zien dat er een voltreffer is gedetecteerd. Een biofeedback-scan die een uur duurt met Spooky2 Pulse duurt nu iets meer dan 4 minuten.

De GeneratorX maakt gebruik van geavanceerde componenten en een ingenieus circuitontwerp om de current- en fasehoek van signalen tot 40 MHz nauwkeurig te bewaken. Je kunt dus werkelijk zien wat er in je lichaam gebeurt. Bovendien kan de GX biologische monsters (speeksel, bloed, urine, enz.) gebruiken met de Spooky2 Sample Digitizer om biofeedback-scans te maken. Hiermee kun je externe biofeedback-scans uitvoeren. Je hoeft dus niet met kabels te zijn verbonden en de nauwkeurigheid van de biofeedback is sterk verbeterd.

Spooky2 biedt goede, eerlijke geneesmethoden zonder dat er obscene winsten gemaakt hoeven worden. Onze focus ligt op mensen, niet op winst. Omdat het beter is om velen te helpen dan enkelen, moeten onze kosten zo laag mogelijk worden gehouden.

Een andere reden om met vertrouwen te kopen, is ondersteuning door de gemeenschap. Er is een actief online forum en onze Facebook-groepen bieden een manier om andere Spooky2-gebruikers te ontmoeten en ideeën uit te wisselen. Met het Spooky2 Rife-systeem zul je je altijd gesteund voelen in je genezingsproces.

Hoe zit het Spooky2 Rife Systeem in elkaar?

Het is duidelijk waarom zoveel mensen hun gezondheid toevertrouwen aan Spooky2.

Kennis is macht. Neem nu de controle over jouw eigen gezondheid, en verbeter daarmee je levenskwaliteit. Spooky2 zal altijd beschikbaar zijn voor jou en je geliefden.

 

In de meeste westerse landen zijn Rife-machines niet toegestaan in een medische praktijk. Ze kunnen echter wel worden gebruikt in experimenten met bacterieculturen, proefdieren en… door uzelf.
Je kunt onze website www.spooky2.nl delen met je vrienden via social media of via e-mail. Ook kun je je vrienden uitnodigen voor onze Facebook-groep en ons forum. Er zijn daar duizenden hartelijke Spooky2-gebruikers die jou zullen helpen bij het leren omgaan met Spooky2.
Ja dat kan. Wij verzenden de Rife-machines dagelijks per internationale post naar andere landen. Mocht de douane ernaar vragen, dan kun je zeggen dat het een “geavanceerd TENS-apparaat” is.
Spooky2 biedt een goede, eerlijke geneesmethode zonder obscene winstmarges te willen halen. Onze focus ligt op mensen, niet op winst. Omdat het beter is om velen te helpen dan enkelen, worden onze kosten zo laag mogelijk gehouden. Alle Spooky2-items worden verkocht tegen een prijs die iets hoger ligt dan de kostprijs, en de bijna niet-bestaande winst wordt gestoken in verder onderzoek en ontwikkeling van Spooky2.

De prijzen van Rife-machines liggen tussen de $100 en $ 6.000, soms zelfs hoger, afhankelijk van het type machine. Een originele Rife-machine heeft een plasmabuis en complexe elektronica, dus zal over het algemeen duurder zijn dan machines die ten onrechte beweren een “Rife” te zijn.

De meeste fabrikanten rekenen exorbitante bedragen voor hun machines. Distributeurs, gelieerde ondernemingen en promotors eisen ook hun niet geringe aandeel op. Gelukkig verkoopt Spooky rechtstreeks aan klanten, waardoor er geen dealer tussen zit.

Het systeem is niet moeilijk in te stellen. Spooky2 biedt beknopte handleidingen en videocursussen om je te laten zien hoe je de apparatuur kunt aansluiten. Hier zijn de links van Spooky2-cursussen:

Spooky2 Software Course http://www.spooky2videos.com/courses/spooky2-software/

Spooky2 Hardware Course http://www.spooky2videos.com/courses/spooky2-hardware/

Als je andere vragen hebt, kun je die ook stellen in de livechat op de Spooky2-website, het Spooky2-forum en de Spooky2 Facebook-groep.

 

Spooky2 biedt diverse community-ondersteuningen. Er is een actief online forum en onze Facebook-groepen bieden een manier om andere Spooky-gebruikers te ontmoeten en ideeën uit te wisselen. Met het Spooky Rife-systeem kun je er zeker van zijn dat er altijd hulp beschikbaar is.

Spooky2.com Dit is de hoofdwebsite. Als Spooky2 nieuw voor je is, is dit de plek waar je kunt gaan ontdekken wat het systeem inhoudt, en wat het voor je kan doen en hoe het werkt. Er zijn ook zes neven-websites in andere talen.

Spooky2-Mall.com De Spooky2-internetwinkel is 's werelds enige officieel geautoriseerde verkoper van Spooky2-apparatuur en accessoires. We stellen geen winst-opeisende nationale distributeurs of verkoopagenten aan.

Spooky2-ledenforum Gebruikersondersteuning wordt verleend via het privé Spooky2-ledenforum. Doe mee via de Spooky2-website-gatewaypagina, maar lees de rode tekst zorgvuldig door voordat je verder gaat.

Spooky2 Rife For Life Facebook-groep Je vindt hier ook vriendelijke en behulpzame ondersteuning vanuit een grote levendige gemeenschap.

Spooky2Support.com We hebben hier veel nuttige informatie van onze gebruikers zorgvuldig geselecteerd en samengesteld, waardoor het een bron voor oplossingen is. Een snelle zoekopdracht zal waarschijnlijk onmiddellijk een antwoord opleveren. Als dit niet het geval is, vul dan het ondersteuningsverzoek-formulier in en ons supportteam zal zo snel mogelijk antwoorden.

Spooky2Videos.com Videozelfstudies, handleidingen, installatie-instructies, beoordelingen en gebruikerstips en -trucs, met gedetailleerde PDF-documenten en veel blog- en vraag- en antwoordberichten om je te helpen het snel onder de knie te krijgen.

Spooky2-blog Dit is een enorme verzameling artikelen en antwoorden op vragen over allerlei aspecten van Spooky2- en Rife-therapie. Alle links zijn aanklikbaar.