Rife Machine Gids

Wat is een Rife Machine?

Een Rife-machine werkt volgens de principes van Royal Rife, een briljant wetenschapper die de vorige eeuw leefde. Hij ontdekte dat micro-organismen met behulp van frequenties kunnen worden vernietigd.

Hij heeft duizenden experimenten gedaan, waarbij hij met elke test kon bewijzen dat kanker een virale oorzaak heeft en dat het beschadigen van dit virus meestal tot genezing leidde.

Als een laatste test benoemde de University of Southern California een ‘Special Medical Research Committee’ met de bedoeling om kankerpatiënten uit Pasadena County Hospital voor behandeling naar een laboratorium en kliniek in San Diego te brengen. Het team bestond uit diverse artsen en pathologen die de opdracht kregen om lijken, en patiënten die na 90 dagen nog in leven waren, te onderzoeken.

Na 90 dagen constateerde de commissie dat 86,5% van de patiënten genezen was. De behandeling werd aangepast en de resterende patiënten reageerden ook binnen vier weken op de behandeling. Het totale herstelpercentage was dus 100%.

Hoe werkt een Rife Machine?

‘Als je het universum wilt begrijpen, denk dan aan energie, frequentie en vibratie’, aldus Nicola Tesla. Alles in het universum heeft een trillingsfrequentie, een z.g. resonantiefrequentie.

Hoe werkt een Rife-machine? De theorie, in gewoon Nederlands, kan begrepen worden aan de hand van de analogie van een operazangeres die een kristallen glas met haar stem kan doen barsten. Het glas trilt van nature op een bepaalde frequentie, en wanneer de zangeres een specifieke noot continue op die specifieke frequentie aanhoudt, dan doet de frequentie het glas breken.

Op dezelfde manier heeft elk micro-organisme (schimmels, bacteriën, virussen, parasieten, amoeben, enz.) een unieke en specifieke frequentie (het ‘mortaloscillatory rate’). Wanneer deze zelfde frequentie langdurig op het micro-organisme wordt afgestuurd, veroorzaakt dit “structurele stress” en wordt de ziekteverwekker uitgeschakeld of sterft. Rife-resonatoren genereren resonantiegolven die schadelijke pathogene organismen vernietigen zonder de gastheer schade toe te brengen.

Gouden Rife-regel

Alles wat in of op jou leeft, van jouw energiebronnen profiteert, en wat jou in ruil daarvoor geen voordeel oplevert, is een parasiet. Dit kunnen insecten, schimmels, bacteriën of virussen zijn.

Het zal je misschien verbazen om te horen dat, met mogelijke uitzondering van virussen, alle parasieten zelf parasieten hebben. Virussen en Spirochaetes kunnen bacteriën parasiteren. Schimmels kunnen grotere schimmels, bacteriën en insecten parasiteren. Insecten kunnen veel verschillende soorten parasieten bevatten; inwendig en op het oppervlak van hun lichaam.

Het is te begrijpen dat men verlost wil worden van zo’n plaag, zodra men een Rife-systeem in handen krijgt, maar er zijn belangrijke factoren waarop gelet moet worden.

Een mijt is “groot” in vergelijking met een bacterie. Wanneer je dus honderdduizenden grote parasieten, zoals mijten, doodt dan laat je alle interne en externe parasieten in leven. Zodra het insectenlichaam is bezweken, komen al die levende schimmels, bacteriën en virussen in je bloedbaan terecht.

En nu zit je dus in grote problemen. Aangezien je zojuist hun gastheren hebt gedood, moet jij zelf hun plaats innemen. M.a.w., je hebt je reeds overbelaste immuunsysteem nu een paar miljoen extra problemen te verwerken gegeven. Dus regel bij het rifen is het werken van klein naar groot.

Wanneer je uiteindelijk je grootste parasieten kunt gaan doden, zul je al alles hebben gedood wat anders in je bloedbaan zou zijn losgelaten.

Brengt een Rife Machine Schade toe aan Normale Lichaamscellen?

Een Rife-machine veroorzaakt geen schade aan normale menselijke lichaamscellen. Menselijke lichaamscellen reageren op veel hogere frequenties dan die welke geproduceerd worden door een Rife-machine, en zij resoneren niet op lagere frequenties.

Mensen voelen zich soms onwel wanneer de juiste frequenties worden toegepast. Dit staat bekend als de “Herxheimer reactie”. Pathogenen die zijn uitgeschakeld door de Rife-frequenties moeten worden uitgescheiden door het afvalverwijderingssysteem van het lichaam. Gifstoffen die zijn opgeslagen in de pathogenen moeten ook worden afgevoerd. Het drinken van veel zuiver water kan enorm helpen bij het wegspoelen van de gifstoffen.

Veel onderzoekers die met machines van het Rife-type hebben gewerkt, zijn gedurende vele jaren blootgesteld geweest aan Rife frequenties zonder merkbare bijwerkingen te hebben ondervonden. De meeste vroege onderzoekers uit de tijd van Rife leefden zelfs langer dan gemiddeld was voor hun generatie.

Sommige mensen denken dat meer power beter is, maar er moet juist meer aandacht worden besteed aan precisie. De pathogenen waarop wordt gericht zijn van microscopische afmetingen en het vereist niet veel power om ze uit te schakelen. Het is zelfs zo dat door Rife-machines met een hoog vermogen mogelijk schade wordt veroorzaakt.

Waarom voel ik me in het begin slechter bij het gebruik van een Rife Machine?

Wanneer ziektekiemen door Rife-frequenties worden gedood, barsten de cellen vaak open. Dit is een goede zaak omdat de bacteriën zich nu niet meer kunnen vermenigvuldigen, maar alle gifstoffen die zich in de cel bevinden, worden nu vrijgegeven.

Het uitvoeren van detoxprogramma’s heeft vaak een vergelijkbaar resultaat. Door jaren van verwaarlozing heeft zich in de cellen van ieder van ons een bepaalde mate van toxiciteit opgebouwd. De Rife detox-frequenties zijn ontworpen om deze gifstoffen in de bloedbaan vrij te maken om later te worden verwijderd.

Ons lichaam heeft verschillende natuurlijke mechanismen om deze gifstoffen te verwijderen, maar het duurt even voordat alle gifstoffen en afvalstoffen zijn verwijderd. Hierdoor kunnen diverse griepachtige symptomen worden ervaren, zoals zware transpiratie, nachtelijk zweten, koorts – met of zonder koude rillingen – , hoofdpijn, algehele malaise, diarree, misselijkheid en braken, pijn in gewrichten en botten, jeuk, en blozen en roodheid van de huid.

Wees niet ongerust en raak niet ontmoedigd wanneer dit gebeurt. Het is juist een teken dat de door jou gekozen programma’s hun werk doen. Blijf de Spooky2 Rife Machine dus gebruiken totdat je symptomen zijn verdwenen. Je kunt jezelf eventueel een dag pauze gunnen en de behandeling op een later tijdstip hervatten. Kortere behandeltijden kunnen ook je symptomen verminderen.

Zorg er ook voor dat je elke dag veel gedestilleerd water of citroensap drinkt om te ontgiften.

Net zoals je gezondheidskwestie zich niet van de ene dag op de andere heeft ontwikkeld, kun je ook geen onmiddellijk herstel verwachten. Het kost tijd om geleidelijk aan de ongewenste micro-organismen te doden en alle ongewenste stoffen uit je lichaam te verwijderen.

Hoe lang duurt het behandelen van ziekten met de Spooky2 Rife Machine?

Ziekten kunnen worden onderverdeeld in 3 hoofdcategorieën: acuut, chronisch en ernstig.

ACUTE aandoeningen zijn problemen die vrij recent zijn ontstaan, zoals griep, keelpijn of hoofdpijn. Met Spooky Remote los je deze klachten meestal op in tijd van een paar uur tot een paar dagen. Vaak is een enkele behandeling van 12 uren voldoende om acute ziektes zoals griep, voedselvergiftiging, verkoudheid, enz. op te lossen, en zo nodig kan een maximaal 5 dagen durende continue behandeling worden toegepast. Spooky Remote geeft je de vrijheid om zonder onderbreking door te gaan met je dagelijkse activiteiten.

CHRONISCHE aandoeningen zijn de gezondheidskwesties die de kans hebben gehad om zich over een langere periode te ontwikkelen. Het oplossen van deze problemen duurt dan ook, afhankelijk van de situatie, aanzienlijk langer. Vaak zijn continue behandelingen noodzakelijk met verschillende Spooky Generators van 3 weken of meer. Het kan meer dan een maand duren voordat alle eieren of larven van parasieten, die tijdens hun levenscyclus uitkomen, gedood zijn. Er zijn speciale “pre-sets” ontwikkeld met bijbehorende instructies voor bepaalde gezondheidsproblemen zoals Morgellons en Kanker. Om je taak eenvoudiger te maken zijn zij reeds in de Spooky software voorgeprogrammeerd.

ERNSTIGE (levensbedreigende) ziekten vereisen gewoonlijk een behandeling van ten minste 3 maanden, tenzij de aandoening van een recent tijdstip is. De meest ernstige aandoeningen vereisen behandelingen tot 6 maanden. Maar dit is slechts een zeer ruime richtlijn. Gebruik de resultaten van je klinische laboratoriumtest als een nauwkeurige indicatie voor de behandelingsduur. Vertrouw niet alleen op hoe je je voelt. Vaak zullen mensen zich kort na het begin van hun behandeling beter voelen, maar de symptomen kunnen terugkeren, tenzij de behandelingen worden voortgezet.

Combineer Spooky2 Remote mode met Contact mode. Speciale Contact-mode pre-sets om ’s nachts toe te passen zullen het probleem vanuit verschillende invalshoeken benaderen. Gebruik Spooky2 Plasma voor de meest ernstige gezondheidsproblemen.

Bij het bepalen van de duur van de behandelingen, moet worden beslist om welke van de 3 conditietypen het gaat. Het is van essentieel belang dat je weet wat je behandelt en welke pathogenen ermee gemoeid zijn.

De Spooky2-database bevat meer dan 6200 ziektebehandelingsprogramma’s. Het is de grootste en meest uitgebreide database die beschikbaar is. Gebruik de Spooky-zoekfunctie om uit te vinden welke programma’s het beste bij je passen. http://www.spooky2support.com/hc/en-us/articles/218197948

Als je niet zeker weet wat de oorzaak van jouw symptomen is, overweeg dan om een van de vele ‘frequency sweeps’ in de Spooky 2 software uit te voeren.