Rife Machine Gids

Wat is een Rife Machine?

Een Rife-machine werkt volgens de principes van Royal Rife, een briljant wetenschapper die de vorige eeuw leefde. Hij ontdekte dat micro-organismen met behulp van frequenties kunnen worden vernietigd.

Hij heeft duizenden experimenten gedaan, waarbij hij met elke test kon bewijzen dat kanker een virale oorzaak heeft en dat het beschadigen van dit virus meestal tot genezing leidde.

Als een laatste test benoemde de University of Southern California een ā€˜Special Medical Research Committeeā€™ met de bedoeling om kankerpatiĆ«nten uit Pasadena County Hospital voor behandeling naar een laboratorium en kliniek in San Diego te brengen. Het team bestond uit diverse artsen en pathologen die de opdracht kregen om lijken, en patiĆ«nten die na 90 dagen nog in leven waren, te onderzoeken.

Na 90 dagen constateerde de commissie dat 86,5% van de patiƫnten genezen was. De behandeling werd aangepast en de resterende patiƫnten reageerden ook binnen vier weken op de behandeling. Het totale herstelpercentage was dus 100%.

Hoe werkt een Rife Machine?

ā€˜Als je het universum wilt begrijpen, denk dan aan energie, frequentie en vibratieā€™, aldus Nicola Tesla. Alles in het universum heeft een trillingsfrequentie, een z.g. resonantiefrequentie.

Hoe werkt een Rife-machine? De theorie, in gewoon Nederlands, kan begrepen worden aan de hand van de analogie van een operazangeres die een kristallen glas met haar stem kan doen barsten. Het glas trilt van nature op een bepaalde frequentie, en wanneer de zangeres een specifieke noot continue op die specifieke frequentie aanhoudt, dan doet de frequentie het glas breken.

Op dezelfde manier heeft elk micro-organisme (schimmels, bacteriĆ«n, virussen, parasieten, amoeben, enz.) een unieke en specifieke frequentie (het ā€˜mortaloscillatory rateā€™). Wanneer deze zelfde frequentie langdurig op het micro-organisme wordt afgestuurd, veroorzaakt dit ā€œstructurele stressā€ en wordt de ziekteverwekker uitgeschakeld of sterft. Rife-resonatoren genereren resonantiegolven die schadelijke pathogene organismen vernietigen zonder de gastheer schade toe te brengen.

Hoe Werken Frequenties voor Kanker?

Kanker is een groep ziekten die verband houden met ongecontroleerde groei en verspreiding van abnormale cellen. Wereldwijd is ongeveer 1 op de 6 sterfgevallen te wijten aan kanker. Onderzoek heeft aangetoond dat virussen, bacteriƫn en parasieten bijdragen aan kanker. Het doden van deze schadelijke organismen kan de natuurlijke genezing van het lichaam ondersteunen.

Pathogenen, zoals bacteriƫn en virussen, hebben resonantiefrequenties. Als je dezelfde frequentie aanhoudend op het micro-organisme af stuurt, veroorzaakt dit structurele spanning, en wordt de ziekteverwekker uitgeschakeld of explodeert hij eenvoudig zoals het bewuste kristalglas. Andere organismen worden niet geschaad, omdat ze alle resoneren op verschillende frequenties.

Met frequenties zijn we in staat de organismen die kanker veroorzaken selectief te doden.

Wat kost een Rife-machine?

Rife-machines zijn over het algemeen kostbaar. Een gewone Rife-generator kan meer dan $ 2.000 kosten. Voor meer geavanceerde apparaten liggen de prijzen veel hoger, waardoor weinig mensen zich zoā€™n apparaat kunnen veroorloven.

Ons uitgangspunt was om de wereld een Rife-machine te bieden die iedereen zich gemakkelijk kan veroorloven, en dus werd Spooky2 geboren. Spooky2 is de meest geavanceerde en veelzijdige Rife-machine ter wereld, en aan haar ontwikkeling is de afgelopen 6 jaar gewerkt door een internationaal team van elektronica-ingenieurs, technisch ontwerpers, softwareontwikkelaars en Rife-therapeuten, die allen vast besloten waren om ziekte in de wereld te elimineren.

We brengen niets in rekening voor de Spooky2-software. Spooky2 heeft de grootste database ter wereld en blijft nog steeds groeien. Je kunt de Spooky2-software downloaden en gebruiken voor je eigen onderzoek. Je hoeft zelfs helemaal geen geld uit te geven: je kunt je eigen audiofrequenties maken en deze gebruiken bij je therapieƫn, gratis en voor niets.

Spooky2 kan je ook op weg helpen met het ā€˜Rifenā€™, en wel voor slechts $ 331,19. Voor deze prijs kun je drie effectieve transmissiemethoden uitvoeren, namelijk: contact, remote (behandeling op afstand) en cold laser. Je kunt ook biofeedback-scans op je lichaam toepassen om die frequenties te ontdekken die jouw lichaam nodig heeft om te genezen.

Waardoor was Rife in Staat om die Frequenties te Identificeren die we Vandaag de Dag Moeilijk Kunnen Vinden?

Frequenties die zo lang geleden met microscopen werden gebruikt, iets dat we tegenwoordig moeilijk uitvoerbaar vinden.

Rife vond een microscoop uit die in staat was om 31.000 maal te vergroten. Hij kon als enige ter wereld levende en bewegende virussen en bacteriĆ«n identificeren. Hij paste vervolgens hun individuele frequenties toe op de ziekteverwekkers, die hij daaraan zag doodgaan. Zelfs vandaag de dag kost het moeite om de resolutie van Royal Rifeā€™s microscopen te evenaren.

Hoe ontwierp Rife dan zoā€™n krachtige microscoop?

Rife begreep hoe hij een microscoop moest bouwen die in staat was om licht te scheiden in verschillende frequentiebanden. Dit proces werd gedragen door olie i.p.v. door lucht, en vervolgens reconstrueerde hij ze alvorens ze te kunnen bekijken ā€“ waarbij de beperking van de optische technieken, die vandaag de dag nog steeds worden gebruikt, werden overgeslagen. Juist door deze prestatie realiseerde hij zich dat de microben die hij zag te klein waren om te worden ingekleurd – de vlek was groter dan het beestje. Dus vond hij een andere manier om ze te laten opvallen, namelijk met behulp van specifieke lichtbanden. Toen kwam de gedachte bij hem op; als hij ze kon laten opvallen d.m.v. een lichtfrequentie, dan zou hij ze misschien ook met frequenties kunnen doden. De rest is geschiedenis. Elektronenmicroscopen hebben lang geleden de 60.000 maal vergroting die Rife heeft bereikt overtroffen, maar tijdens dit proces wordt helaas het pathogeen gedood. Niet erg handig als je levende pathogenen probeert te observeren.

De Gouden Regel van het RifenĀ 

Elk levend wezen dat in of op jou leeft, dat jouw energie of voedingsbronnen verbruikt, en dat jou in ruil daarvoor geen voordeel oplevert, is een parasiet. Dit omvat insecten, schimmels, bacteriƫn en virussen.

Het zal je misschien verbazen om te horen dat, met mogelijke uitzondering van virussen, alle parasieten zelf parasieten hebben. Virussen en spirocheten kunnen bacteriƫn parasiteren. Schimmels kunnen grotere schimmels, bacteriƫn en insecten parasiteren. Insecten kunnen veel verschillende soorten parasieten intern en op het oppervlak van hun lichaam herbergen.

Het is begrijpelijk dat mensen met een overlast aan pathogenen, van hun plaag af willen op het moment dat ze een Rife-systeem in handen krijgen, maar voorzichtigheid is geboden.

Wanneer je honderdduizenden grote parasieten zoals mijten (“groot” in vergelijking met bacteriĆ«n) doodt, laat je al hun interne en externe parasieten in leven. Wanneer hun lichamen uit elkaar vallen, komen al die levende schimmels, bacteriĆ«n en virussen vervolgens in je bloedbaan terecht.

En nu zit je dus met een groot probleem: omdat je zojuist hun favoriete gastheer hebt vermoord, moet jij hun plaats innemen. Je hebt zojuist jouw reeds overbelaste immuunsysteem met een ā€‹ā€‹paar miljoen extra hoofdpijnbezorgers opgezadeld. De Gouden Regel bij het Rifen is dus deze: werk van klein naar groot.

Wanneer je uiteindelijk jouw grootste parasieten gaat doden, heb je als het goed is reeds alles gedood dat ze anders zouden hebben losgelaten.

Maak je geen zorgen als je niet weet hoe je van klein naar groot moet werken; wij hebben dit reeds voor je ingesteld in het ā€œTerrainā€programma van de Spooky2-software. Als je geĆÆnteresseerd bent in deze grootste Rife-frequentiedatabase ter wereld, download dan hier de Spooky2-software gratis.

Veroorzaakt een Rife-apparaat schade aan normale lichaamscellen?

Dit is een veel gestelde vraag. Het antwoord is ā€œNeeā€.
Menselijke lichaamscellen reageren op een veel hogere frequentie dan die welke geproduceerd worden door een Rife-machine en resoneren niet met de frequenties die door een Rife-machine worden geproduceerd.

Veel onderzoekers die met Rife-machines hebben gewerkt, zijn gedurende vele jaren gedurende langere tijd blootgesteld geweest aan Rife-frequenties zonder daar zichtbare of nadelige gevolgen van ondervonden te hebben. Veel van de vroege onderzoekers uit Rife’s tijd leefden langer dan gemiddeld was voor hun generatie.

Veel mensen denken dat meer kracht beter is. Een grotere precisie is echter belangrijker. De pathogenen die het doelwit zijn, zijn microscopisch groot en vereisen niet veel kracht om uitgeschakeld te worden. Rife-machines die bogen op een hoog vermogen kunnen daarentegen schade veroorzaken.

Waarom voel ik me aanvankelijk ongezonder na het gebruik van een Rife-apparaat?

Wanneer Rife-machines ziektekiemen doden, barsten de cellen vaak open. Dit is een goede zaak omdat de bacteriƫn zich dan niet langer kunnen vermenigvuldigen. Gifstoffen die zich in de cel bevinden, komen echter ook vrij.

Een behandeling met een detox frequentieprogramma heeft vaak een soortgelijk resultaat. We hebben allemaal toxische stoffen in ons lichaam, opgebouwd gedurende vele jaren van verwaarlozing. Detox-frequenties zijn ontworpen om deze toxines in de bloedbaan vrij te geven voor latere verwijdering.

Ons lichaam heeft verschillende natuurlijke mechanismen om deze gifstoffen te verwijderen, maar het duurt even voordat het lichaam in staat is om alle tijdens de behandeling gedode pathogenen en andere vrijgekomen gifstoffen te verwijderen. In deze periode hebben we vaak last van bepaalde symptomen, zoals griepachtige sensaties, zware transpiratie en nachtelijk zweten, koorts, met of zonder koude rillingen, hoofdpijn, malaise, diarree, misselijkheid en braken, pijn in gewrichten en botten, of jeuk, of blozen en rood worden van de huid.

Wees niet bang of haak niet af als dit soort dingen gebeuren. Het is juist een teken dat de programma’s die je hebt gekozen hun werk doen. Blijf de Spooky2 Rife Machine gebruiken totdat je symptomen verdwenen zijn. Je kunt altijd een dag of twee pauze inlassen en de behandeling op een later tijdstip, wanneer je je sterker voelt, hervatten. Kortere behandeltijden kunnen ook je symptomen verminderen. We hebben zelfs ook programma’s om je detox-organen te ondersteunen en zodoende de fysieke belasting te verlichten.

Zorg er ook voor dat je elke dag veel gedestilleerd water of citroensap drinkt om te ontgiften. Net zoals je gezondheidsprobleem niet van de ene op de andere dag is ontstaan, kun je ook geen onmiddellijk herstel verwachten. Het kost tijd om geleidelijk ongewenste micro-organismen te doden en alle ongewenste stoffen uit je lichaam te verwijderen. Maar het is altijd de moeite van het behandelen waard.

Waarom kiezen voor de Spooky2 Rife-machine?

Spooky2 is het meest effectieve en betaalbare Rife-behandelsysteem dat heden ten dage beschikbaar is. Gratis software-updates en ‘s werelds grootste frequentiedatabase zorgen ervoor dat Spooky2 altijd superieur zal zijn. Maar er zijn nog veel meer redenen om voor Spooky2 te kiezen.

Spooky2 heeft een methode ontwikkeld om jezelf te kunnen behandelen zonder verplicht aan een apparaat te zijn verbonden: Spooky2 Remote verzendt genezende frequenties met behulp van kwantumverstrengeling. Het klinkt als iets uit Star Trek, maar het is een bestaande wetenschap en het werkt verbazingwekkend goed.

Daarnaast biedt Spooky2 vele andere manieren voor het toepassen van genezende frequenties. Opties voor contactbehandelingen zijn bijv. TENS-pads, ā€œzilverenā€ handschoenen, sokken, banden, de interne elektrode en handcilinders.

Andere methodes zijn Cold Laser en PEMF. Spooky2 biedt al deze accessoires en meer. Er bestaat zelfs een Spooky2 speaker voor helende audio frequentie synchronisatie.

De flexibiliteit van Spooky2 is verbazingwekkend. Je kunt heel eenvoudige eersteklas colloĆÆdaal zilver maken. Alsof dit niet genoeg is, kan het systeem ook functioneren als een krachtige (Hulda) Clark-zapper – met Spectrum-zappen als bonus. Spooky2 kan ook worden gebruikt als een voetbad detox Rife-systeem en zelfs voor het uitroeien van insecten en schimmels binnenshuis.

Het ultieme Rife-systeem van vandaag is Spooky2 Plasma, dat de originele frequenties van Royal Rife rechtstreeks zonder draaggolf kan toepassen. Voor zover bekend, is dit de enige machine die frequenties tot 3,5 MHz kan uitzenden zonder een verspillende en potentieel schadelijke vaste draaggolffrequentie.

Veel moderne plasmamachines werken met radiotransmissie, waarbij een draaggolf nodig is. Spooky2 Plasma werkt anders. Door de originele concepten van Royal Rife te combineren met moderne componenten, verspilt Spooky2 Plasma geen vermogen door het creƫren en uitzenden van schadelijke draaggolffrequenties.

Alle plasma-apparaten hebben een hoog voltage nodig om de buis op te laten lichten. Veel fabrikanten houden zich niet bezig met de inherente gevaren. Spooky2 Plasma maakt echter gebruik van een 50.000 volt kabel en de verbindingen met de buis zijn ontworpen met een maximale gebruiksveiligheid voor ogen.

Spooky2 heeft ook een goed ontwikkeld biofeedback-systeem. Biofeedback-scans sporen de juiste frequenties op van de ziekteverwekkers in jouw lichaam. Het behandelen met de juiste frequenties kan wonderen verrichten.

Biofeedback-scans sturen frequenties in je lichaam en monitoren de resultaten ervan. Terwijl deze ā€œveegactieā€ wordt uitgevoerd, zal het de ziekteverwekkers stresseren, verwonden of doden. Je lichaam registreert deze gebeurtenissen als stress en elke gebeurtenis wordt duidelijk als feedback vastgelegd.

Spooky2 heeft twee manieren om biofeedback-scans te maken; Spooky2 Pulse en Spooky2 GeneratorX.

Spooky2 Pulse is een hartmonitor die in staat is om de meest minieme veranderingen in de hartslag te detecteren. Naarmate het scannen vordert, correleert Spooky2 elke stressgebeurtenis met de exacte frequentie die het veroorzaakt. Bij het Rife-en wordt dit een “hit” genoemd. De frequenties die deze hits hebben veroorzaakt, worden samengevoegd in een programma dat je kunt opslaan en gebruiken om de gevonden problemen te behandelen.

GeneratorX wijzigt de gangbare regels voor het begrip ā€œbiofeedbackā€ volledig. Tijdens een biofeedback-scan legt GeneratorX vast hoe het elektrische signaal zich gedraagt. Een korte verandering in het elektrische patroon laat zien dat er een voltreffer is gedetecteerd. Een biofeedback-scan die met Spooky2 Pulse een uur kan duren, duurt met de Generator X ongeveer 6 minuten.

De GX maakt gebruik van geavanceerde componenten en een ingenieus circuitontwerp om de current- en fasehoek van signalen tot 40 MHz nauwkeurig te monitoren. Je kunt dus werkelijk zien wat er in je lichaam gebeurt. Bovendien kan de GX, via de Spooky2 Sample Digitizer, biofeedback-scans maken met gebruik van biologische monsters (speeksel, bloed, urine, enzovoort). Op die manier kun je externe biofeedback-scans uitvoeren. Je hoeft dus niet met kabels te zijn verbonden en bovendien is de nauwkeurigheid van de biofeedback aanzienlijk verbeterd.

Spooky2 biedt goede, eerlijke geneesmethoden, zonder daarvoor obscene winstmarges te willen stellen. Onze focus ligt op mensen, niet op winst. Wij vinden het beter om velen te helpen in plaats van enkelen, en daarom worden onze kosten zo laag mogelijk gehouden.

Nog een reden om met vertrouwen tot een aankoop over te gaan is de ondersteuning door de Spooky2 gemeenschap. Er is een actief online forum en onze Facebook-groepen bieden een prettige manier om andere Spooky2-gebruikers te ontmoeten en ideeƫn uit te wisselen. Met het Spooky2 Rife-systeem kun je er zeker van zijn dat je nooit alleen zal zijn (op je weg naar genezing).

Doorgaan naar de Spooky2 Tour ā€¦