Bezoek onze Forums

Klik op onderstaande afbeelding om je te registreren voor onze privégebruikersfora. Via dit forum wordt veel van onze gebruikersondersteuning verleend – niet via e-mail. Als je informatie over bepaalde onderwerpen zou willen lezen of als je zelf iets wil plaatsen, dan kan dat alleen door lid te worden. Net als de Spooky2 software is het gratis.

Spooky2 Forums

Je kunt te allen tijde je lidmaatschap aanvragen.

BELANGRIJK: Bij de registratie wordt om een menselijke voornaam en achternaam gevraagd, gescheiden door een enkele spatie. Pseudoniemen zoals “MissMolly” of “abc1234” worden niet geaccepteerd. Het is onze bedoeling om een groeiende gemeenschap van echte mensen te bouwen, en niet een hangout voor anonieme internet surfers..

Houd er s.v.p. rekening mee, om geautomatiseerde Spambot-registraties te voorkomen, dat alle nieuwe accounts die niet aan deze eisen voldoen, worden verwijderd.

Als je je zorgen maakt over je privacy, klik dan op bovenstaande afbeelding, en je ziet vervolgens wat een toevallige bezoeker ziet wanneer ze onze fora vinden – absoluut niets. Al onze fora worden alleen zichtbaar en toegankelijk wanneer u zich aanmeldt en inlogt. Wij nemen de privacy van onze leden zeer serieus.

Ga verder naar de Downloads pagina…