Spooky2 resources

De volgende resources zijn vrij beschikbaar voor Spooky2 gebruikers. Bedenk dat geen enkele commerciële fabrikantvan Rife apparaten zulke uitgebreide hulp- en trainingsmiddelenter beschikking heeft. Klik op een van de onderstaande linksom de site/pagina te bezoeken.

Support:

Spooky2-Mall.com
De Spooky2 webwinkel is ‘swereld’s enige officieel-geautoriseerde verkoper van de Spooky2 uitrusting en accessoires. Wij hebben geen distributeurs of agentschappen.

Spooky2 Rife For Life Facebook Group
Je vindt ook vriendelijke en behulpzame assistentie op onze Faceboek pagina’s, waar je een uitgebreide en actieve gemeenschap Spooky2 gebruikers aantreft.

Spooky2Support.com
We hebben een schat aanzeer bruikbare informatie verzameldvan onze gebruikers, hetgeen een onuitputtelijke bron aan oplossingen is geworden. Met een snelle zoekopdracht vind je waarschijnlijk direct een antwoord. Als dat niet het geval is, vul dan gewoon het aanvraagformulier in en stuur het aan ons op. Ons support team neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Spooky2Videos.com
Instructievideos, gidsen, setup instructies, reviews, and gebruikerstips en trucs metgedetailleerde PDF documentatie, envele blog- and Q&A posts om het rifen snel onder de knie te helpen krijgen.

Spooky2 Software Training
Onze uitgebreide video training cursusvoor de gratis Spooky2 software.

Spooky2 Hardware Training
Onze uitgebreide video training cursus voor de Spooky2 Rife Systeem hardware.

Spooky2 Blog
Dit is een enorme collectieartikelen en antwoorden op vraen over alle aspecten van Spooky2, Rife, en andere bruikbare therapieën. Hier vind je ook links naar onze wekelijkse SAMA video webinars, gepresenteerd doorgastexperts van over de hele wereld.

Spooky2 Weekly Digest Archive
Een archief met alle Spooky2 weekly newsletters waarin antwoorden, tips, en trucs.

Setup & Instructies:

Spooky2 Beginners Guide
Zet je nieuwe Spooky2 uitrusting in elkaar en ga van start – videos, tekst gidsen, en instructies voor accessoires.

Spooky2 Setup Foto Guide
Foto’s en tekstgidsvoor het opzetten van jouw nieuwe Spooky2 uitrusting (inclusief generator en Spooky Central apparatuur).

Het opzetten van een Multi-generator Rig
Eengeillustreerde gids voor het opzetten van een Spooky2 rig met meerdere generators.

Set Up Spooky Central
Hoedoe je de set-up en hoe gebruik je jouw nieuwe Spooky Central apparaat. Met videos.

Set Up Spooky Cold Laser
Hoe sluit je je nieuwe Spooky Cold Laser Wrist and Spooky Cold Laser Twin aan.

Hoe sluit je de Spooky Boost 3.0 aan
Een geïllustreerde gidsmet uitleg over het aansluiten en gebruiken van de Spooky Boost 3.0 signaal processor.

Spooky2 Colloidaal Zilver Gebruiksaanwijzing
Uit de Spooky2 User’s Guide –hoe maak je Colloidaal Zilver.

Diversen:

Spooky2 Ziekten handboek
Waardevolle informatieen resources overhonderden aandoeningen en ziektes, verzameld uit werkelijke ervaringen die gedeeld werden door Spooky2 gebruikers. Voor een up-to-the-minute informatie, bookmark deze link om elke week een bijgewerkte PDF versie te downloaden.

Spooky2 Catalogus Algehele Gezondheid
Een geillustreerde brochure met alleSpooky2 uitrustingen, kits, en accessoires. Met koopadvies, plus het verhaal over het ontstaan van Spooky, en over de mensen achter het Spooky phenomeen.

Spooky2Reviews.com
Er wordt ons constant gevraagd naar succesverhalen van onze gebruikers. Daarom hebben we deze doorzoekbare website gebouwd met waargebeurde verhalen van gebruikers, inslusief de originele bronnen.Je kunt browsen op een ziekte/aandoening of op een Spooky2 product, en voeg je eigen ervaring toe.

Gebruikers getuigenissen 1
Succesverhalen van Spooky2 generator kit gebruikers. Om hun echtheid aan te tonen zijn dit screenshots van posts van de diverse fora en media waarin ze werden geplaatst.

Gebruikers getuigenissen 2
Een pagina met getuigenissen die werden gerapporteerd door Spooky Central gebruikers. Dit zijn ook screenshots, geen tekst.

Software & Guide Downloads
Ontvang de tweemaandelijkse Spooky2 software updates en alle Handleidingenen documentatie.