Contact Mode

Toen Dr. Royal Raymond Rife destijds deze technologie uitvond, gebruikte hij een radio als transmissiemethode, en een gewone antenne als zender.

Maar, hij ontdekte al snel dat de resultaten verbeterden als hij een plasmabuis gebruikte om de frequenties uit te zenden. In later jaren had hij serieuze plannen om gelijkstroom te gaan gebruiken als transmissiemethode via hand cylinders, omdat die niet storend werkte op de ontvangst en uitzending van locale radio signalen.

Helaas voor de mensheid is dit nooit werkelijkheid geworden, doordat de medisch-farmaceutische moloch, uit winstbejag, Rife’s ontdekkingen, zijn bedrijf en zijn reputatie als wetenschapper systematisch heeft weten te vernietigen.

Gelukkighebben de principes achter deze manier van transmissie – contact of pad mode – het overleefd.

Vandaag de dag maken steeds meer Rife enthousiastengebruik van contact mode apparaten, meer dan van welk ander type ook.

En met goede reden, omdat dit een zeer effectieve manier is om frequenties in het lichaam in te voeren en ze snel te laten werken. Sommigen echter hebben de contactmodus bekritiseerd en beweren dat het “huideffect” voorkomt dat de stroom diep genoeg in het lichaambinnendringt.

Dit is in wezen gebaseerd op een misverstand van wat het huid effect eigenlijk is.

In de elektronica wordt het buitenoppervlak van elke elektrische geleider, zoals een draad, de “huid” genoemd. Het feitelijke huid effect verwijst naar de neiging van AC (wisselstroom) om vlakbij dit buitenoppervlak te stromen. Hoe hoger de frequentie van de stroom, des te duidelijker wordt het effect. Het probleem dat zich voordoet is dat het de weerstand van de geleider verhoogt, waardoor het minder efficiënt is.

Hoewel de menselijke huid resistent is tegen elektrische stroom, was de term “huideffect” nooit bedoeld om te verwijzen naar levend vlees, maar naar materialen die gebruikt werden bij de overdracht van frequentie.

Echter, het huideffect is bijna net zo groot als wanneer je gelijkstroom-elektriciteit uitzendt, hetgeen alle Rife apparaten gebruiken.

Met voldoende vermogen kan een goed ontworpen Rife-apparaatgelijkstroom-elektrische energie diep genoeg in het lichaam brengen om alle organen te bereiken. Controversie blijft echter bestaanover de vraag of deze energie in staat is om de binnenoppervlakken van de holle organen te bereiken. Sommige onderzoekers geloven dat dit bij gelijkstroom-energie niet echt nodig is omdat de geluidsenergie die erin is gecodeerd, belangrijker is, en zodra dit het buitenoppervlak van een orgaan treft, wordt het door cel-naar-cel en intercellulaire geleiding overgebracht naar het gehele orgaan.

Anderen vertrouwen meer op een andere techniek, plaatzapping genaamd, uitgevonden door dr. Hulda Clark. Aangezien dit gaat om het kopen van een vrij duur extra apparaat, gaan we hier niet op in. En eerlijk gezegd, we zijn er niet van overtuigd dat dit nodig is.

Waar het op neer komt is dat contact modein combinatie met een degelijk ontwerp Rife-systeem inderdaad goed werkt, maar als jevoor zekerheid gaat, dan kunje altijd het experimenteremmet het ondersteunenvan diepe holle organen, door gebruik te maken van de Remote- of de Plasma mode, beide dringen diep in het hele lichaam door.

Tot slot heeft Spooky2 nog een truc achter de hand. Plasma penetreert diep in het lichaam doordat het gebruik maakt van een radio-band carrier wave (draaggolf), meestal 3.1MHz of 3.3MHz. Spooky2 stelt je in staat om een veel beter type carrier te creëren –namelijk een dynamische carrier die harmonisch verband houdt met geluidsfrequenties, welke therapeutische waarde toevoegt. Dit gebruikt je incontactmode.

Spooky2 heeft verschillende soorten contactaccessoires voor verschillende situaties, waaronder Spooky Conductive Carbonized Rubber Hand Cylinders, TENS-pads, TENS Contact kit, TENS internal electrode, enz.

Spooky Conductive Carbonized Rubber Hand Cylinders

De handcilinders zijn handiger los te laten tijdens casual gebruik en zijn geschikt voor alle handmaten.

Spooky TENS Pad

De TENS-pads zijn goed voor lokale behandelingen.

Spooky TENS Contact Kit

De TENS Contact Kit is beter voor gebruik ‘s nachts.

Spooky TENS Internal Electrode

Met TENS Internal Electrode kan de gebruiker het anale kanaal of gelokaliseerde organen behandelen.

De contact modus van Spooky2 is heel eenvoudig te gebruiken. Sluit het contact accessoire aan op de High Power-poort van Spooky Boost 3.1, die beide uitgangen kan combineren en de kracht van de contactmodus kan verviervoudigen.

Ga verder naar Remote Mode…