Contact Mode

Toen Dr. Royal Raymond Rife destijds deze technologie uitvond, gebruikte hij een radio als transmissiemethode, en een gewone antenne als zender. Maar, hij ontdekte al snel dat de resultaten verbeterden als hij een plasmabuis gebruikte om de frequenties uit te zenden. In later jaren had hij serieuze plannen om gelijkstroom te gaan gebruiken als transmissiemethode via hand cylinders, omdat die niet storend werkte op de ontvangst en uitzending van locale radio signalen.

Gelukkighebben de principes achter deze manier van transmissie – contact of pad mode – het overleefd.

Vandaag de dag maken steeds meer Rife enthousiastengebruik van contact mode apparaten, meer dan van welk ander type ook.

En met goede reden, omdat dit een zeer effectieve manier is om frequenties in het lichaam in te voeren en ze snel te laten werken. Sommigen echter hebben de contactmodus bekritiseerd en beweren dat het “huideffect” voorkomt dat de stroom diep genoeg in het lichaambinnendringt.

Dit is in wezen gebaseerd op een misverstand van wat het huid effect eigenlijk is.

Spooky Conductive Carbonized Rubber Hand Cylinders
Spooky Conductive Carbonized Rubber Hand Cylinders

In de elektronica wordt het buitenoppervlak van elke elektrische geleider, zoals een draad, de “huid” genoemd. Het feitelijke huid effect verwijst naar de neiging van AC (wisselstroom) om vlakbij dit buitenoppervlak te stromen. Hoe hoger de frequentie van de stroom, des te duidelijker wordt het effect. Het probleem dat zich voordoet is dat het de weerstand van de geleider verhoogt, waardoor het minder efficiënt is.

Hoewel de menselijke huid resistent is tegen elektrische stroom, was de term “huideffect” nooit bedoeld om te verwijzen naar levend vlees, maar naar materialen die gebruikt werden bij de overdracht van frequentie.

Echter, het huideffect is bijna net zo groot als wanneer je gelijkstroom-elektriciteit uitzendt, hetgeen alle Rife apparaten gebruiken.

Met voldoende vermogen kan een goed ontworpen Rife-apparaatgelijkstroom-elektrische energie diep genoeg in het lichaam brengen om alle organen te bereiken. Controversie blijft echter bestaanover de vraag of deze energie in staat is om de binnenoppervlakken van de holle organen te bereiken. Sommige onderzoekers geloven dat dit bij gelijkstroom-energie niet echt nodig is omdat de geluidsenergie die erin is gecodeerd, belangrijker is, en zodra dit het buitenoppervlak van een orgaan treft, wordt het door cel-naar-cel en intercellulaire geleiding overgebracht naar het gehele orgaan.

Anderen vertrouwen meer op een andere techniek, plaatzapping genaamd, uitgevonden door dr. Hulda Clark. Aangezien dit gaat om het kopen van een vrij duur extra apparaat, gaan we hier niet op in. En eerlijk gezegd, we zijn er niet van overtuigd dat dit nodig is.

Waar het op neer komt is dat contact modein combinatie met een degelijk ontwerp Rife-systeem inderdaad goed werkt, maar als jevoor zekerheid gaat, dan kunje altijd het experimenteremmet het ondersteunenvan diepe holle organen, door gebruik te maken van de Remote- of de Plasma mode, beide dringen diep in het hele lichaam door.

Tot slot heeft Spooky2 nog een truc achter de hand. Plasma penetreert diep in het lichaam doordat het gebruik maakt van een radio-band carrier wave (draaggolf), meestal 3.1MHz of 3.3MHz. Spooky2 stelt je in staat om een veel beter type carrier te creëren –namelijk een dynamische carrier die harmonisch verband houdt met geluidsfrequenties, welke therapeutische waarde toevoegt. Dit gebruikt je incontactmode.

Het gebruik van Spooky2 voor contact mode is heel eenvoudig.

Elke generator wordt geleverd met een kabel die een BNC-connector aan het ene uiteinde heeft (die op de generator aansluit) en twee gekleurde alligatorclips aan het andere uiteinde. Deze clips sluit je simpelweg aan op de uiteinden van bijv. de chirurgische roestvrijstalen Spooky Hand Cylinders.

Als je al beschikt over elektroden met banaanstekkerverbindingen, kun jeal voor weinig geld een BNC-adapter kopen zoals die hieronder afgebeeld. De banaanpluggen passen daarop in dwarsaansluitingen, of via een wikkeldraad/schroefbevestiging of -invoeging.

The BNC adaptor
The BNC adaptor

Waarschijnlijk zal er in de electronicawinkel bij jou in de buurt zo’n soort adapter te vinden zijn of je kunt er hier een online bestellen.

Wil je de Contact mode gaan gebruiken voor je experimenten, dan kun je de nieuwste Spooky2-XM-generator gebruiken. Deze biedt een zeer respectabele output van maximaal 20 volt gelijkstroom van piek naar piek. Ter vergelijking: de XMheeft een output van 5 volt. Je hebt dus voor Contact mode een externe versterker nodig. Daarnaast is de support voor het UDB model sinds 3 augustus 2016 komen te vervallen.

Dankzij Spooky2’s unieke golfvormversterking en vermogen – alweer als eerste ter wereld – heeft deXM 20 volt generator geen versterker nodig bij gebruik met Contact mode. Maar als je power belangrijk vindt, dan voeg je gewoon de Spooky Boost 2.0 toe voor $ 15, en je kunt beide uitgangen combineren en zodoende de kracht van de Contactmode verdubbelen.

Ga verder naar Remote Mode…