Neem contact met ons op

MAAR LEES DIT ALSJEBLIEFT EERST.

Onze email service is ALLEEN bedoeld voor eerste informatieverzoeken.

SUPPORT – supportvragen kunnen hier niet beantwoord worden – het Spooky2 Forum is special voor dit doel in het leven geroepen.. Je kunt lid worden door op deSpooky2 Forum link te klikken, links in de marge. (en lees s.v.p. eerst de VETgedrukte rode tekst op de pagina voordat je verder gaat).

MEDISCHE ONDERSTEUNING – wettelijk gesprokenmogen alleen gediplomeerde gezonheidsdeskundigen een diagnose stellen en een behandeling of medisch advies geven. Stel dus alsjeblieft geen vragen die hiermee verband houden. Ons werk is het bouwen van superieure Rife sysemen – raadpleeg dus een medisch gediplomeerd adviseur.

SALES/VERZENDING – deze vragen kunnen hier niet beantwoord worden. Klik s.v.p. op deze link om contact op te nemen met ons Support Team.

JOUW EMAIL – heb je een AOL of Hotmail account, weet dan dat AOL alle email van ons domein blokkeert, en Hotmail delete het eenvoudigweg–je zult onze email dus nooit ontvangen. Kies dus een ander emailadres.Realiseer je ook dat als je een werk-emailadres gebruikt, de Anti-Spam filter van de IT afdeling van je bedrijf onze antwoordmails vrijwel zeker zal tegenhouden.Gebruik duss.v.p. een privé emailadres.

BELANGRIJK – indien je email over support of sales/vervoer gaat, dan zal hij vrijwel zeker onbeantwoord worden gedelete. Dit spijt ons heel erg, maar er zijn vele duizenden Spooky2 gebruikers, en te weinig Spooky team leden om een 1 op 1 email-service te kunnen onderhouden.Alle andere vragen zijn welkom.

Op de volgende manieren kun je per email contact met ons opnemen:

DESKTOP EMAIL: klik HIER. Deze link haalt jouw desktop emailprogramma naar boven met ons emailadres reeds ingevuld.Desktop emailprogramma’s hebben Outlook en Windows Mail. Vergeet niet een onderwerp in te vullen.

WEBMAIL: log in op je webmail account and maak een nieuwe email aan, kopieer/plak dan het onderstaande emailaddres in het daarvoor bestemde veld. Nogmaals, vergeet niet een onderwerp in te vullen.

BELANGRIJK – verzeker je ervan dat je emailaddres actief is, dat het geen service provider limieten heeft overschreden, en dat het momenteel berichten kan ontvangen. Zo niet, dan kan onze antwoordmail je niet bereiken.