Remote Mode

In maart 2011 heeft ervaren Rife-gebruiker en experimentator Johann Stegmann een ervaring gehad die de loop van zijn leven volledig veranderde.

Een vriend van Johann had net een nieuw Rife apparaat gekocht en deed de verbazingwekkende bewering dat het DNA dat in nagels of haar aanwezig was, energiefrequenties rechtstreeks aan de eigenaar van dat DNA kon doorgeven door simpelweg de monsters tussen de elektroden van hetapparaat te plaatsen, zonder dat daar draden of lichamelijk contact aan te pas komt.

Johann was nogal skeptisch, dusze probeerdenhet uit op Johann’s dochter, Tania, die zeer energie-gevoelig is en…tot hun verbazing werkte het perfect.

Dus ging Johann op zoek naar een verklaring en hij ontdekte dat dit fenomeen gewoon pure wetenschap is…
Albert Einstein noemde het ‘spookachtige actie op afstand’. De moderne fysica noemt het ‘quantum entanglement’. Eenvoudig gezegd betekent dit dat als een deel van een systeem – al dan niet levend – van het geheel wordt verwijderd, al is het 3000 km verderop, elke actie die op het deel wordt toegepast ook ogenblikkelijk op het gehele systeem wordttoegepast, en vice versa.

Je vingernagels zijn onderdeel van een geheel – dat geheel ben jij. Dus wanneer de frequentie energie via je nagels wordt overgedragen, worden de effecten ook aan jou overgedragen – en alleen aan jou, vanwege de unieke identificatie die aanwezig is in elke cel van je lichaam: je DNA.


De Spooky2 Remote v2.0 scalar DNA transmitter

Gedurende de daaropvolgende 18 maanden bleef Johann experimenteren en ontdekte een manier om de effecten van de frequenties op afstand te controleren en te verifiëren. In ieder geval waren zijn experimenten succesvol.

In de loop van zijn werkzaamheden ontdekte Johann dat veel mensen zich geen Rife-apparaat konden veroorloven, dus begon hij alternatieve apparaten te zoeken. Hij ging samenwerken met technisch ontwerper Hank Gigandet, en samen hebben ze verschillende instrumenten uitgetest. Ze ontdekten dat bij veel van de apparaten de energie die werd overgedragen, hard, onaangenaam en ondoeltreffend was.

Maar ze stuitten ook op zachte, aangename energie die niet alleen voor de proefpersonen goed aanvoelde, maar ook minstens zo goed werkte als zelfs de beste commerciële Rife-apparaten.

Het toestel waarop zij zich richtten was de XM DDS frequentiegenerator, die vrij goedkoop is, maar de software om ze te laten draaien was geschreven in het Chinees en niet echt geschikt voor de gespecialiseerde taak van het rifen. Dus besloten Johann en Hank hun eigen software – RideUSB –te schrijven, afgestemd op wat zij voor ogen hadden.Deze software had echter één tekortkoming – het kon slechts 1 generator per computer aansturen.

Ingenieur en softwareontwikkelaar John White volgde deze ontwikkelingen met toenemende interesse en opwinding. Na gesprekken met Johann en Hank waren ze het erover eens dat John een nieuw softwarepakket zou gaan schrijven, waarin niet slechts de functionaliteit van RideUSB in verwerkt zou worden, maar die ook tot 95 frequentiegenerators zou kunnen aansturen met behulp van een enkele pc.

Die software was de originele Spooky2, hoofdzakelijk ontworpen als een Remote Rife systeem, maar hetkon ook gebruikt worden als een eenvoudig Contact of Plasma apparaat wanneer gekoppeld aan een versterker.

Hoe werkt de externe modus nu precies? Omdat bij DNA twee strengen helisch rond elkaar gedraaid zijn, fungeert het als een antenne die in staat is om op energiesignalen gecodeerde informatie via de non-locale ruimte te verzenden en te ontvangen. Spooky stuurt audiofrequentie-energie naar de nagel die wordt ontvangen door het DNA dat het bevat, en wordt dan onmiddellijk via de non-locale ruimte doorgestuurd naar de eigenaar van het DNA (het geheel).

Spooky2 tilt hetRife apparaata.h.w. naar een hoger niveau.

Met de Spooky2–XM generator, heb je radicaal gecontroleerde contact- en plasma mogelijkheden

Maar Spooky2 schittert pas echt op het gebied van de Remote mode, want met de introductie van Spooky Remote hebben we de enorme power van scalaire golven toegevoegd.

Scalar golven zijn zo krachtig dat ze kunnen worden gebruikt om het weer te beheersen,hele steden te vernietigen en ze kunnen zelfs aardbevingen en tsunamis veroorzaken, maar gelukkig kunnen ze ook voor heilzamere doeleinden worden gebruikt.

Met Spooky2 Remote worden scalaire golfbellen gevormd op de plek waar het DNA zich bevindt. De golven zijn moeilijk te meten op orthodoxe wijze en fungeren als signaalversterker, zowel voor de audiofrequentie-energie als voor de eigen transmissiemogelijkheden van het DNA. Het netto effect is dat het signaal dat het lichaam bereikt, duidelijker en krachtiger is dan wanneer alleen DNA gebruikt wordt.

In feite brengt het niet alleen de Remote mode veel dichter bij de onmiddellijkheid van Contact- of Plasma mode, het vermindert ook het aantal keren dat een programma moet worden uitgevoerd en de tijd waarvoor het moet worden uitgevoerd.

Non-lokale ruimte wordt aangeduid als “donkere” energie (donker omdat het zich buiten het elektromagnetische spectrum bevindt, en dus niet waargenomen of gemeten kan worden).

Nikola Tesla noemde het “the mind of God.” De eerste man die het bestaan ervan bewees met real-world experimenten was Cleve Backster, polygrafisch specialist bij de CIA. Hij gebruikte menselijke bloedcellen en planten.

Hier vind je een twee pagina’s lang interview met Cleve Backster.

Er zijn bovendien PDFs van kranten- en andere artikelen over zijn research beschikbaar die je op deze pagina kunt downloaden. Je kunt ze vinden onder “Miscellaneous Articles”:

Ga verder naar Cold Laser …