Cold Laser, ook wel Low Level Laser Therapy (LLLT) genoemd, maakt gebruik van veilige niet-thermische lichtfotonen om zo de natuurlijke genezingsprocessen van het lichaam te versnellen. Deze lichtenergie kan gemakkelijk door alle lagen van onze huid heen dringen. Het is vooral handig bij pijn, gewrichts- en neurologische problemen, wonden en brandwonden, gebitsproblemen, zwelling van de lymfeklieren, tinnitus en regeneratie van botten en weefsels, en er zijn nog veel meer toepassingen.

Prof. Fritz-Albert Popp deed in 1974 onderzoek naar kankercellen en deed de verbazingwekkende ontdekking dat alle cellen fotonen van licht opslaan, vooral rond DNA. Hij toonde aan dat kanker en andere zieke cellen een significant ander niveau van fotonemissie hebben dan normale cellen, en theoretiseerde dat dit opgeslagen interne licht een belangrijk onderdeel kan zijn van hoe cellen met elkaar communiceren in het lichaam om de algehele gezondheid te bewaren. Daaropvolgend Russisch DNA-onderzoek bevestigde Popp’s bevindingen. De therapeutische toepassingen van cold laser worden ondersteund door diverse medische onderzoeken.

Laten we eens kijken naar de resultaten voor en na 45 minuten met cold lasertherapie voor bloedcellen.

Cold lasertherapie wordt normaal gesproken gedurende 30 minuten toegepast, maar langere periodes zijn ook prima. Spooky Cold Laser Wrist is bedoeld om rond de pols te dragen, waar het gemakkelijk de gehele bloedtoevoer, de carpale tunnel en het meridianencomplex kan behandelen, maar het kan ook op andere gebieden worden gebruikt. Spooky Cold Laser Twin wordt gebruikt voor een nauwkeurige toepassing op elk deel van het lichaam en kan in de mond worden gebruikt, of in de gehoorgangen en neusgaten worden ingebracht.

Links: Spooky Cold Laser Wrist. Rechts: Spooky Cold Laser Twin

Elk accessoire kan rechtstreeks worden aangesloten op de Out 1 poort van een Spooky2-generator of op Out 1 van een Spooky Boost 3.0, en kan worden gepulseerd door frequenties. Beide accessoires worden standaard bij bijna elke kit geleverd.

Ga verder naar PEMF …