Verhoogde vitamine D-spiegel van 15,63 naar 27,75 door Vit D via Remote modus toe te passen.

Getuigenis tijd.

Ik bevestig de Vit D-waarden van mijn man. Ik begon Vit D op Spooky op afstand te draaien
13-augustus-2022. Hij heeft vandaag opnieuw getest en kijk eens hoe het niveau is verbeterd (van 15,63 naar 27,75). Dit is puur met Spooky-frequentie en hij nam nooit supplementen … zelfs geen time-out in de zon. Zal de frequentie blijven uitvoeren totdat deze op voldoende niveaus komt.

Spooky remote is echt een zegen.

Bedankt Spooky2-team.

Bron: https://www.facebook.com/groups/spooky2/posts/2411615715666984/

Spooky2-succesverhaal – Bob Tompkins: 3 belangrijke redenen waarom ik voor Spooky2 Rife-machine heb gekozen

In deze video vertelt Bob 3 grote redenen waarom hij voor Spooky2 Rife-machine koos. Ten eerste is Spooky2 zeer eenvoudig te bedienen. U kunt de behandeling van Spooky2 ontvangen door slechts enkele knoppen in te drukken op de GeneratorX.

Ten tweede kan Spooky2 behandelingen op afstand uitvoeren. Het is erg handig. Spooky2 Remote verzendt genezingsfrequenties met behulp van kwantumverstrengeling. U kunt altijd en overal behandelingen ontvangen. En het werkt heel snel.

Ten derde zijn de Spooky2-plasma behandelingen zeer krachtig. Binnen een uur durende Plasmabehandeling was zijn probleem met spierstijfheid beter en was zijn rugpijn bijna verdwenen.

Bob Tompkins

Spooky2-succesverhaal – Bob Tompkins: onmiddellijke verlichting na het uitvoeren van Spooky2 Biofeedback-resultaten

Dit wordt gedeeld door Spooky2-gebruiker Bob Tompkins. Hij gebruikte GX biofeedback-scan om problemen in zijn lichaam te vinden. De GX biofeedback-scan is zeer nauwkeurig en snel. Met 6 minuten kan het hele lichaam worden gescand. En nadat hij de scanresultaten enkele minuten had uitgevoerd, voelde hij onmiddellijk verlichting van zijn oogdruk. Hij zei: “Spooky2 zorgt goed voor de rest van mijn leven.”

Bob Tompkins

Spooky2 Succesverhaal – Bob Tompkins: Hoe Spooky2 hielp bij mijn diabetes

Tom deelt zijn ervaringen met het behandelen van diabetes. Hij probeerde veel homeopathische methoden zonder veel succes. Ongeveer 5 weken geleden voerde hij het Diabetes Mellitus Type 2-programma uit met behulp van de Spooky2 Rife-machine. Nu is zijn bloedglucose weer normaal. Spooky2 maakt het verschil.

Bob Tompkins

Spooky2-succesverhaal – Herstel van de ziekte van Lyme met behulp van de Spooky2 Rife-machine

Sebastien Mercier gebruikte Spooky2 Rife de afgelopen 5 jaar om zijn ziekte van Lyme te behandelen. Hij vindt Spooky2 de meest betaalbare Rife-machine voor iedereen. Nu is hij symptoomvrij zolang hij twee keer per week een healing-sessie doet.

Spooky2 Succesverhaal – Frequency Healing

Masaki kende Royal Raymond Rife en zijn Rife Machine al eerder, maar op dat moment was het erg duur. Toen vond hij spooky2 op YouTube en werd lid van de Facebook Groep. Hij heeft veel geleerd in de groep over de omstandigheden waarmee men te maken had en over de protocollen die men gebruikte. Door de ervaringen en getuigenissen te lezen, ontdekte hij dat het werkt. Dus voelde hij zich comfortabel genoeg om zijn eerste aanschaf van een XM-generator te doen. Hij vindt dat de Spooky2-database zeer waardevol en effectief is. Hij koos Spooky2 niet alleen omdat het de meest betaalbare Rife-machine voor zijn familie is. Het belangrijkste is dat het een combinatie is van westerse en Chinese geneeswijzen, en de rijkste frequentiedatabases heeft. Zijn gezondheid is sterk verbeterd nadat hij Spooky2 is gaan gebruiken!

Spooky2-succesverhaal – Een wonderbaarlijk herstel met behulp van Spooky2-plasma

In deze video vertelt Bob zijn ervaringen met het gebruik van de Spooky2-plasma bij het genezen van spataderen op zijn benen (Phlebitis). Twintig jaar geleden werd Bob geopereerd, gevolgd door een maandenlang herstel daarvan. Ongeveer 6 maanden geleden werden zijn benen weer slechter, en zelfs nog erger dan voordat hij de operatie 25 jaar geleden had ondergaan.

Daarna gebruikte hij Spooky2 Plasma en in een week tijd waren zijn benen succesvol genezen. Hij heeft geconstateerd dat dit probleem het beste op Plasma reageert. De programma’s die hij gebruikte zijn: Phlebitis, Spataderen plus 1 en 2.

Spooky2 Succesverhaal – Dr. Yole Raam: Drie redenen waarom ik u ten zeerste aanbeveel een Spooky2-generator te bezittenX

Als een vooraanstaand natuurgeneeskundige, leert Dr. Yole Raam mensen hoe ze hun gezondheid op natuurlijke manieren kunnen verbeteren, zoals yoga, meditatie, kruiden, enz. Hij heeft nu besloten om zijn zeer positieve ervaring met het gebruik van de Spooky2 GeneratorX met ons allemaal te delen .

Er zijn drie belangrijke redenen waarom hij ons ten zeerste aanbeveelt om een Spooky2 GeneratorX te bezitten. De eerste reden is dat Spooky2 GeneratorX op zichzelf (stand-alone) kan worden gebruikt. Met de nodige programma’s in de GeneratorX geladen, kan hij een behandeling overal en altijd uitvoeren. Het is erg handig voor mensen die het altijd erg druk hebben en vaak naar verschillende plaatsen moeten reizen. De tweede reden is dat Spooky2 GeneratorX heel eenvoudig in gebruik is. Hij kan twee verschillende programma’s tegelijkertijd uitvoeren in verschillende stappen. Als laatste maar niet het minste voordeel, Spooky2 GeneratorX kan een biofeedback-scan binnen 10 minuten uitvoeren, hetgeen betekent dat u informatie over uw gezondheid kunt krijgen zonder afhankelijk te zijn van een derde partij.

Dr. Yole Raam

Spooky2 Succesverhaal – Damienn Danataus: Spooky2 heeft mijn lichaam gezond gehouden en mijn hoge bloeddruk enorm verlicht

Dit getuigenisverhaal werd gedeeld door onze Spooky2-gebruiker Damienn Danataus. Hij had reeds lange tijd veel gezondheidsproblemen tot hij Spooky2 ontdekte. Hij heeft een slecht gezichtsvermogen, een probleem met overgewicht en hoge bloeddruk.

Zijn ervaring met Spooky2 was fantastisch. Hij behield een goede gezondheid en wanneer zich mogelijk gezondheidsproblemen voordoen, dan kan hij ze aanpakken met Spooky. Hij zei: “Mijn bloeddruk werd volkomen normaal in een maand tijd.” Hij raadt iedereen aan om Spooky2 te gebruiken om onze gezondheid onder controle te krijgen.

Damienn Danataus

Spooky2 Succesverhaal – Amanda Antelo Cuellar: Herstel van de ziekte van Parkinson en Guillain – barre syndroom met behulp van Spooky2

Amanda Antelo Cuellar leed jaren geleden aan een ernstig vorm van het guillain-barre syndroom. De arts stelde dat ze nog maar een paar weken te leven had. Ze leed ook aan de ziekte van Parkinson. Haar handen en voeten beefden en ze kon niet goed bewegen en ze kon niet eens opstaan en lopen. Maar toen ze Spooky2 vond en programma’s voor zichzelf uitvoerde, was haar toestand al snel enorm verbeterd. Haar handen en voeten beefden niet meer en na een tijdje te hebben behandeld was ze op wonderbaarlijke wijze in staat om rechtop te lopen. Ze voerde ook een macula-degeneratieprogramma uit dat kon voorkomen dat ze blind zou worden. En ook de verruca onder haar borst was na slechts twee halfuursessies verdwenen. Ze zei: “Voor mij is het bijna een wonder dat ik nog leef en daarom vind ik dat ik het recht heb om deze behandelmethode aan te bevelen!”

Amanda Antelo Cuellar

Spooky2-succesverhaal – Jim Adlington: met succes van de ziekte van Lyme af met Spooky2

Jim Adlington werd gebeten door teken en kreeg ernstige uitslag op zijn borst. De ziekte verergerende waardoor hij niet in staat was om naar zijn werk te gaan door de pijn en de vermoeidheid die hij voelde, zodat hij alleen nog maar dag in dag uit in bed kon blijven liggen. Hij probeerde antibiotica maar niets werkte. Hij vond Spooky2 via Royal Rife, waarvan hij denkt dat het veel betaalbaarder en effectiever is en men heeft de volledige controle over wat er gebeurt. Zijn vrienden en zijn vrouw hebbe ook goede ondervindingen met Spooky2. Hij zei: “Ik heb de Lyme niet 100% kunnen genezen, maar ik voel me 99% beter. Ik heb mijn leven terug. Spooky2 heeft gezorgd dat ik weer kan leven. “Iedereen zou een Spooky2 Rife-machine moet bezitten,” vindt hij.

Jim Adlington

Spooky2-succesverhaal – Barry Novis: herstel van blaaskanker met behulp van de Spooky2 Rife-machine

Dit succesverhaal over blaaskanker werd gedeeld door onze Spooky2-gebruiker Barry Novis. Hij woont in Australië en is al 20 jaar een professioneel kunstenaar. Begin 2016 werd bij hem blaaskanker vastgesteld. Toen hij hoorde dat hij kanker had, begon hij te posten over alternatieven, die een Facebook-vriend ertoe brachten hem te vertellen over Royal Rife en Spooky2. Nadat hij meer onderzoek had gedaan, maakte hij de keuze om Spooky2 te proberen. In januari 2018 had hij een grote doorbraak: zijn bloed- en urinetests begonnen helder terug te komen en zijn sindsdien helder gebleven. Dus nu, in juli 2018, lijkt zijn kanker in remissie te zijn. Hij zegt dat dit waarschijnlijk de slimste beslissing is die hij ooit in zijn leven heeft genomen. Het heeft eigenlijk zijn leven gered!

Barry Novis

Spooky2-succesverhaal – Ingrid Dinter: vrij van borstkanker met behulp van de Spooky2 Rife Machine

Ingrid werd gediagnosticeerd met borstkanker en leed daar al maanden onder. Zij ging gebukt onder de kosten van de behandeling en de angst voor kanker. Toen ze Spooky2 voor het eerst probeerde, was de infectie met kanker al snel aanzienlijk verbeterd. Het resultaat dat daarna volgde was ook verrassend. Ze is nu vrij van kanker. Spook2 hielp ook haar dochter van haar aanhoudende hoest problemen af. “Het was een geweldige reis voor mij”, zei ze.

Ingrid Dinter

Spooky2-succesverhaal – Hannah: kanker kon niet worden gevonden nadat mijn vader de Spooky2 Rife-machine gedurende 3 maanden had gebruikt.

Mijn vader kreeg de diagnose Non-Hodgkin-lymfoom. De kanker was verspreid over zijn hele spijsverteringskanaal. In de maag, dunne darm en dikke darm.

Hij besloot om chemo / bestraling te vermijden en de natuurlijke route te volgen.

Hij gebruikte de Spooky2 Rife-machine gedurende 3 maanden en toen hij opnieuw werd getest, kon de kanker niet worden gevonden. Woorden kunnen niet uitdrukken hoe dankbaar ik ben voor de Spooky2 Rife-machine !!!!

Hannah

Hartslag werd regelmatig, galsteen verdwenen en brandende pijn verlicht

Ik heb 42 XM generators en 2 GX-generators, evenals Spooky contact en Spooky scalar. Ik heb een Ph.D. in Energetische Geneeswijzen en een diploma in Energy Psychology en ik heb een privépraktijk. Ik heb ook een vergunning als drugs- en alcoholconsulent en ik ben geestelijke gezondheidsbegeleider. Ik maak gebruik van het Spooky biofeedback systeem om bij mijn cliënten ziekteverwekkers te vinden en ze op afstand te behandelen. Ik heb 6 cliënten op het Lyme / Morgellons-protocol. Om te beginnen zet ik alle clienten die in eerste instantie Spooky willen ervaren op het 11-daagse detoxprogramma en start daarna hun aangepaste biofeedbackprogramma’s.

Ik had zelf hartproblemen – onregelmatige hartslag of snelle hartslag – en ik maakte zowel gebruik van de contact/plasma methode als van de behandeling op afstand om de aandoening te behandelen en na 4 dagen was de kwaal verdwenen. Mijn hartslag is nu normaal. Ik zette de behandeling ongeveer 2 maanden lang 3 keer per week voort, maar ik heb al maanden geen aanval meer gehad.

Mijn partner had een galblaas aandoening en zijn arts wilde opereren. Hij kreeg een ernstige aanval waarvoor we hem naar de spoedeisende hulp brachten en daar werd geconstateerd dat de galblaas gezond was, maar er zat een steen in de buis die uit de galblaas komt, waardoor de urine de galblaas niet uit kon. We zetten hem onmiddellijk op de Spooky galsteen / galblaasfrequenties, zowel op afstand als met contact behandelingen. In 36 uur passeerde hij de steen en hij heeft sindsdien geen problemen meer gehad. Dat was 1 jaar geleden.

Ik verbrandde mijn hand ernstig met hete lijm en gebruikte de brandwondenfrequentie via plasma twee keer gedurende elk 30 minuten. Bij de eerste behandeling ging de pijn al weg en de wond droogde op. Na de volgende behandeling van 30 minuten was de wond goed genezen. Dat was 3 weken geleden. Het gebied is nog steeds een beetje rood, maar de huid is glad en er is geen littekenweefsel.

Twee van mijn clienten op het Morgellons / Lyme-behandelprogramma ervaren geweldige resultaten. Een van de twee heeft het protocol voltooid, en is weer aan het werk, is op vakantie geweest en heeft geen pijn of immuunsysteemproblemen. Laboratoriumuitslagen bevestigden dat de parasieten, geassocieerd met lyme en Morgellons, verdwenen zijn.

Een dame met heupproblemen die al heel lang met pijn liep, en een heupoperatie overwoog, heeft na een behandeling van drie maanden met Spooky, via contact en op afstand, geen pijn meer in haar heupen.

Persoonlijk doe ik het ontgiftingsprogramma ongeveer 3 keer per jaar en sinds ik dat doe, heb ik geen – soms slopende – ontstekingen meer, geen verkoudheid of griep meer gehad, die ik voorheen elk seizoen opliep.

Een cliënt wie ik aanried om de Spooky scalar te kopen, had huidkanker die ze van plan was te laten verwijderen. De operatie was enkele weken vertraagd. Ze sliep met de scalar en toen de dag van de operatie was aangebroken, was de kanker verdwenen.

Ik had kanker in een vroeg stadium en ik genas het met frequentiebehandelingen en ik had vrijwel geen vervelende symptomen behalve af en toe wat detox hoofdpijn.

MEER OVER KANKER EN ANDERE GEZONDHEIDSKWESTIES: Hallo allemaal. Ik heb heel erg te doen met al die mensen die chemotherapie ondergaan of bestraald worden, of een operatie ondergaan. De pijn, het ongemak en de stress voor hen en hun geliefden moeten ondraaglijk zijn. Er is nu een veel betere keuze:

De Rife-ontdekking, zoals vermeld in de video. Nieuw-Zeelander John White heeft de leiding over Spooky2, een ethisch hoogstaand bedrijf. John heeft moderne software ontwikkeld die ver buiten de grenzen van de eerste ontdekkingen van Dr. Rife reikt, en hij heeft die voor niets aan de wereld geschonken. Een klein team in China produceert de hardware die nodig is om de programma’s uit te voeren. Ze streven ernaar om de prijs zo laag mogelijk te houden. Er is ook een team van vrijwilligers over de hele wereld die hun vrije tijd geven om mensen te helpen deze technologie eigen te maken en toe te passen.

Tegenwoordig kunnen we door middel van de technologie van John White 40 miljoen frequenties in ons lichaam in 6 minuten tijd scannen, en behandelingsprogramma’s samenstellen waarmee alle ziekteverwekkers uitgeschakeld kunnen worden. Inclusief kanker. U kunt op deze manier uw eigen gezondheidsproblemen onder controle krijgen.

Ik had kanker in een vroeg stadium en ik genas het met frequentiebehandelingen en ik had vrijwel geen vervelende symptomen behalve af en toe wat detox hoofdpijn.

Ter verduidelijking: Elke levende cel heeft zijn eigen individuele frequentie. Het frequentiebehandelingsproces is in staat om kankercellen te identificeren en hun identieke frequentie in de cellen te sturen, waardoor deze uiteenvallen. De dode cellen worden door het lichaam zelf opgeruimd. Het is pijnloos en er worden geen gezonde cellen aangetast. Deze behandelingen kunnen ook op veel andere kwalen worden toegepast.

Even een update van mijn 15 niercelcarcinomen.

(Mijn aardappelboerderij.) Mijn kanker werd vrij laat ontdekt en een grote tumor die mijn hart en longen opzij duwde werd operatief uit mijn borstkas verwijderd. Uiteindelijk werd hij ontdekt door de derde arts die ik benaderde. Ik heb tijdens mijn helingsreis ontdekt hoe belangrijk het is om positief te blijven en mezelf eraan te blijven herinneren hoe veel beter het leven zal zijn als ik eenmaal dit ellendige kankervirus heb overwonnen, en vanuit dit tijdelijke dieptepunt weer omhoog ben geklommen. Mijn vrienden leken zich altijd enigszins te verbazen over mijn houding ten opzichte van deze stadium 4-ziekte. Tegenwoordig zijn ze verbaasd over de verandering die zich in mij voltrokken heeft. Maanden geleden opperde mijn oncoloog dat ik me ging voorstellen aan de plaatselijke palliatieve zorgverpleegkundigen in onze stad om te wennen aan mijn toekomst. En toen ontdekte ik Spooky. Tegenwoordig schudt ze haar hoofd als ze mijn CT-scans ziet. (‘Ziet u iets wat ik zou moeten weten?’) Na een moeilijke start met een verkeerd behandelprogramma (het slechte) ben ik overgeschakeld op een ander kankerprogramma. Mijn tumoren waren aanvankelijk groter geworden, wat mijn oncoloog verontrustte (ik weigerde chemotherapie) maar toen begonnen ze te krimpen. Twee ervan zijn volledig opgelost, de meesten zijn aan het krimpen en de andere zijn gestopt met groeien. Mij is verteld dat er over het algemeen over een periode van 5 jaar een overlevingspercentage van 4,2% is bij deze snelgroeiende kanker. Momenteel zit ik nu iets over de 4 jaar (plus de tijd voordat het werd gediagnosticeerd) en rijd ik weer op mijn pushbike (met mijn 66 jaren) ik vaar weer (en ben weer aan het aankomen in gewicht). Ik ben niet gierig, dus ik heb een afscheidscadeau gekocht voor mijn tijdelijke kwaal … een spiksplinternieuw genX als een bon-voyage cadeau. Nog 5 nachtjes slapen en dan zou hij er moeten zijn. Ik kan niet wachten. Ik ben nu weer part-time aan het werk en ben een nieuw leven begonnen. Ik ben nog niet “uit het bos”, maar ik kan het zonlicht tussen de bomen al zien. Blijf positief mensen, experimenteer en bespeel je Spooky als een “strato-“varius. Moge de frequenties je vergezellen.

Twee maanden geleden ontdekte ik bij mijn hond Fern iets wat op mijt leek. Een dag of 10 later was ze genezen.

Haar aandoening heeft vergelijkbare symptomen als hondenmijt, maar dat is het niet. Ze krijgt dit elke zomer. Ze voelde zich ellendig: voortdurend krabben, tot bijtens toe, grote kale plekken op haar onderrug, een rode buik, ze rook vies. Ik had niets in mijn traditionele of allopathische gene esmiddelenkastje dat in staat was om het uit te roeien. Ik had een afspraak gemaakt met de dierenarts, maar gelukkig waren we te laat voor de afspraak, dus toen we thuis kwamen, plaatste ik haar DNA in de Remote en dacht, laten we eens kijken wat je voor Fern kan doen. Ik gebruikte alle presets voor mijt (Mange, Mange Follicular (1/2)). Ongeveer 10 dagen later was ze genezen. Haar haar is bijna terug gegroeid en ze is weer een gelukkige en tevreden hond. Dank u Spooky2.

Bron: https://www.facebook.com/groups/spooky2/permalink/1210182992476935/