Grijs haar terugbrengen naar de normale kleur

Ik wil het volgende graag delen, zodat anderen er mogelijk ook van kunnen profiteren. ‘Returning grey hair to normal’ een DH-programma! Bedankt David Halliday!! Ik heb het programma 6 maanden lang op afstand uitgevoerd en ontdek het resultaat zelf!

Dankzij Spooky2 is het metabolisme van de kankercellen niet langer actief

Het gaat beter met mijn geliefde (ze kreeg in mei de diagnose borstkanker (HER2+) die was uitgezaaid naar het bot en de lever, het ging heel snel.)🙏🏽

Om een ​​lang verhaal kort te maken: ze ging in juni naar de spoedeisende hulp (ze was veel afgevallen) en moest, gezien haar toestand, snel chemo krijgen… (haar hele lichaam stond in brand en ze had veel rugklachten). vooral pijn).

Haar chemo was Taxotere met de anticoagulantia Herceptin+Perjeta

Kortom, ik kocht de Spooky2-tools in 2019, dus ik was “klaar” om haar bij te staan (en de afgelopen 3 jaar …. heb ik contact gehad met lokale competente mensen die in de integratieve geneeskunde werken …) we hebben een goed netwerk …🙏🏽✨

Naast de chemo experimenteren we met verschillende dingen

– Ik heb 5 generatoren (3 XM’s en een GX) en Spooky2 Scalar (en andere dingen)

Ze deed de 11-daagse detox vóór de chemo (“R” + “C” ) en de generatoren draaien zoals nodig (we hebben niet het Kankerprotocol gedaan, maar delen van de “DB” maar geen BFB, dat komt later nog)

– Ze neemt 4 keer per maand Beljanski (rebuild), plus een capsule die voortdurend op de Scalar wordt geplaatst om het water te imprinten en haar dutjes te begeleiden…

– Pianto-product en Breuss-sap

– We worden in gebed vergezeld door onze dierbaren…

– En ze blijft lokaal biologisch voedsel eten, het minst bewerkt en zonder suiker

– En veel empathisch luisteren (ook naar haarzelf…) blijft haar stap voor stap begeleiden, met zo min mogelijk spanning.

Tegenwoordig loopt ze met gemak 1 uur per dag (op een gegeven moment kon ze niet meer lopen omdat ze te zwak was en overal pijn had), is ze weer aangekomen, eet ze graag en is ze in goede conditie
We doen spiertesten (kinesiologie) om haar te ondersteunen, zodat zij degene is die de keuzes maakt over wat ze vervolgens gaat doen, terwijl ik haar steun.

Ze gebruikt thuis geen medicijnen (pijnstillers e.d.), kan de chemo goed verdragen, heeft geen/zeer weinig bijwerkingen.

De grootste bijwerking is haaruitval.

Dus daar heb je het, nu is het moeilijk om duidelijk te weten wat wat doet?

Maar het belangrijkste is dat het steeds beter met haar gaat, en in het echte leven kunnen we zien dat het heel positief is (na 3 chemotherapiesessies).

Eerlijk gezegd ben ik enorm verrast, gerustgesteld en zelfverzekerd om haar zo te zien na drie zeer gecompliceerde maanden… We vieren het regelmatig.

Er hangt altijd een donkere wolk boven ons: ‘Wat nu’, maar we blijven er niet gefixeerd op, we blijven aandacht houden voor wat nu leeft, voor wat echt is.

Op een avond had ze lichte rugpijn waardoor ze niet kon slapen (slaap is belangrijk voor herstel).
We hebben dozen met morfine (ze heeft het nooit ingenomen, het is haar keuze, ze wil zoveel mogelijk naar haar lichaam en haar pijn luisteren om “te voelen en zich aan te passen”) en we hebben de morfine op de Scalar gelegd, ze ging liggen, en een paar minuten later ging was de pijn! en ze heeft goed geslapen. Ze stond er versteld van.

We gaan stap voor stap vooruit, blijven waakzaam en versterken het terrein, terwijl we vreugde cultiveren en luisteren naar onze verschillende lichamen, samenwerking en schoonheid. Dit zijn onze ingrediënten. ❤️”

Een bericht van 8 augustus:

“Met grote vreugde delen wij met u de resultaten van de PET-scan van vrijdag!

De vlekken op de foto links komen overeen met de gebieden waar de kanker- of metastatische cellen op 17 mei actief waren/groeiden.

Rechts is de stofwisseling van de kankercellen niet meer actief, al zijn er nog wel sporen van de kankercellen die opgeruimd moeten worden bij de volgende chemo en al het andere dat we daarnaast doen ✨

Functies van de hersenen, nieren en blaas zijn normaal.

We zijn echt opgelucht, zelfverzekerd en gaan gemotiveerd de toekomst in. We vieren al het geleverde werk en de resultaten

Wij danken u oprecht voor uw steun, gedachten, gebeden en aanwezigheid, die een integraal onderdeel zijn van de zorg ✨

De Bult op Mijn Schoonvader’s Knie is Volledig Verdwenen!

Dit is mijn schoonvader met een knobbeltje aan de zijkant van zijn knie ter grootte van een half gekookt ei, ik heb het behandeld met contact killing/healing op de XM-generator met een programma voor artritis, hij was zich er niet van bewust dat hij zich had gestoten of zoiets, dus nam hij aan dat het artritis was, ook vanwege zijn leeftijd. We hebben in totaal ongeveer 15 uren behandeld bij verschillende gelegenheden gedurende een aantal weken. Nu is de knobbel helemaal weg en voelt hij zich zoveel beter.

Bron: https://www.facebook.com/groups/spooky2/posts/2570134543148433/

Positieve Effecten van Spooky2 op de Gezondheid van Mijn Gezin

Ik begon het Spooky2 GenX-systeem 3 jaar geleden te gebruiken. Ik merkte dat het werkte doordat ik het Herxheimer-effect voelde tijdens het uitvoeren van het Terrain-programma tijdens de eerste detox. Het was heel echt. Ik lijd aan AS, een vorm van reumatische artritis en was op zoek naar alternatieve behandelingen voor farmacologische medicijnen, omdat ze behoorlijk zwaar zijn. Ik heb ook een zoon met ernstige autisme en was op zoek naar een behandeling voor het ontgiften van zware metalen uit zijn hersenen, die volgens mij de belangrijkste oorzaak zijn van hersenontsteking die leidt tot de reeks symptomen die worden gekenmerkt als “autisme”. Dus het Spooky2 GenX-systeem leek een goede investering voor het hele gezin. Nadat ik het eerste Terrain-programma voor het hele gezin op afstand had uitgevoerd, draaide ik ‘Daily Wellness’ op één generator en ‘Kundalini Expand’ op de tweede generator na ‘pijnappelklier ontkalken’, omdat ik een groot voorstander ben van het vermogen van het lichaam om zichzelf te genezen door het chakrasysteem te zuiveren. Er zijn nu specifieke programma’s voor AS en autisme, maar ik heb gemerkt dat de combinatie van dagelijkse Wellness- en Kundalini-Expand een zeer positief effect heeft gehad op de gezondheid van mijn gezin in het algemeen en ook kan ik mijn vrouw en dochter opnemen in een algemeen gezondheidsprotocol zonder al te specifiek te focussen op AS en autisme. Onze stemming is duidelijk verbeterd en onze mentale en fysieke gezondheid in het algemeen is veel beter geworden. Alles bij elkaar bevordert Spooky2 een gelukkiger en gezonder thuis. Mijn zoon is met paarden gaan werken, iets wat hij een paar jaar geleden nooit had kunnen doen. Ik denk erover om in de nabije toekomst nog een GenX-generator aan te schaffen om de AS- en Autisme-programma’s parallel aan “Daily Wellness” en “Kundalini Expand” uit te voeren, allemaal op afstand. De zg. Spookachtige actie op afstand is heel echt. Ik kan het Spooky2-systeem ten zeerste aanbevelen aan elke potentiële koper.

Spooky2 heeft me geholpen met verschillende problemen

Waar de magie plaatsvindt…

Spooky Central, twee GenXPro, 22 Xm die 24/7 op afstand werkt, PEMF-mat… Scalar komt eraan — hebben al zoveel genezingen gezien, echte wonderen bereikt en staan vol enthousiasme in dit genezingsproces.

Dit is een deel van wat we tot nu toe hebben kunnen bereiken met betrekking tot mijn eigen gezondheidsproblemen, familie en klanten: momenteel bezig met een grote littekenbreuk die al kleiner is geworden en geen pijn meer doet; was in staat om een ​​hersenaneurysma te laten krimpen tot bijna de helft van zijn grootte van 3 naar 1,7 zonder medicijnen, alleen frequentiegenezing – bevestigd door twee MRI’s (twee omdat de dokters de resultaten niet konden geloven toen ze de eerste uitvoerden); een grote pijnlijke massa op het borstgebied kwijtgeraakt die opdook na het verwijderen van borstimplantaten; probleem met slechthorendheid opgelost; vermeed schouderoperaties en raakte 100% van de pijn af en kreeg het volledige bewegingsbereik terug (frozen shoulder/bursitis); verlost van een al zes maanden durende vreselijke rode jeukende uitslag (frequenties genazen het volledig in een maand en 20 dagen); constipatie; 100% genezing, van de ene op de andere dag, van een babygeit die epileptische aanvallen had, stijve benen had en niet kon lopen; 100% genezing, in een paar uur tijd, van een reuzenrashond die plotseling niet kon opstaan ​​uit zittende positie (alleen met bedrukte stickers); genas een ernstig geval van parasieten opgelopen tijdens reizen naar het buitenland; genezen van bronchitis/bronchospasme/longontsteking; herstelde de mobiliteit van een oudere hond die twee dagen lang niet uit bed kon komen en daarna weer ging lopen, rennen en zelfs springen op de bank (alleen bedrukte sticker); spanning; chronische vermoeidheid; hielp iemand die in het buitenland was met een vreselijk geval van diarree en braken en dacht niet dat ze de volgende ochtend in het vliegtuig kon stappen, maar met behandeling op afstand kon ze zonder problemen op reis… dit is wat ik me nu kan herinneren.

Bron: https://www.facebook.com/groups/spooky2/posts/2546196688875552/

Spooky2 heeft geholpen mijn PSA te verlagen

Voor mannelijke geïnteresseerden: vorig jaar, tijdens een gezondheidsonderzoek, gaf het bloedonderzoek een PSA-waarde aan van 3,03. Dit jaar draaide ik gedurende ongeveer 4-5 maanden 24/7: Preset> Prostate (Prostatitis (DNA) (R) – JW (CUST). Op 6 juli van dit jaar (2023) kreeg ik opnieuw de resultaten van mijn jaarlijkse bloedonderzoek. Mijn arts belde me op en zei dat mijn PSA-waarde was gedaald naar 2,13.

Bron: https://www.facebook.com/groups/spooky2/posts/2552521918243029/

 

De Kat Volledig Genezen van Verkoudheid

Verkoudheid kat volledig genezen in 2 dagen. Ze had een gezwollen linkeroog met afscheiding, niesde en voelde zich zwak. Gebruikte het programma genaamd “kattenvirus”.

Spooky2 Werkt Uitstekend voor Mij zelf en mijn Hond

 
”Ik probeer meerdere generatoren te manifesteren, want er zijn veel zieke mensen om me heen die deze geweldige technologie nodig hebben.

Ja, tot nu toe heb ik ontdekt hoe ik biofeedback en remote modus kan uitvoeren met voor mezelf en voor mijn hond, met geweldige resultaten. Mijn hond vindt het heerlijk als zijn programma’s gedraaid worden. Frequenties die ik gebruik zijn Harttonicum, Connective Tissue, Muscles, Harmony, Vitamins & Minerals. Foto bijgevoegd.

Ik zit momenteel op dag 2 van Terrain voor mezelf via remote modus en dat voelt goed.

Ik heb sinds 2 maanden een Heawea, dus ik heb veel ontgiftingswerk, parasietenreiniging en bloedzuivering gedaan. Ik kan gerust zeggen dat ik me in meer dan 15 jaar niet zo goed heb gevoeld \o/”

Positieve Effecten van Spooky2 op de Gezondheid van Mijn Gezin

Ik begon het Spooky2 GenX-systeem 3 jaar geleden te gebruiken. Ik merkte dat het werkte doordat ik het Herxheimer-effect voelde tijdens het uitvoeren van het Terrain-programma tijdens de eerste detox. Het was heel echt. Ik lijd aan AS, een vorm van reumatische artritis en was op zoek naar alternatieve behandelingen voor farmacologische medicijnen, omdat ze behoorlijk zwaar zijn. Ik heb ook een zoon met ernstige autisme en was op zoek naar een behandeling voor het ontgiften van zware metalen uit zijn hersenen, die volgens mij de belangrijkste oorzaak zijn van hersenontsteking die leidt tot de reeks symptomen die worden gekenmerkt als “autisme”. Dus het Spooky2 GenX-systeem leek een goede investering voor het hele gezin. Nadat ik het eerste Terrain-programma voor het hele gezin op afstand had uitgevoerd, draaide ik ‘Daily Wellness’ op één generator en ‘Kundalini Expand’ op de tweede generator na ‘pijnappelklier ontkalken’, omdat ik een groot voorstander ben van het vermogen van het lichaam om zichzelf te genezen door het chakrasysteem te zuiveren. Er zijn nu specifieke programma’s voor AS en autisme, maar ik heb gemerkt dat de combinatie van Daily Wellness- en Kundalini-Expand een zeer positief effect heeft gehad op de gezondheid van mijn gezin in het algemeen en ook kan ik mijn vrouw en dochter opnemen in een algemeen gezondheidsprotocol zonder al te specifiek te focussen op AS en autisme. Onze stemming is duidelijk verbeterd en onze mentale en fysieke gezondheid in het algemeen is veel beter geworden. Alles bij elkaar bevordert Spooky2 een gelukkiger en gezonder thuis. Mijn zoon is met paarden gaan werken, iets wat hij een paar jaar geleden nooit had kunnen doen. Ik denk erover om in de nabije toekomst nog een GenX-generator aan te schaffen om de AS- en Autisme-programma’s parallel aan Daily Wellness en Kundalini Expand uit te voeren, allemaal op afstand. De zg. Spookachtige actie op afstand is heel echt. Ik kan het Spooky2-systeem ten zeerste aanbevelen aan elke potentiële koper.

Spooky2 tandheelkundige programma’s voor wortelkanaalbehandeling

 
Succes….. Rifing is nieuw voor mij. Ik heb een XM gen-kit gekocht. We waren op vakantie in het buitenland en vlak voordat we vertrokken, begon de wortelkanaalbehandeling van mijn man op te spelen. Hij had pijn en was bang dat de kies getrokken zou moeten worden. Ik heb elk tandheelkundig programma uitgevoerd dat ik kon vinden, abces, pijn, etc. gedurende de week voordat we vertrokken en liet het de volgende 10 dagen draaien met Remote. GEEN PIJN !! Zo blij. Bedankt allemaal voor het altijd geduldig beantwoorden van mijn vragen.

Bron: https://www.facebook.com/groups/spooky2/posts/2457031554458733/

Rugpijn volkomen verdwenen

 
Hier is een mooi succesverhaal. De ouders van een vriend van mij die achter in de 70 waren kwamen op bezoek. Beiden hadden vreselijke rugpijn, de vader had een oude dwarslaesie, de moeder de gevolgen van een recent auto-ongeluk. Hij was gewend om met pijn te leven, zij gebruikte sterke pijnstillers die haar geest verdoofden, maar de pijn slechts een klein beetje verzachtten.

Ik voerde een pijnbestrijdingsprogramma voor haar uit en deed een genezingsfrequentie van 1028 Hz voor hem, slechts een uur lang, om te zien of het zou helpen.

OMG, na slechts een uur kwamen ze uit bed, zij was pijnvrij en hij was zo geschokt dat hij na tientallen jaren lijden geen pijn meer had dat hij even geen woord uit kon brengen!

Haar pijnonderdrukking duurde bijna 24 uur, 2 dagen later is zijn rug nog steeds pijnvrij. Ze hebben zojuist de GenXPro Essentials-kit gekocht en ik ben zo blij voor ze. Bedankt Spooky2!

EDIT: om de onderstaande vragen te beantwoorden:

Zoals bij elk genezingsproces, is het een kwestie van vallen en opstaan ​​om erachter te komen welke frequentie voor jou het beste werkt. Ik heb geluk gehad met deze twee mensen, door iets te vinden dat de eerste keer op elk van hen werkte.
Ik gebruikte bij beiden een Preset programma via de Contact modus met behulp van TENS-pads.

Haar programma heette ‘analgesic pain relief’, toegepast via een Healing Contact preset die ik twee maal heb uitgevoerd.
Zijn programma was ‘fractures bone 2’ waar ik de ‘Dwell Multiplier’ aanpaste volgens de instructies, ook via Contact mode.

Vingernagel gered – Hoe ik artrose genas met Spooky2!


Ik had een angstaanjagende verslechtering van een vingernagel. De dermatoloog zei dat het te wijten was aan artrose in de eerste knokkel van de vingertop. Als het zo doorging, zou hij geopereerd moeten worden. Dus ik heb alle artrose dodende frequenties bekeken die ik kon vinden en kaliumgenezing toegevoegd, het is al weer genezen.

 

 

Mijn tandabces was volledig verdwenen

 
Ik moet Dental Abcess kiezen. Om 3 uur ‘s nachts ging ik de deur uit, op weg naar een ​​spoedtandarts. Ik had ondraaglijke pijn aan een knobbeltje op mijn tandvlees en kloppende kiespijn en een gezwollen wang. Als ik de tand zelf had kunnen trekken, had ik dat gedaan. Wetende dat hij alleen antibiotica en pijnstillers zou voorschrijven, die dagen nodig zouden hebben om te werken, startte ik mijn XM-generator op en vond en voerde het programma “Dental Abscess” uit. Om 11 uur, slechts acht uur later, was de knobbel helemaal weg, de pijn was helemaal weg en het voelde alsof ik nooit kiespijn had gehad. Die tand was absoluut in orde en sindsdien heb ik er geen probleem meer mee gehad. Het was als een wonder. Ik heb hem sindsdien voor andere dingen gebruikt, maar ik zal voor altijd dankbaar zijn dat het destijds de pijn wegnam die veel erger was dan ‘een 10’.

Bijna Volledig Genezen van de Ziekte van Lyme met Frequentie Genezing en Spooky2

 
Mijn frequentie genezingsreis begon meer dan 15 jaar geleden toen mijn grootmoeder me bedankte voor het verzorgen van een fijne kerst, want het zou haar laatste zijn!

In die tijd had ik een VW Jetta die op gebruikte kookolie liep, en was ik bezig met het ombouwen van een oude Mercedes met hetzelfde doel. Mijn vriend die me hielp met het ombouwen van de auto, vertelde me over enkele vrienden die hij kende die waren genezen van aids en kanker met frequenties. Ik was erg sceptisch maar ging op onderzoek uit. De wetenschap op zich leek me gedegen, maar ik experimenteerde toen alleen nog maar met audiofrequenties. Ik genas mijn grootmoeder van haar kwaal in minder dan een uur en we stonden versteld. Ze bleef maar zeggen dat het een wonder was, ze werd 100.

Onnodig te zeggen dat ik verslaafd raakte. Ik ging van het experimenteren met audio naar ‘handhelds’, naar plasma, naar remote, en het leek allemaal te werken, het was geweldig! Ik ging door met het genezen van veel meer familieleden van veel verschillende gezondheidsproblemen. Later kreeg ik Lyme en toen ik de frequenties en de plasmabol gebruikte om het te genezen, was de remedie erger dan de ziekte. Het herxheimer-effect was verschrikkelijk.

Ongeveer 2 jaar geleden kwam ik Spooky2 op het spoor en het was verbazingwekkend. Het leek alsof alle dingen die ik had geleerd en waarmee ik had geëxperimenteerd, in een keurig gebundeld, betaalbaar pakket zaten! Ik kon het niet geloven. Ik moest de aankoop op een creditcard zetten, wat ik vreselijk vond, maar het bleek elke cent waard!

Ik kocht 10 generatoren en liet er 6 maanden lang 4 op het Lyme-protocol ,remote, draaien. Ik voelde een enorm verschil en had nul herx! Ik heb nu 2 generatoren op de Lyme draaien, terwijl mijn andere 8 zijn in gesteld voor familie en vrienden of voor de handheld-modus. Voordat ik Spooky had, kon ik nauwelijks staan, was ik voortdurend uitgeput, zwak, had pijn en was prikkelbaar, ik kan niet geloven hoeveel Spooky2 heeft geholpen en hoe ik ben veranderd. Ik zou zeggen dat ik voor 90% genezen ben.

De frequenties en Spooky2 hebben echt het leven van mijn familie gered. Wij hebben ons leven teruggekregen! Ik kan Spooky2 niet genoeg bedanken, wat een geweldige bundel technologie!

Zeer onder de indruk

Als een ware tech-savvy ben ik RIFE gaan onderzoeken en heb mij er volledig in verdiept. Waanzinnig interessante wereld vol met medische en wetenschappelijk onderbouwde resultaten. Wat mijn vertrouwen in RIFE het meest heeft gevormd is de enorm grote verscheidendheid aan artsen en specialisten die RIFE inzetten bij het verhelpen, ondersteunen van genezen van onnoemelijk veel aandoeningen. Ik was/ben er van overtuigd dat deze techniek inderdaad de potentie heeft om levens te veranderen. Nadat ik was overtuigd heb ik via de .nl store mijn spullen aangekocht; een remote starterskit met 1 XM generator. Aangezien ik na bestellen een bevestiging kreeg dat de spullen uit China worden verstuurd maakte ik mij zorgen dat ik ook nog importkosten moest betalen. Dit was NIET het geval. De importkosten werden in mijn geval betaald door de afzender. De bestelling was met 9 dagen thuis afgeleverd. Ik draai elke een ander programma. De keuze is echt gigantisch! Voor alles is er wel een specifiek programma opgesteld door verschillende specialisten uit de hele wereld. Echt niet te doen. De software is straight forward en overzichtelijk, de hardware voelt kwalitatief goed aan. Ik kan je oprecht melden dat de techniek die Spooky2 levert en wat de hardware genereert echt impact maakt op het lichaam. Programmas bestaan over het algemeen uit een set van meerdere verschillende geluidsgolven. De meeste voel ik niet maar sommige zijn duidelijk merkbaar, maar dan ook echt in het gebied waarvoor je het programma inzet; zoals het hoofd, de lever of de nieren. Kortom ik heb vandaag mij 2de generator aangeschaft en ben van plan de Spooky2 GeneratorX Pro aan te schaffen. Kan het iedereen aanraden om je in ieder geval te verdiepen in RIFE.

Gerelateerde producten: Spooky2 Portable Starter’s Kit

 

Mijn Lyme/Morgellons is Sterk Verbeterd

Lyme-patiënten weten dat het overweldigend kan zijn om de juiste behandelingen en protocollen te vinden. Ik heb alles geprobeerd, van antibiotica en kruidensupplementen tot therapeutische behandelingen zoals PEMF-matten, echografie en infraroodtherapie. Je moet echt alles uit de kast halen om verbetering te zien. Maar als je al deze dingen doet, levert dat al snel een financieel probleem op, wat soms betekent dat bepaalde behandelingen een tegengesteld effect hebben of dat behandelingen gewoon moeten worden gestaakt als je een beperkt budget hebt, zelfs als ze werken. Hoewel Spooky voor de meesten zeker een grote financiële investering is, lijkt het voor mij nu al de moeite en het geld waard te zijn geweest.

De nieuwe Spooky2 Generator X is zo veelzijdig, hij is zowel zuinig als veelzijdig als het gaat om de vele manieren om symptomen te behandelen. Met deze machine kun je de meeste van de best aanbevolen behandelingen krijgen die door veel alternatieve en integratieve klinieken voor Lyme/Morgellons worden gebruikt.

Voor mij is de Generator X net zo goed als je eigen kliniek voor alternatieve geneeswijzen en bovendien is hij 24/7 tot mijn beschikking! In de korte tijd dat ik de Generator X heb gebruikt (ongeveer 2 weken) is mijn gezondheid enorm verbeterd, en op basis van de verbeteringen die ik tot nu toe heb ervaren, heb ik goede hoop dat herstel mogelijk zal zijn, en terwijl ik verder werk aan mijn herstel, zal ik op de lange termijn bovendien een boel geld besparen. Gecombineerd met de fantastische ondersteuning vanuit de Spooky2-community en de vele bruikbare instructie video’s krijg je wat je nodig hebt om de apparatuur met vertrouwen en succes te gebruiken. Dit is een geweldig product dat de investering meer dan waard is!

Mijn vader heeft de Spooky2 Rife-machine 3 maanden gebruikt en toen hij opnieuw werd getest, kon de kanker niet worden gevonden

17/02 Bewerkt om toe te voegen: Mijn vader zei dat hij de PRESET-instelling gebruikte onder “Kanker” en vervolgens “Non-Hodgkin-lymfoom”. Hij zei dat er een paar keuzes waren voor non-Hodgkin-lymfoom, dus behandelde hij ze om beurten met PLASMA (gedurende 3 maanden). Toen hij de bodyscan deed, vond hij willekeurige frequenties, maar geen enkele waarbij Non-Hodgkin-lymfoom werd genoemd, dus gebruikte hij de bodyscan-frequenties niet.

Oké, hier is de tijdlijn/het verhaal van zijn kanker….

In december 2016 werd bij hem de NHL-kanker vastgesteld (gevonden omdat hij hevige buikpijn had na het eten). Op dit moment was het alleen in zijn dikke darm. Hij werd geopereerd om de grote tumor te verwijderen die zijn spijsvertering belemmerde, maar de chirurg zei dat de kleine tumoren overal verspreid waren en dat hij chemo/bestraling nodig zou hebben.

Mijn dappere vader koos ervoor om in plaats daarvan natuurlijke therapieën te proberen.

In januari 2017 vloog hij naar Tijuana Mexico voor de Hoxsey (kruiden) kankertherapieën die hij mee naar huis kon nemen en dagelijks kon drinken. Hij deed deze therapie (samen met Essiac-thee en een paleodieet) gedurende 18 maanden.

In juni 2018 ging hij terug naar zijn arts voor een PET-scan om de kanker op te sporen. Helaas was zijn kanker gegroeid en uitgezaaid naar zijn dunne darm en maag, met veel tumoren, waarvan er één erg groot was. Hij kreeg weer dezelfde buikpijn na het eten van voedsel.

Op dat moment voelde hij zich ongelooflijk gefrustreerd, boos, bang. Maar in plaats van toe te geven aan de chemo, besloot hij dat hij het nog een kans zou geven en het gewoon door de gootsteen te gooien.

Van juni 2018 tot augustus 2018 stopte hij met alle natuurlijke therapieën die hij had geprobeerd en concentreerde hij zich op zijn volgende plan.

Hij koos ervoor om TWEE natuurlijke behandelingen te doen. De Rife-machine en de HOPE4CANCER-kliniek (in Cancun, Mexico).

Begin september 2018 begon hij met de RIFE-behandelingen. In de eerste twee weken dat hij de RIFE-machine gebruikte, merkte hij dat hij veel boerde (veel meer dan normaal), maar hij dacht er niet veel over na.
16 dagen nadat hij met het RIFEN was begonnen, vloog hij naar Cancun om te starten met een protocol van 3 weken (verblijf in de HOPE4CANCER-faciliteit). zijn aankomst in de kliniek werd een echografie gemaakt om de tumoren zichtbaar te maken, maar de grote tumor kon NIET gedetecteerd worden (ze konden alle andere kleine tumoren zien, maar niet de grote). Dit is erg belangrijk om op te merken, want het enige dat de tumor had kunnen verkleinen, was de RIFE-machine die hij hiervoor slechts 16 dagen had gebruikt.

Gedurende de 3 weken leerde hij alles over voeding, deed hij koffieklysma’s, IV Vitamine C, IV Laetrile, rode saunatherapie, warmtetherapie, ozontherapie en vele andere. Vanaf dat moment werd zijn dieet 100% biologisch, *meestal* plantaardig met VEEL vers fruit en groenten. Hij begon 32oz fruit/groenten per dag te persen. Hij at nog steeds kwalitatief biologisch vlees van grasgevoerde dieren en wat granen. Geen bewerkte voedingsmiddelen en geen geraffineerde suiker.

Toen hij thuiskwam van de kliniek hervatte hij de RIFE-behandelingen en ging door met koffieklysma’s, rode saunatherapie, warmtetherapie, sap maken en enkele andere. (Ter info: de HOPE4Cancer-kliniek kost $ 60.000 exclusief hotelverblijf en/of vliegticket).

Het is belangrijk op te merken dat toen mijn vader naar de eerste kliniek in Mexico (Hoxsey) ging, hij andere patiënten had ontmoet die waren hersteld van hun kanker met behulp van de Hoxsey-kruidenformule (hoewel hij niet was hersteld). Hij ontmoette ook mensen in de HOPE4Cancer-kliniek in Cancun die dezelfde behandelingen hebben ondergaan als mijn vader, maar hebben ontdekt dat hun kanker NIET is verbeterd (hoewel bij mijn vader wel). Geen van deze klinieken in Mexico geven een garantie voor het herstel van kanker.

Eind november 2018 ging mijn vader terug naar zijn arts om nog een PET-scan te doen, maar de kanker kon niet worden gevonden. De arts was geschokt omdat de kanker van mijn vader “ongeneeslijk” zou zijn. Hehehe

Wow! Mijn vader kreeg de diagnose non-hodgkinlymfoom. De kanker was verspreid over zijn hele spijsverteringskanaal. In de maag, dunne darm en dikke darm.
Hij besloot chemo/bestralingen te vermijden en ging voor de natuurlijke route. Hij gebruikte de Spooky2 Rife-machine gedurende 3 maanden en toen hij opnieuw werd getest, kon de kanker niet worden gevonden!
Woorden kunnen niet uitdrukken hoe dankbaar ik ben voor de Rife-machine!!!!

Gebruikte apparatuur:

Spooky2 scalar
Spooky2 Plasma GeneratorX-set met rechte plasmabuis

Verhoogde vitamine D-spiegel van 15,63 naar 27,75 door Vit D via Remote modus toe te passen.

Getuigenis tijd.

Ik bevestig de Vit D-waarden van mijn man. Ik begon Vit D op Spooky op afstand te draaien
13-augustus-2022. Hij heeft vandaag opnieuw getest en kijk eens hoe het niveau is verbeterd (van 15,63 naar 27,75). Dit is puur met Spooky-frequentie en hij nam nooit supplementen … zelfs geen time-out in de zon. Zal de frequentie blijven uitvoeren totdat deze op voldoende niveaus komt.

Spooky remote is echt een zegen.

Bedankt Spooky2-team.

Bron: https://www.facebook.com/groups/spooky2/posts/2411615715666984/

Spooky2-succesverhaal – Bob Tompkins: 3 belangrijke redenen waarom ik voor Spooky2 Rife-machine heb gekozen

In deze video vertelt Bob 3 grote redenen waarom hij voor Spooky2 Rife-machine koos. Ten eerste is Spooky2 zeer eenvoudig te bedienen. U kunt de behandeling van Spooky2 ontvangen door slechts enkele knoppen in te drukken op de GeneratorX.

Ten tweede kan Spooky2 behandelingen op afstand uitvoeren. Het is erg handig. Spooky2 Remote verzendt genezingsfrequenties met behulp van kwantumverstrengeling. U kunt altijd en overal behandelingen ontvangen. En het werkt heel snel.

Ten derde zijn de Spooky2-plasma behandelingen zeer krachtig. Binnen een uur durende Plasmabehandeling was zijn probleem met spierstijfheid beter en was zijn rugpijn bijna verdwenen.

Bob Tompkins

Spooky2-succesverhaal – Bob Tompkins: onmiddellijke verlichting na het uitvoeren van Spooky2 Biofeedback-resultaten

Dit wordt gedeeld door Spooky2-gebruiker Bob Tompkins. Hij gebruikte GX biofeedback-scan om problemen in zijn lichaam te vinden. De GX biofeedback-scan is zeer nauwkeurig en snel. Met 6 minuten kan het hele lichaam worden gescand. En nadat hij de scanresultaten enkele minuten had uitgevoerd, voelde hij onmiddellijk verlichting van zijn oogdruk. Hij zei: “Spooky2 zorgt goed voor de rest van mijn leven.”

Bob Tompkins

Spooky2 Succesverhaal – Bob Tompkins: Hoe Spooky2 hielp bij mijn diabetes

Tom deelt zijn ervaringen met het behandelen van diabetes. Hij probeerde veel homeopathische methoden zonder veel succes. Ongeveer 5 weken geleden voerde hij het Diabetes Mellitus Type 2-programma uit met behulp van de Spooky2 Rife-machine. Nu is zijn bloedglucose weer normaal. Spooky2 maakt het verschil.

Bob Tompkins

Spooky2-succesverhaal – Herstel van de ziekte van Lyme met behulp van de Spooky2 Rife-machine

Sebastien Mercier gebruikte Spooky2 Rife de afgelopen 5 jaar om zijn ziekte van Lyme te behandelen. Hij vindt Spooky2 de meest betaalbare Rife-machine voor iedereen. Nu is hij symptoomvrij zolang hij twee keer per week een healing-sessie doet.

Spooky2 Succesverhaal – Frequency Healing

Masaki kende Royal Raymond Rife en zijn Rife Machine al eerder, maar op dat moment was het erg duur. Toen vond hij spooky2 op YouTube en werd lid van de Facebook Groep. Hij heeft veel geleerd in de groep over de omstandigheden waarmee men te maken had en over de protocollen die men gebruikte. Door de ervaringen en getuigenissen te lezen, ontdekte hij dat het werkt. Dus voelde hij zich comfortabel genoeg om zijn eerste aanschaf van een XM-generator te doen. Hij vindt dat de Spooky2-database zeer waardevol en effectief is. Hij koos Spooky2 niet alleen omdat het de meest betaalbare Rife-machine voor zijn familie is. Het belangrijkste is dat het een combinatie is van westerse en Chinese geneeswijzen, en de rijkste frequentiedatabases heeft. Zijn gezondheid is sterk verbeterd nadat hij Spooky2 is gaan gebruiken!

Spooky2-succesverhaal – Een wonderbaarlijk herstel met behulp van Spooky2-plasma

In deze video vertelt Bob zijn ervaringen met het gebruik van de Spooky2-plasma bij het genezen van spataderen op zijn benen (Phlebitis). Twintig jaar geleden werd Bob geopereerd, gevolgd door een maandenlang herstel daarvan. Ongeveer 6 maanden geleden werden zijn benen weer slechter, en zelfs nog erger dan voordat hij de operatie 25 jaar geleden had ondergaan.

Daarna gebruikte hij Spooky2 Plasma en in een week tijd waren zijn benen succesvol genezen. Hij heeft geconstateerd dat dit probleem het beste op Plasma reageert. De programma’s die hij gebruikte zijn: Phlebitis, Spataderen plus 1 en 2.

Spooky2 Succesverhaal – Dr. Yole Raam: Drie redenen waarom ik u ten zeerste aanbeveel een Spooky2-generator te bezittenX

Als een vooraanstaand natuurgeneeskundige, leert Dr. Yole Raam mensen hoe ze hun gezondheid op natuurlijke manieren kunnen verbeteren, zoals yoga, meditatie, kruiden, enz. Hij heeft nu besloten om zijn zeer positieve ervaring met het gebruik van de Spooky2 GeneratorX met ons allemaal te delen .

Er zijn drie belangrijke redenen waarom hij ons ten zeerste aanbeveelt om een Spooky2 GeneratorX te bezitten. De eerste reden is dat Spooky2 GeneratorX op zichzelf (stand-alone) kan worden gebruikt. Met de nodige programma’s in de GeneratorX geladen, kan hij een behandeling overal en altijd uitvoeren. Het is erg handig voor mensen die het altijd erg druk hebben en vaak naar verschillende plaatsen moeten reizen. De tweede reden is dat Spooky2 GeneratorX heel eenvoudig in gebruik is. Hij kan twee verschillende programma’s tegelijkertijd uitvoeren in verschillende stappen. Als laatste maar niet het minste voordeel, Spooky2 GeneratorX kan een biofeedback-scan binnen 10 minuten uitvoeren, hetgeen betekent dat u informatie over uw gezondheid kunt krijgen zonder afhankelijk te zijn van een derde partij.

Dr. Yole Raam

Spooky2 Succesverhaal – Damienn Danataus: Spooky2 heeft mijn lichaam gezond gehouden en mijn hoge bloeddruk enorm verlicht

Dit getuigenisverhaal werd gedeeld door onze Spooky2-gebruiker Damienn Danataus. Hij had reeds lange tijd veel gezondheidsproblemen tot hij Spooky2 ontdekte. Hij heeft een slecht gezichtsvermogen, een probleem met overgewicht en hoge bloeddruk.

Zijn ervaring met Spooky2 was fantastisch. Hij behield een goede gezondheid en wanneer zich mogelijk gezondheidsproblemen voordoen, dan kan hij ze aanpakken met Spooky. Hij zei: “Mijn bloeddruk werd volkomen normaal in een maand tijd.” Hij raadt iedereen aan om Spooky2 te gebruiken om onze gezondheid onder controle te krijgen.

Damienn Danataus

Spooky2 Succesverhaal – Amanda Antelo Cuellar: Herstel van de ziekte van Parkinson en Guillain – barre syndroom met behulp van Spooky2

Amanda Antelo Cuellar leed jaren geleden aan een ernstig vorm van het guillain-barre syndroom. De arts stelde dat ze nog maar een paar weken te leven had. Ze leed ook aan de ziekte van Parkinson. Haar handen en voeten beefden en ze kon niet goed bewegen en ze kon niet eens opstaan en lopen. Maar toen ze Spooky2 vond en programma’s voor zichzelf uitvoerde, was haar toestand al snel enorm verbeterd. Haar handen en voeten beefden niet meer en na een tijdje te hebben behandeld was ze op wonderbaarlijke wijze in staat om rechtop te lopen. Ze voerde ook een macula-degeneratieprogramma uit dat kon voorkomen dat ze blind zou worden. En ook de verruca onder haar borst was na slechts twee halfuursessies verdwenen. Ze zei: “Voor mij is het bijna een wonder dat ik nog leef en daarom vind ik dat ik het recht heb om deze behandelmethode aan te bevelen!”

Amanda Antelo Cuellar

Spooky2-succesverhaal – Jim Adlington: met succes van de ziekte van Lyme af met Spooky2

Jim Adlington werd gebeten door teken en kreeg ernstige uitslag op zijn borst. De ziekte verergerende waardoor hij niet in staat was om naar zijn werk te gaan door de pijn en de vermoeidheid die hij voelde, zodat hij alleen nog maar dag in dag uit in bed kon blijven liggen. Hij probeerde antibiotica maar niets werkte. Hij vond Spooky2 via Royal Rife, waarvan hij denkt dat het veel betaalbaarder en effectiever is en men heeft de volledige controle over wat er gebeurt. Zijn vrienden en zijn vrouw hebbe ook goede ondervindingen met Spooky2. Hij zei: “Ik heb de Lyme niet 100% kunnen genezen, maar ik voel me 99% beter. Ik heb mijn leven terug. Spooky2 heeft gezorgd dat ik weer kan leven. “Iedereen zou een Spooky2 Rife-machine moet bezitten,” vindt hij.

Jim Adlington

Spooky2-succesverhaal – Barry Novis: herstel van blaaskanker met behulp van de Spooky2 Rife-machine

Dit succesverhaal over blaaskanker werd gedeeld door onze Spooky2-gebruiker Barry Novis. Hij woont in Australië en is al 20 jaar een professioneel kunstenaar. Begin 2016 werd bij hem blaaskanker vastgesteld. Toen hij hoorde dat hij kanker had, begon hij te posten over alternatieven, die een Facebook-vriend ertoe brachten hem te vertellen over Royal Rife en Spooky2. Nadat hij meer onderzoek had gedaan, maakte hij de keuze om Spooky2 te proberen. In januari 2018 had hij een grote doorbraak: zijn bloed- en urinetests begonnen helder terug te komen en zijn sindsdien helder gebleven. Dus nu, in juli 2018, lijkt zijn kanker in remissie te zijn. Hij zegt dat dit waarschijnlijk de slimste beslissing is die hij ooit in zijn leven heeft genomen. Het heeft eigenlijk zijn leven gered!

Barry Novis

Spooky2-succesverhaal – Ingrid Dinter: vrij van borstkanker met behulp van de Spooky2 Rife Machine

Ingrid werd gediagnosticeerd met borstkanker en leed daar al maanden onder. Zij ging gebukt onder de kosten van de behandeling en de angst voor kanker. Toen ze Spooky2 voor het eerst probeerde, was de infectie met kanker al snel aanzienlijk verbeterd. Het resultaat dat daarna volgde was ook verrassend. Ze is nu vrij van kanker. Spook2 hielp ook haar dochter van haar aanhoudende hoest problemen af. “Het was een geweldige reis voor mij”, zei ze.

Ingrid Dinter

Spooky2-succesverhaal – Hannah: kanker kon niet worden gevonden nadat mijn vader de Spooky2 Rife-machine gedurende 3 maanden had gebruikt.

Mijn vader kreeg de diagnose Non-Hodgkin-lymfoom. De kanker was verspreid over zijn hele spijsverteringskanaal. In de maag, dunne darm en dikke darm.

Hij besloot om chemo / bestraling te vermijden en de natuurlijke route te volgen.

Hij gebruikte de Spooky2 Rife-machine gedurende 3 maanden en toen hij opnieuw werd getest, kon de kanker niet worden gevonden. Woorden kunnen niet uitdrukken hoe dankbaar ik ben voor de Spooky2 Rife-machine !!!!

Hannah

Hartslag werd regelmatig, galsteen verdwenen en brandende pijn verlicht

Ik heb 42 XM generators en 2 GX-generators, evenals Spooky contact en Spooky scalar. Ik heb een Ph.D. in Energetische Geneeswijzen en een diploma in Energy Psychology en ik heb een privépraktijk. Ik heb ook een vergunning als drugs- en alcoholconsulent en ik ben geestelijke gezondheidsbegeleider. Ik maak gebruik van het Spooky biofeedback systeem om bij mijn cliënten ziekteverwekkers te vinden en ze op afstand te behandelen. Ik heb 6 cliënten op het Lyme / Morgellons-protocol. Om te beginnen zet ik alle clienten die in eerste instantie Spooky willen ervaren op het 11-daagse detoxprogramma en start daarna hun aangepaste biofeedbackprogramma’s.

Ik had zelf hartproblemen – onregelmatige hartslag of snelle hartslag – en ik maakte zowel gebruik van de contact/plasma methode als van de behandeling op afstand om de aandoening te behandelen en na 4 dagen was de kwaal verdwenen. Mijn hartslag is nu normaal. Ik zette de behandeling ongeveer 2 maanden lang 3 keer per week voort, maar ik heb al maanden geen aanval meer gehad.

Mijn partner had een galblaas aandoening en zijn arts wilde opereren. Hij kreeg een ernstige aanval waarvoor we hem naar de spoedeisende hulp brachten en daar werd geconstateerd dat de galblaas gezond was, maar er zat een steen in de buis die uit de galblaas komt, waardoor de urine de galblaas niet uit kon. We zetten hem onmiddellijk op de Spooky galsteen / galblaasfrequenties, zowel op afstand als met contact behandelingen. In 36 uur passeerde hij de steen en hij heeft sindsdien geen problemen meer gehad. Dat was 1 jaar geleden.

Ik verbrandde mijn hand ernstig met hete lijm en gebruikte de brandwondenfrequentie via plasma twee keer gedurende elk 30 minuten. Bij de eerste behandeling ging de pijn al weg en de wond droogde op. Na de volgende behandeling van 30 minuten was de wond goed genezen. Dat was 3 weken geleden. Het gebied is nog steeds een beetje rood, maar de huid is glad en er is geen littekenweefsel.

Twee van mijn clienten op het Morgellons / Lyme-behandelprogramma ervaren geweldige resultaten. Een van de twee heeft het protocol voltooid, en is weer aan het werk, is op vakantie geweest en heeft geen pijn of immuunsysteemproblemen. Laboratoriumuitslagen bevestigden dat de parasieten, geassocieerd met lyme en Morgellons, verdwenen zijn.

Een dame met heupproblemen die al heel lang met pijn liep, en een heupoperatie overwoog, heeft na een behandeling van drie maanden met Spooky, via contact en op afstand, geen pijn meer in haar heupen.

Persoonlijk doe ik het ontgiftingsprogramma ongeveer 3 keer per jaar en sinds ik dat doe, heb ik geen – soms slopende – ontstekingen meer, geen verkoudheid of griep meer gehad, die ik voorheen elk seizoen opliep.

Een cliënt wie ik aanried om de Spooky scalar te kopen, had huidkanker die ze van plan was te laten verwijderen. De operatie was enkele weken vertraagd. Ze sliep met de scalar en toen de dag van de operatie was aangebroken, was de kanker verdwenen.

Ik had kanker in een vroeg stadium en ik genas het met frequentiebehandelingen en ik had vrijwel geen vervelende symptomen behalve af en toe wat detox hoofdpijn.

MEER OVER KANKER EN ANDERE GEZONDHEIDSKWESTIES: Hallo allemaal. Ik heb heel erg te doen met al die mensen die chemotherapie ondergaan of bestraald worden, of een operatie ondergaan. De pijn, het ongemak en de stress voor hen en hun geliefden moeten ondraaglijk zijn. Er is nu een veel betere keuze:

De Rife-ontdekking, zoals vermeld in de video. Nieuw-Zeelander John White heeft de leiding over Spooky2, een ethisch hoogstaand bedrijf. John heeft moderne software ontwikkeld die ver buiten de grenzen van de eerste ontdekkingen van Dr. Rife reikt, en hij heeft die voor niets aan de wereld geschonken. Een klein team in China produceert de hardware die nodig is om de programma’s uit te voeren. Ze streven ernaar om de prijs zo laag mogelijk te houden. Er is ook een team van vrijwilligers over de hele wereld die hun vrije tijd geven om mensen te helpen deze technologie eigen te maken en toe te passen.

Tegenwoordig kunnen we door middel van de technologie van John White 40 miljoen frequenties in ons lichaam in 6 minuten tijd scannen, en behandelingsprogramma’s samenstellen waarmee alle ziekteverwekkers uitgeschakeld kunnen worden. Inclusief kanker. U kunt op deze manier uw eigen gezondheidsproblemen onder controle krijgen.

Ik had kanker in een vroeg stadium en ik genas het met frequentiebehandelingen en ik had vrijwel geen vervelende symptomen behalve af en toe wat detox hoofdpijn.

Ter verduidelijking: Elke levende cel heeft zijn eigen individuele frequentie. Het frequentiebehandelingsproces is in staat om kankercellen te identificeren en hun identieke frequentie in de cellen te sturen, waardoor deze uiteenvallen. De dode cellen worden door het lichaam zelf opgeruimd. Het is pijnloos en er worden geen gezonde cellen aangetast. Deze behandelingen kunnen ook op veel andere kwalen worden toegepast.

Even een update van mijn 15 niercelcarcinomen.

(Mijn aardappelboerderij.) Mijn kanker werd vrij laat ontdekt en een grote tumor die mijn hart en longen opzij duwde werd operatief uit mijn borstkas verwijderd. Uiteindelijk werd hij ontdekt door de derde arts die ik benaderde. Ik heb tijdens mijn helingsreis ontdekt hoe belangrijk het is om positief te blijven en mezelf eraan te blijven herinneren hoe veel beter het leven zal zijn als ik eenmaal dit ellendige kankervirus heb overwonnen, en vanuit dit tijdelijke dieptepunt weer omhoog ben geklommen. Mijn vrienden leken zich altijd enigszins te verbazen over mijn houding ten opzichte van deze stadium 4-ziekte. Tegenwoordig zijn ze verbaasd over de verandering die zich in mij voltrokken heeft. Maanden geleden opperde mijn oncoloog dat ik me ging voorstellen aan de plaatselijke palliatieve zorgverpleegkundigen in onze stad om te wennen aan mijn toekomst. En toen ontdekte ik Spooky. Tegenwoordig schudt ze haar hoofd als ze mijn CT-scans ziet. (‘Ziet u iets wat ik zou moeten weten?’) Na een moeilijke start met een verkeerd behandelprogramma (het slechte) ben ik overgeschakeld op een ander kankerprogramma. Mijn tumoren waren aanvankelijk groter geworden, wat mijn oncoloog verontrustte (ik weigerde chemotherapie) maar toen begonnen ze te krimpen. Twee ervan zijn volledig opgelost, de meesten zijn aan het krimpen en de andere zijn gestopt met groeien. Mij is verteld dat er over het algemeen over een periode van 5 jaar een overlevingspercentage van 4,2% is bij deze snelgroeiende kanker. Momenteel zit ik nu iets over de 4 jaar (plus de tijd voordat het werd gediagnosticeerd) en rijd ik weer op mijn pushbike (met mijn 66 jaren) ik vaar weer (en ben weer aan het aankomen in gewicht). Ik ben niet gierig, dus ik heb een afscheidscadeau gekocht voor mijn tijdelijke kwaal … een spiksplinternieuw genX als een bon-voyage cadeau. Nog 5 nachtjes slapen en dan zou hij er moeten zijn. Ik kan niet wachten. Ik ben nu weer part-time aan het werk en ben een nieuw leven begonnen. Ik ben nog niet “uit het bos”, maar ik kan het zonlicht tussen de bomen al zien. Blijf positief mensen, experimenteer en bespeel je Spooky als een “strato-“varius. Moge de frequenties je vergezellen.

Twee maanden geleden ontdekte ik bij mijn hond Fern iets wat op mijt leek. Een dag of 10 later was ze genezen.

Haar aandoening heeft vergelijkbare symptomen als hondenmijt, maar dat is het niet. Ze krijgt dit elke zomer. Ze voelde zich ellendig: voortdurend krabben, tot bijtens toe, grote kale plekken op haar onderrug, een rode buik, ze rook vies. Ik had niets in mijn traditionele of allopathische gene esmiddelenkastje dat in staat was om het uit te roeien. Ik had een afspraak gemaakt met de dierenarts, maar gelukkig waren we te laat voor de afspraak, dus toen we thuis kwamen, plaatste ik haar DNA in de Remote en dacht, laten we eens kijken wat je voor Fern kan doen. Ik gebruikte alle presets voor mijt (Mange, Mange Follicular (1/2)). Ongeveer 10 dagen later was ze genezen. Haar haar is bijna terug gegroeid en ze is weer een gelukkige en tevreden hond. Dank u Spooky2.

Bron: https://www.facebook.com/groups/spooky2/permalink/1210182992476935/