Plasma Mode

Met vreugde en trots lanceren wij de Spooky Central, ons vlaggenschip Rife apparaat en het centrale onderdeel van het Spooky2 Rife System. Deze verbazingwekkende machine heeft het geweldige plasmasysteem dat oorspronkelijk door Royal Rife werd gebruikt.

Het is de favoriet van veel gebruikers vanwege de supereffectiviteit bij ernstige ziekten, zoals kanker en Lyme. Spooky2 Central bevat vier modi: plasmamodus, ultrasound, PEMF en contactmodus. De plasmamodus is de krachtigste van alle Rife-producten.


Spooky2 Central met Spooky2 Phanotron Tube

Maar het is Spooky Central’s plasma-prestaties waar we het meest trots op zijn. Het is het enige systeem waarvan we weten, dat het frequenties kan uitzenden van 3.500.000Hz (3.XMHz) zonder dat er een verspilling of een potentieel schadelijke vaste carrierfrequentie nodig is.

Elk onderdeel van het Spooky Central apparaat, inclusief de robuuste kast en de bedrading, is op een zware taak berekend en maakt hetapparaat uitstekend geschikt voor intensief gebruik,doorbijv. klinische en research laboratoria, en voor dagelijks huishoudelijk gebruik.

De prijs bedraagt 1.520 US dollar.

De spookachtig aandoende Phanotron tube (hieronder afgebeeld) is ontworpen naar het model van de plasma buis die oorspronkelijk werd gebruikt door Dr. Rife bij zijn 100% succesvolle experimenten m.b.t. kanker. De prijs is $ 300. Het is het beste voor geconcentreerde energie over een bepaald probleem, zoals een gelokaliseerde kanker.


Spooky Phanotron plasma tube

De Spooky Straight Plasma Tube is ook apart verkrijgbaar en kost $ 205. Het is voor verspreide problemen in het hele lichaam, zoals verspreide ziekteverwekkers. U kunt elke buis kiezen op basis van uw behoeften.

Spooky Straight Plasma Tube

Houd er wel rekening mee dat er een frequentieregelaar (de Spooky2-XM generator) nodig is om frequenties te genereren. Er zijn twee Spooky Central kits beschikbaar. De Spooky2 Central Triple Generator Kit versie is voorzien van drie generatorsinclusief de meeste accessoires, terwijl de Spooky2 Central GeneratorX Kit versie met één XM-generator, één GeneratorX plus de accessoires wordt geleverd. Een generator wordt dan gebruikt om Spooky Central te bedienen, terwijl de andere worden gebruikt voor non-stop Remote Detox, support, enz.

Koop Spooky2 Central Triple Generator Kit

Koop Spooky2 Central GeneratorX Kit

Bekijk Spooky2 Central Testimonials

Ga verder naar Contact Mode…