Plasma Mode

Met vreugde en trots lanceren wij de Spooky Central, ons vlaggenschip Rife apparaat en het centrale onderdeel van het Spooky2 Rife System.

Dit verbazingwekkende apparaat is gedurende de afgelopen twee jaar in het geheim ontwikkeld en heeft alles inhuis: super plasma, Pulsed ElectroMagnetic Fields (PEMF), Ultrasonics en versterkte Contact Mode.

Spooky Central
L-R: PEMF Coil, Spooky Central, Phanotron tube, TENS pads, Ultrasonic transducer, Spooky2-5M generator

PEMF genereert krachtige magnetische velden die honderd keer per seconde pulseren, waardoor aan het einde van elke puls een 29 volt “spike” energiestoot wordt geproduceerd. De velden zijn bolvormig en ze reiken tot ca. 15 centimeter vanaf de spoel, waardoor het perfect is voor problemen waarvan de locaties bekend zijn. PEMF is ontworpen om samen met plasma te worden gebruikt, maar kan ook gebruikt worden zonder een aangesloten generator. Het mag echter niet gebruikt worden als je een pacemaker hebt.

Ultrasonic biedt twee snelheden. “Slow” deelt frequenties door 256, “Fast” deelt ze door 16. Beide delers zijn octaal en Fibonacci-harmonicshetgeen ze bijzonder significant en krachtig maakt. Deze methode kan wel gebruikt worden bij pacemakers. Omdat water geluid efficiënter geleidt en omdat wij voor ongeveer 70% uit water bestaan, is ook deze een zeer efficiënte en krachtige manier om de frequenties door het hele lichaam te laten stromen.

Contact Mode op ditapparaat is een heel ander verhaal. Uniek is dat het in staat is om reversibele celelektroporatie uit te voeren. Hierdoor worden pathogeen- en kankercelwanden vele keren per seconde doorboord met 320 volt spikes, waarbij elke spike gedurende een halve miljoenste seconde een minuscuul gaatje maakt, waardoor plasmafrequenties direct toegang hebben tot de celinhoud.

Door de magnetische component van het DC-ontkoppelde signaal mag deze methode echter niet door patiënten met pacemakers worden gebruikt.

Maar het is Spooky Central’s plasma-prestaties waar we het meest trots op zijn. Het is het enige systeem waarvan we weten, dat het frequenties kan uitzenden van 3.500.000Hz (3.XMHz) zonder dat er een verspilling of een potentieel schadelijke vaste carrierfrequentie nodig is.

Al deze mogelijkheden kunnen tegelijkertijd worden toegepast, of onafhankelijk van elkaar.

Elk onderdeel van het Spooky Central apparaat, inclusief de robuuste kast en de bedrading, is op een zware taak berekend en maakt hetapparaat uitstekend geschikt voor intensief gebruik,doorbijv. klinische en research laboratoria, en voor dagelijks huishoudelijk gebruik.

De prijs bedraagt 1.520 US dollar.

Al deze mogelijkheden kunnen tegelijkertijd of onafhankelijk van elkaar worden gebruikt.

De spookachtig aandoende Phanotron tube (hieronder afgebeeld) is ontworpen naar het model van de plasma buis die oorspronkelijk werd gebruikt door Dr. Rife bij zijn 100% succesvolle experimenten m.b.t. kanker. De prijs is $ 300. De Spooky Straight Plasma Tube is ook apart verkrijgbaar en kost $ 205.

Phanotron Tube
Spooky Phanotron plasma tube

Houd er wel rekening mee dat er een frequentieregelaar (de Spooky2-XM generator) nodig is om frequenties te genereren. Er zijn twee Spooky Central kits beschikbaar. De Essential Kit versie is voorzien van twee generatorsinclusief de meeste accessoires, terwijl de Advanced Kit versie met vier generators plus de accessoires wordt geleverd. Een generator wordt dan gebruikt om Spooky Central te bedienen, terwijl de andere worden gebruikt voor non-stop Remote Detox, support, enz.

Koop nu Spooky Central Essential Kit with Phanotron Tube
Koop nu Spooky Central Advanced Kit with Phanotron Tube
Koop nu Spooky Central Essential Kit with Straight Plasma Tube
Koop nu Spooky Central Advanced Kit with Straight Plasma Tube
Koop nu Spooky Central
Koop nu Spooky Phanotron Tube
Koop nu Spooky Plasma Tube

Download Spooky Central Gebruikershandleiding

Ga verder naar Contact Mode…