Rife

Hoe kun je een Herx Reactie Verminderen?

Een Herxheimer-reactie is een ontgiftingsreactie. Buitensporig grote hoeveelheden microbieel of kankercelafval en toxines belemmeren het vermogen van het lichaam om het adequaat te elimineren via de gebruikelijke kanalen (afbraak door de lever, via de dikke darm of de urinewegen). Dus in plaats daarvan wordt het giftige materiaal via de longen, sinussen en huid afgevoerd. Symptomen kunnen zijn: een grieperig gevoel, hevig transpireren en nachtelijk zweten, koorts, met of zonder koude rillingen, hoofdpijn, malaise, diarree, misselijkheid en/of braken, pijn in gewrichten en botten, en jeuk, blozen en rood worden van de huid.

Dus, hoe kun je dan een herx reactie verminderen? Hier zijn wat suggesties van onze gebruikers:

1. Ik raad de “RX Herxheimer – DB” Preset van de Morgellons en Lyme Presets aan bij griepachtige symptomen. Het kan natuurlijk ook een echte griep zijn, het beste dat ik kan voorstellen is om programma’s te zoeken die bij de symptomen passen – en mogelijk via een grade scan die programma’s te vinden waar je het meest op reageert.

2. Ik zet alle generatoren uit. Ik probeer ook “uit-tijd” in te plannen, maar vergeet dat meestal. Ik moet verduidelijken wat ik bedoel, als ik het gevoel heb dat de detox- en ondersteuningsprogramma’s de bron van mijn malaise kunnen zijn.

Soms voelen we ons slecht door overmatige blootstelling. Over het algemeen overkomt mij dit maar éénmaal in de 9 tot 12 maanden. Het was niet duidelijk of je ook nog een vorm van detox/ondersteuning runt op een speciale generator. Nadat het Terrain programma klaar is, is het verstandig om een ​​of andere vorm van detox/ondersteuning op een generator te blijven draaien terwijl de andere generatoren andere programma’s uitvoeren. Als je geen detox-/ondersteuningsprogramma’s in gedachten hebt, raad ik het volgende aan:

Morgellons and Lyme, Morgellons and Lyme, v3.0 Remote ALL Maintenance (R) – DB. Bovendien, aangezien hoe je je voelt, wat klassieke tekenen van een herx zijn, is het misschien goed om op zijn minst voorlopig de programma’s die je hebt uitgevoerd uit te schakelen.

Terwijl het detox-ondersteuningsprogramma loopt, kun je proberen dit op een tweede generator toe te voegen totdat je herx-achtige reacties verdwenen zijn:

Morgellons en Lyme,Morgellons en Lyme v3.0 Remote, RX Herxheimer – DB

Zodra je klaar bent om verder te gaan, laat je de ALL Maintenance (R) – DB of iets dergelijks draaien op een generator terwijl je andere programma’s uitvoert.

3. Uit mijn algemene ervaring als lichaamstherapeut weet ik dat je van bijna alles teveel kunt hebben. Je lichaam zal zijn eigen tijd nemen, ongeacht wat je intellectuele bewuste geest wil dat het doet. Het onderbewustzijn weet het het beste en daar vindt de communicatie tussen lichaam en geest het meest plaats. Luister en neem een ​​pauze – als dat is wat je bewust denkt, dan is het waarschijnlijk juist.

Ik ben in mijn eerste week van Spooky gebruik, dus ik kan geen kennis claimen. Ik was bezig met het uitvoeren van de resultaten van mijn eerste scan en daarna een die ik had samengesteld uit een aantal tandheelkundige programma’s. Na een paar dagen voelde ik verkoudheidssymptomen opkomen – het zou alleen dat kunnen zijn of een herx reactie. Ik zette alles stop voor een dag en begon toen met het uitvoeren van de ‘Immune System Stimulation (R)-JK’ waarvan ik dacht dat het mijn lichaam zou helpen genezen en detoxen. Dat heeft zeker een verschil gemaakt voor die symptomen, het loopt nu ongeveer 39 uur en ik ben van plan ermee te stoppen wanneer deze cyclus 100% bereikt. Als ik vanavond ga slapen zal ik waarschijnlijk het tandheelkundige programma weer aanzetten en kijken wat er gebeurt.

4. Als je niet genoeg water drinkt tijdens het ontgiften, dan drijven de gifstoffen gewoon rond op zoek naar een nieuwe locatie, en zullen ze ongemak veroorzaken. Drink, drink, drink en drink meer water.

5. Voor mij is een herx reactie een grieperig gevoel krijgen, maar niet ziek worden. Je spieren zijn pijnlijk en je voelt je uitgeput. Ik ben niet vatbaar voor misselijkheid, dus dat is nooit een symptoom bij mij. Ik ben een beetje “hardcore”, dus in het verleden heb ik alles doorstaan ​​wat de herx veroorzaakte en dat kon dan een week of wat duren. Ik denk dat het belangrijk is om je lichaam te leren kennen om te kunnen beoordelen of wat je doet

  • A) schadelijk/contraproductief is of
  • B) dat wat je ervaart een kwestie is van een natuurlijke genezingsreactie/herx of
  • C) dat je je immuunsysteem voldoende ermee verlaagt om vatbaar te worden voor wat er zoal rondwaart.

6. Ik zou me niet al te veel zorgen maken over herxen als ik jou was. Na 50 jaar junkfood ben ik overgestapt op groene smoothies, groene sappen, koffieklysma’s en leverzuivering. Ik ben nu op dag 8 van het Terrain protocol en er is helemaal geen herx.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *