Rife

DE GESCHIEDENIS VAN ROYAL RAYMOND RIFE – DE OPKOMST EN ONDERGANG VAN EEN GROOT GENIE

Royal Raymond Rife was een legendarisch uitvinder, vooral bekend door de ontwikkeling van ‘s werelds krachtigste microscopen, en de magische genezing van kanker. Deze dingen klinken veel mensen vandaag de dag als ongelooflijk in de oren. Hoe heeft hij dit bereikt? Onderstaand artikel geeft je het antwoord en brengt je dichter bij deze legendarische man.

Wie was Royal Rife?
Dr. Royal Raymond Rife was een uiterst intelligente uitvinder en een pionier in het genezen van kanker. Hij werd geboren op 16 mei 1888 in Nebraska in de Verenigde Staten. Vanwege de dood van zijn moeder en de drukke werkzaamheden van zijn vader, werd hij opgevoed door zijn tante, Nina Culver Rife Dryden. Rife heeft echter een fijne en betekenisvolle jeugd gehad vanwege de diepe liefde die zijn tante voor hem voelde, waardoor zijn veelzijdige interesses de ruimte kregen. Tijdens zijn jeugd raakte hij steeds meer geïnteresseerd in bacteriologie, dus volgde hij een studie in deze wetenschap aan de John Hopkins University en de Universiteit van Heidelberg.

Welke theorie hield Rife erop na?
Op basis van zijn universitaire studie begon hij in 1920 met de ontwikkeling van de Rife-machine en diverse technieken voor de genezing van kanker. Met de theorie van coördinatieve resonantie met frequenties (ook bekend als Rife-machine) bewees hij dat die micro-organismen kon doden door elektronenoverdracht, waardoor interne stress in pathogene cellen werd veroorzaakt, als gevolg van elektromagnetische en elektrostatische krachten. Om deze theorie te bewijzen, bestudeerde hij tijdens zijn experimenten tetanus, tyfus, gonorroe, syfilis, longontsteking, streptokokken, tuberculose, sarcoom, carcinoom, lepra, polio, glanders, builenpest, influenza, herpes, staar, glaucoom, sinus, zweren en vele andere virussen bacteriën en schimmels.

Hoe heeft Rife al deze pathogene organismen bestudeerd?
Rife bestudeerde deze organismen in een van de best uitgeruste privé laboratoria ter wereld, met speciale instrumenten die hij zelf in zijn lab bouwde.

Rife’s microscoop kon 60.000 keer vergroten en de superieure vergroting werd geëvenaard door zijn resolutie. Het werd beschreven en gepubliceerd door het Journal of the Franklin Institute.

De micromanipulator werd gebruikt om cellen te ontleden en ze te opereren. De spectrometer werd gebruikt om de hoeken van kristallen te meten, de frequentie-instrumenten werden gebruikt om bacteriën, virussen en schimmels te doden. De microscopen van het prismatische virustype werden gebruikt om het levende virus, bacteriën en schimmels te bestuderen. Een petrografische micropolariscoop werd gebruikt om chemicaliën en kleurfrequenties met gepolariseerd licht te analyseren.

Speciale zeldzame glazen gas-bevattende atmosferen werden gebruikt om geïoniseerde straling te verschaffen voor het overdragen van energie, om virulentie te verhogen en om micro-organismen naar wens te de-vitaliseren. Met al deze geweldige apparaten was Rife in staat om bacteriën te analyseren en overtuigende experimenten op dieren uit te voeren.

Is Rife’s theorie op andere plaatsen bevestigd, behalve in zijn laboratorium?

Ja, Rife genas 16 terminaal zieke patiënten met verschillende soorten kanker in 1934. Een team van medisch specialisten van de Universiteit van Zuid-Californië bevestigde deze grote prestatie.

Behalve het welbekende feit hierboven, bewees de Rife-machine zich ook op andere plaatsen. Dr. James B. Couche gebruikte de Rife-machine van Royal Rife tot eerstgenoemde in 1959 overleed. Volgens zijn rapportage aan Rife, waren de gevallen van kanker en tuberculose volledig hersteld. Dr. Couche’s broer leed al 30 jaar aan holteontstekingen, waarbij hij verschrikkelijke drainages moest ondergaan. Deze aandoening was in drie weken genezen. Bij Dr. Butterfield en George Lemm werd tuberculose genezen. Enzovoorts.

Volgens Dr. Arthur W. Yale herstelden zijn patiënten volledig van syfilis, kanker, tuberculose en vele andere infecties.

Er werd ook gewerkt met de Rife-machine aan de Hooper Foundation van de Universiteit van Californië en aan de Northwestern University Medical School in Chicago door Ernest Lynwood Walker en Arthur I. Kendall.

Hoe kwam dit genie aan zijn einde?
Rife werd volledig geïsoleerd door AMA en haar leden, toen er in 1939 een rechtszaak werd gestart, als gevolg van de een of andere duistere zaak. De voortslepende rechtszaak en het verlies van bijna alles in zijn leven, putte hem uit, en hij raakte verslaafd aan alcohol. In 1957 stierf Rife’s vrouw na een huwelijk van 45 gelukkige jaren. Tegenslagen uit zowel zijn carrière als zijn leven brachten dit wetenschappelijke genie ten val, en het drankprobleem leidde uiteindelijk tot zijn dood. Op 11 augustus 1971 stierf hij, 83 jaar oud, in het Grossman Hospital in El Cajon, Californië, aan een hartaanval, veroorzaakt door een overdosis van de combinatie van alcohol en valium.

Waar is deze Rife-machine nu?
Helaas werd de originele Rife-machine vernietigd samen met het laboratorium van Royal Rife. Maar veel mensen gaven de prestaties van deze levensredder niet op. In het streven om dit geniale werk te laten voortbestaan, om gezondheid aan meer mensen te kunnen schenken, werd Spooky2 geboren, net als andere Rife-machines van de laatste decennia.

Had je al eens gehoord van Royal Rife? Heb je baat gehad bij zijn theorie? Reageer dan alsjeblieft hieronder en deel jouw verhaal met ons!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.