Rife

De Rife Machine voor kanker

Kanker is een groep ziekten die verband houden met de ongecontroleerde groei en verspreiding van abnormale cellen. Volgens onderzoek van de WHO (Wereld Gezondheids Organisatie) is het wereldwijd de op één na belangrijkste doodsoorzaak en was het verantwoordelijk voor naar schatting 9,6 miljoen sterfgevallen in 2018. Wereldwijd is ongeveer 1 op de 6 sterfgevallen te wijten aan kanker. Onderzoek heeft ook aangetoond dat virussen, bacteriën en parasieten bijdragen aan kanker. Het doden van deze schadelijke organismen kan de natuurlijke genezing van het lichaam helpen.

Hoe werkt de Rife-machine m.b.t. kanker?

Alles heeft een vibrerende frequentie, die resonantiefrequentie wordt genoemd, zo ook de ziekteverwekker. De theorie kan worden verklaard met een analogie van een operazangeres die haar stem gebruikt om een ​​kristallen glas te laten springen. Het glas trilt op een bepaalde frequentie en wanneer de zangeres op die bepaalde frequentie zingt, spat het glas uiteen. Op dezelfde manier werkt de Rife-machine als de zanger, en de ziekteverwekker als het glas. De Rife-machine genereert resonantiegolven die schadelijke bacteriën vernietigen zonder de cellen van de gebruiker te beschadigen.

In de documentaire stelde de University of Southern California in 1934 een speciaal medisch research comité samen, om terminale kankerpatiënten voor behandeling uit Pasadena County Hospital naar een laboratorium en kliniek in San Diego over te laten brengen.

Het team omvatte artsen en pathologen die waren toegewezen om de lichamen van overledenen, en alle patiënten die na 90 dagen nog in leven waren te onderzoeken. Na 90 dagen moest de commissie constateren dat 86,5% van de patiënten was genezen! De behandeling werd vervolgens aangepast en de resterende patiënten reageerden ook binnen vier weken. Het totale herstelpercentage was 100%. Dit wonder is verwezenlijkt door de originele Rife-machine. Het ontwerp van de Spooky2 Rife machine is gebaseerd op diezelfde theorie.

Waarom voor een Spooky2 Rife machine kiezen?

Spooky2 is het meest effectieve en betaalbare Rife-behandelingssysteem dat vandaag de dag beschikbaar is. Gratis software-updates en ‘s werelds grootste frequentiedatabase zorgen ervoor dat Spooky2 altijd superieur zal zijn. Maar er zijn nog veel meer redenen om voor Spooky2 te kiezen.

Het Hardware gedeelte

Vanaf het begin is er door Spooky2 een handige manier geboden om jezelf te behandelen zonder aan een machine te zijn gekoppeld. Spooky2 Remote zendt genezende frequenties uit door middel van kwantumverstrengeling. Het klinkt als iets uit Star Trek, maar het is pure wetenschap en het werkt verbazingwekkend goed.

Bovendien biedt Spooky2 vele andere manieren om frequenties toe te passen. Accessoires voor de Contactmodus zijn TENS-pads, zilveren handschoenen, sokken, banden, interne elektrode en handcilinders.

Andere methoden zijn Cold Laser en PEMF. Spooky2 biedt al deze accessoires.

De ultieme Rife-machine van vandaag is Spooky2 Plasma, die de originele frequenties van Royal Rife rechtstreeks zonder draaggolf kan toepassen. Het is, voor zover bekend, de enige machine die frequenties tot 3,5 MHz kan uitzenden zonder vermogenverspilling en potentieel schadelijke vaste draaggolffrequentie. De meeste parasieten, virussen, candidas, schimmels, enz. kunnen meteen worden gedood mits de juiste frequenties worden toegepast. Daarom is dit de favoriet van gebruikers bij kanker-ondersteuning.

De Software

Bovendien is er een protocol speciaal over kanker en een gedetailleerde gids ter assistentie.

Spooky2 beschikt tevens over de grootste database met bijna alle soorten kanker.

Voor meer informatie over onze software kunt u deze hier downloaden voor een diepgaander onderzoek.

Welke Spooky2-kit zou voor jou geschikt zijn?

Welke Spooky2-kit zou voor jou geschikt zijn?
Normaal raden we onze gebruikers aan om minimaal 2 generators te nemen, vooral voor ernstige problemen zoals kanker, omdat er veel ziekteverwekkers bij betrokken zijn. Er is een specifiek doel achter het tegelijkertijd runnen van 2 Spooky2-generators. Eén generator voert programma’s uit om ziekteverwekkers, bacteriën en virussen te doden. Het resultaat is natuurlijk giftig afval van alle vernietigde microben, pathogenen, bacteriën en virussen. De andere generator heeft verschillende ontgiftingsprogramma’s die het lymfesysteem, de lever en de nieren kunnen ontgiften om het mogelijke ontgiftingsprobleem aan te pakken.

Optie 1

De Basisuitrusting ter ondersteuning bij kanker Als je wilt beginnen met 2 generatoren t.b.v. het tegelijkertijd doden en detoxen, dan raden we je aan om voor Spooky2 Essential Kit voor kanker, Lyme en Morgellons te kiezen.

Optie 2

Vind binnen enkele minuten nauwkeurige frequenties.
Als je binnen enkele minuten snelle biofeedback-scans wilt maken en exacte frequenties wilt vinden, speciaal voor jou, dan raden we je aan om Spooky2 GeneratorX Essential Kit te kiezen.

Optie 3

Gelijktijdig doden, ontgiften, ondersteuning en pijnbestrijding.
Wil je over meerdere generators beschikken om kanker effectief te kunnen behandelen, dan kun je het beste kiezen voor de Spooky2 Advanced Kit voor kanker, Lyme en Morgellons, om zo tegelijkertijd te doden, detoxen, te ondersteunen en pijn te bestrijden.

Wat zijn de bevindingen van Spooky2-gebruikers?

Zoals algemeen bekend, spreken feiten voor zich. Hier vind je vele reviews van Spooky2-gebruikers met kanker.

longkanker:

Ook met fase vier lever- en longkanker. Hier is een Facebook-bericht van onze vriend Graham die stadium vier lever- en longkanker had.
Yes! yes! yes! Mijn CEA niveau is weer omlaag gegaan. 3.1 vandaag. Die sukkels rennen zich rot, maar ze kunnen zich toch lekker niet verstoppen. De Rife-doodsgolf zit hen op de hielen. Nu heb ik alleen nog een CT-scan nodig om te zien wat er binnenin aan het gebeuren is.” (CEA is een methode om de hoeveelheid kankercellen in het bloed aan te geven). Het begon met 65 en is nu gedaald naar 3.1.

Spooky2 Scalar Succesverhaal – Fase 4 Remissie van longkanker met Spooky2 Scalar
Dit succesverhaal wordt gedeeld door onze Spooky2-gebruiker Stacy Sun. Ze heeft Spooky2 gebruikt om haar borstprobleem te behandelen. Ze heeft Spooky2 Scalar gebruikt voor de longkanker van haar zus en met groot succes. Na drie maanden Spooky2 Scalar te hebben gebruikt, zei de arts dat kanker op de long van haar zus met 70% was verminderd en het water in de longen helemaal verdwenen was. Wat een geweldig verhaal!

Borstkanker verdwenen:

Vorige week hoorde ik de ziekenhuisuitslagen van onze vriend m.b.t. bloedonderzoek en MRI-scan.

Vrouw: ongeveer 60 jaar oud, borstkanker met uitzaaiingen in de botten. Kreeg geen hoop van het ziekenhuis, werd naar huis gestuurd met een tablet die de hormonen blokkeert. Ik zette haar op Cats Claw en behandelde haar met Spooky Plasma. Cancer Preset, plus borstkanker -en botkankerprogramma’s. Standaard instellingen. Om de 14 dagen gedurende 2 maanden. Zowel phanotron als lange buis werden gebruikt. Na haar vakantie van 10 weken in Frankrijk hoopte ik haar in goede gezondheid terug te zien. Inderdaad, ze stape helemaal blij binnen. Alle bloedtesten: tumormarkers verdwenen, lymfe schoon, lever schoon, nieren schoon. MRI-scan op de botten: schoon, slechts 2 kleine schaduwen die geen activiteit in schouderbeenderen vertonen.

Geweldig verhaal, vooral het gedeelte over de schone botten. Ik gebruikte ook de Metatron Hunter voor een test. Alle beenmerg genas zoals te zien was op de scanresulaten. Haar bloedproductie was in slechte staat toen ze voor de eerste scan kwam, maar is nu absoluut normaal. Ik ben zo blij dat ik haar heb kunnen helpen. Ik ben ook oprecht dankbaar voor de inzet van het Spooky Team! Applaus!

Getuigenis van een patiënt met prostaatkanker na 3 maanden Rifen

Een biopsie van de prostaat in augustus 2016 had kanker in de prostaat bevestigd. In oktober 2016 xxx geraadpleegd die een alternatieve remediebehandeling heeft gestart door medicijnen en supplementen te geven. Op zijn advies werden Navarro HCG-tests periodiek uitgevoerd om erachter te komen of en hoe de behandeling werkte. Test van 13. 10. 2016 gaf het resultaat 53 IE. Volgende resultaten waren 16.11.2016 (52.2), 21.12.2016 (52.6), 20.01.2017 (52.2), 18.02.2017 (52.6), 17.04.2017 (52.2), 16.05.2017 (51.8), 18.06.2017 (51.8 ).
x liet in juli 2017 weten dat hij ook een Rife Machine zou gebruiken, samen met de reeds lopende behandeling. Hij gebruikte mijn stukjes nagel om die aan de radiofrequenties van de Rife Machine te onderwerpen, om zo de ziekte op afstand te behandelen, zonder dat ik fysiek contact met of in de buurt van de machine had/was. Op 18 juli 2017 kwam de Navarro-test uit op 51,4. Het laatste Navarro-resultaat van 26.08.2017 was 50,5. Afgaande op het Navarro-resultaat, was er een reductie van 53 naar 50,5.
Ik heb nog nooit in mijn hele carrière in een maand tijd zo’n significante daling van de Navarro-test gezien. (Van 51.4 naar 50.5) Hierbij wordt 50 beschouwd als kankervrij.

Huidmelanoom op gezicht

Hallo,

Ja. Ik vraag me af of ik het goed heb begrepen dat het Pulse-apparaat diagnostisch kan worden gebruikt en hoe dit in zijn werk gaat? Hoe gebruik ik het als dit waar is? Mijn vader heeft een gigantisch melanoom op zijn gezicht dat snel is gegroeid tot de grootte van een kleine aardappel. Hij behandelt op afstand met twee Remotes ‘s nachts en dagelijks één Remote en één Contactbehandeling.

Zijn tumor is nu half zo groot. Toen hij eenmaal zijn dieet had veranderd, door het vermijden van koolhydraten en fruitsoorten die worden omgezet in suikers, en vervolgens in alcohol, dat brandstof is voor kanker, en nadat ik nog een Spooky generator aanschafte om twee apparaten tegelijk te kunnen laten werken, begon de kanker snel op te lossen. Uw apparaat is magisch, een onbegrijpelijk wonderlijke uitvinding! Mijn woorden zijn niet in staat om de diepe dankbaarheid over te brengen die ik heb voor dit apparaat, uw programma en de geweldige mensen die dit geschenk beschikbaar en betaalbaar hebben gemaakt !!!!

HEEL ERG BEDANKT!!!

Spooky Central voor het genezen van Maagkanker

Hallo, mijn moeder is in de laatste stadia van maagkanker. We hebben haar maagkanker de afgelopen 5-6 weken behandeld met Spooky, maar hebben slechts een deel van haar pijn en symptomen kunnen wegnemen. We hebben onlangs een Spooky Pulse scan uitgevoerd om de specifieke te gebruiken frequenties te vinden, en ontdekten dat deze zich had verspreid naar haar baarmoederhals, blaas en endocriene samen met tal van andere ziekten. We zijn de behandeling begonnen met de Spooky Central, eenmaal per dag gedurende 54 minuten met de specifieke frequenties, en we hebben een significante verbetering in haar welzijn opgemerkt.

Voor meer reviews over kanker, begin hier.

Wil je meer weten over Spooky2 en hoe mensen het gebruiken, onze Facebook en Forum families zijn altijd beschikbaar voor jou!

https://www.facebook.com/groups/Spooky2Nederland/

Spooky2 Forum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *