Frequentietherapie met een breed scala aan toepassingen is een verrijking voor iedereen. Iedereen kan de zappers thuis gebruiken. Frequentietherapie is een van de belangrijkste technieken, omdat het zoveel kan helpen zonder kwaad te doen. Steeds meer mensen nemen bewust verantwoordelijkheid voor hun eigen gezondheid.

De frequentietherapie profiteert als volgt van het resonantieprincipe: elk levend wezen zendt trillingen uit binnen een bepaald bereik (biologische straling). Dit geldt ook voor ziekteverwekkers zoals virussen, bacteriën, parasieten en schimmels. Wanneer elektrische golven op hen af worden gestuurd, dan worden ze gedood of ernstig beschadigd. Het menselijk lichaam kan ze dus met succes bestrijden en uitroeien.

Dr. Hulda Clark ontwikkelde de zg. Zapper, een uniek elektronisch apparaat dat volledig onschadelijk is voor het menselijk lichaam. Volgens Dr. Clark en andere researchers zijn parasieten een ware plaag voor mensen. Met parasieten bedoelen we hier virussen en andere organismen die je lichaam binnendringen. Bijna alle ziekten die we kennen, worden veroorzaakt door verschillende soorten bacteriën of virussen. Hulda Clark genas diverse patiënten met deze therapie. Het werkt met een zwakstroom van 3,5 mA, een Voltage van9, en veroorzaakt geen schade aan het menselijk lichaam.

De ziekteverwekker die de ziekte van Lyme veroorzaakt, is bijvoorbeeld Borrelia burgdorferi. Volgens Hulda Clark ligt zijn natuurlijke frequentie rond 380 Hz. Als je op deze frequentie een frequentiegenerator of een Zapper gebruikt, kunnen deze bacteriën worden gedood.

In principe wordt er een zeer zwakke elektrische stroom door het lichaam geleid, door twee koperen elektroden vast te houden. De output spanning op de elektroden is ongeveer 5 volt en de current is een paar milliampère. Omdat de huid weerstand biedt wanneer de elektrische stroom wordt toegepast, pulseert de Zapper die stroom, waardoor de huidweerstand daalt. De zapper van Hulda Clark werkt met een frequentie van ongeveer 30 KHz, maar zelfs zeer lage frequenties, zoals 5 Hz werken ook. Doe het rustig aan de eerste paar dagen nadat je bent begonnen met zappen. Als je de Zapper voor het eerst gebruikt, wordt het eliminatiesysteem van je lichaam onder druk gezet omdat het probeert dode en stervende parasieten kwijt te raken. Je kunt je traag voelen doordat je nieren op volle toeren werken aan het elimineren van een overbelasting van giftig afval. Je kunt je moe voelen na je eerste zap, dus geef jezelf de kans om te rusten of doe het de volgende dag wat rustiger aan. De enige na-effecten zullen voortvloeien uit de “dweil-operatie” van je lichaam om alle dode parasietresten op te ruimen, dit is een reden tot blijdschap omdat het bewijst dat het proces werkt. Je dient de elektroden eenmaal gedurende 7 minuten vast te houden en herhaalt dit driemaal. Neem 20-30 minuten rust tussen twee behandelingen. Virussen en bacteriën verdwijnen binnen 3 minuten, lintwormstadia, rondwormen in 5 minuten en mijten in 7 minuten.

De reden voor drie behandelingen van 7 minuten is dat bij de eerste behandeling ‘vrij zwevende’ microben worden gedood, maar al snel ontstaan er nieuwe. Waar komen ze vandaan? Hulda Clark concludeerde dat tijdens de eerste behandeling de parasieten (die ook stierven), die de dragers van die microben waren, vervolgens werden vrijgelaten. Om die te doden is een tweede behandeling nodig. Voor de zekerheid wordt dan een derde behandeling toegepast.

Nu kun je beschikken over een gemakkelijkere manier om te beginnen met zappen, en wel met behulp van de Spooky2 Rife-machine. Spooky2 is de meest veelzijdige Rife-machine ter wereld met de uitgebreidste database. Je kunt je Spooky2 gebruiken om te zappen. Spooky2 geeft je een volledig scala aan gezondheidservaringen.