In de oudheid gebruikten veel therapeuten frequentie, zoals muziektherapie, om mensen te behandelen. Ze gebruikten muziek om de lichamelijke en psychische gezondheid te verbeteren en te behouden. Ze ontdekten dat de verschillende frequenties van muziek van invloed kunnen zijn op bepaalde gebieden van de hersenen, waaronder de regio’s die betrokken zijn bij emotie, cognitie, sensatie en beweging.

528Hz staat bekend als de “wonder” toon. Dr. Leonard Horowitz is ervan oertuigd dat 528Hz de mediaan is van alle wiskundige berekeningen van muziek. 528Hz is een “liefde-frequentie”, en het is het centrum van alle dingen. Hij vermoedt dat deze frequentie op grote schaal werd gebruikt door de oude priesters en genezers. Hij gelooft dat muziek die op deze frequentie wordt afgespeeld DNA kan repareren. Alles in het universum heeft een specifieke vibratiesnelheid, ook wel frequentie genoemd. Frequentie is een taal die door alle leven op cellulair niveau wordt begrepen. Het is de basis van elk fysiologisch proces. Het is een belangrijke communicatiemethode tussen alle dingen op microscopisch niveau. De lichaamscellen communiceren met elkaar en reguleren lichaamsfuncties door specifieke frequenties te verzenden en te ontvangen. Andersom worden slechte cellen gevormd door communicatiefouten waardoor het lichaam ongezonde symptomen reflecteert.

HOE WERKT RIFE MACHINE?

In 1930 werd de Rife Machine uitgevonden door Amerikaans wetenschapper Royal Raymond Rife. Dr. Rife gebruikte een ongelofelijke vooruitgang met de principes van resonantiefrequentie. Alles heeft een specifieke frequentie, objecten kunnen resoneren op dezelfde frequentie. Het is te vergelijken met het effect van trillingen die uit een luidspreker komen. Die trillingen kunnen een glas uiteen doen spatten doordat het glas op een bepaalde snelheid trilt, en wanneer de luidspreker geluid produceert met diezelfde frequentie, doen de trillingen het glas uiteen springen. Op dezelfde manier heeft elk micro-organisme (schimmels, bacteriën, virussen, parasieten, amoeben, enz.) een unieke en specifieke frequentie (of trilling snelheid). Het micro-organisme kan het niet verdragen om meer van zijn eigen frequentie te ontvangen. Het barst open en sterft. Rife-resonatoren genereren resonantiegolven die schadelijke bacteriën vernietigen zonder de gebruikers schade te berokkenen.

(GERELATEERD: bekijk de ultieme gids voor de Spooky2 Rife-machine)

Rife registreerde uiteindelijk 52 specifieke frequenties die konden worden gebruikt om acute, chronische en ernstige ziekten te genezen. Zijn experimenten bewezen dat hij kwaadaardige cellen en micro-organismen veilig kon vernietigen door de intensiteit van de frequentie te verhogen. Normale menselijke lichaamscellen resoneren niet met de frequenties die door een Rife-machine worden geproduceerd. Ze reageren op een veel hogere frequentie. Daarom hebben genezende frequenties geen invloed op de structuur van de normale lichaamscellen en goede bacteriën.

(OPMERKING: heb je kanker, dan moet je weten welke frequenties echt voor kanker werken. Download nu GRATIS onze bewezen frequentielijst voor kanker!)

SPOOKY2 FREQUENTIEDATABASE VOOR HEALING
Spooky2 heeft ‘s werelds grootste frequentiedatabase met veel nuttige frequenties. Je kunt deze frequenties gebruiken om jezelf, je familieleden en je geliefde huisdieren te genezen.

Je kunt bijvoorbeeld de Songs of Spine-frequentie selecteren in de Spooky2-database om je rugproblemen te verhelpen. Er zijn twee hoofdprogramma’s voor de wervelkolom. De ene is wervelkolomproblemen A = frequentie 432, de andere is wervelkolomproblemen A = frequentie 440.
432Hz is logisch, puur en rijk aan argumenten en 440Hz vermindert de neiging tot materialisme en vijandigheid, en verbindt mensen opnieuw met de natuur. Deze foto toont de overeenkomstige frequentie van elk bot in de wervelkolom waarop je frequentieheling kunt toepassen.

De Spooky2-database bevat ook Chakra-frequenties. De Chakra 2 Chain is een set frequenties die wordt geassocieerd met de Tibetaanse “Singing Bowls”. Veel onderzoek gaat over de verbinding van frequenties met de structuur van onze ruimte-tijd, en die frequenties zijn gebaseerd op de schaal van 432 Hz. Deze toonhoogte vind je in het energetische en fysieke centrum van het lichaam. De Fibonacci 15 Stage Wobble stimuleert de bloemblaadjes van elke Chakra. Naar wiskundige berekeningen is de Schumann-resonantie 7,83 Hz de ideale frequentie voor een optimale algemene gezondheid.
Onderzoek heeft ook aangetoond dat het blootstellen van levende cellen aan de Schumann-resonantiefrequentie de immuun-bescherming van de persoon kan verhogen. Research suggereert dat het veel voordelen biedt voor mensen, met zg. De-Rouleaux bloed (bloedplaatjes die aan elkaar kleven), het zorgt voor sterkere botten, een optimaal niveau van endorfine en pijnverlichting, ontspanning en stressvermindering, enz. Het lichaam zou deze frequentie normaal gesproken van de aarde zelf krijgen. Met de moderne technologie van vandaag hebben echter vele andere bronnen van frequenties deze geleidingsfrequenties overstemd.

De Preset “Spooky Schumann Resonator” kan het lichaam in balans brengen en is in staat om de kwaliteit van de gezondheid op basisniveau te verbeteren. Het kan worden gebruikt als ondersteuning en voor het versterken van de natuurlijke bronnen.

Voor de balans van de lichaamsfuncties toont onderstaande lijst de onderzoek frequentie van jouw lichaamsfunctie. Je kunt deze genezende frequenties uitvoeren om je lichaamsfuncties te verbeteren met behulp van de Spooky2 Rife-machine.