Ziekten kunnen worden onderverdeeld in 3 hoofdcategorieën: acuut, chronisch en ernstig.

ACUTE-aandoeningen zijn problemen die vrij recent zijn opgetreden, zoals griep, keelpijn of hoofdpijn. Het duurt meestal enkele uren tot een paar dagen voordat ze met bijv. Spooky Remote zijn opgelost. Vaak is een enkele behandeling van 12 uur voldoende om zulke acute op te ruimen. Maar sta maximaal 5 dagen ononderbroken behandeling toe als het niet binnen 12 uren is oplost. Spooky Remote geeft je de vrijheid om zonder onderbreking door te gaan met je normale dagelijkse activiteiten.

CHRONISCHE aandoeningen zijn de gezondheidsproblemen die de kans hebben gehad om zich ‘te vestigen’. Afhankelijk van de conditie duurt het aanzienlijk langer om deze te herstellen. Vele vereisen 3 weken ononderbroken behandelingen met verschillende Spooky Generators. Een parasitaire behandeling kan meer dan een maand in beslag nemen om alle eieren of larven te doden terwijl ze uitkomen tijdens hun levenscyclus. Om je taak te vergemakkelijken zijn enkele speciale presets en instructies voor sommige gezondheidsproblemen zoals Morgellons en Kanker al in de software opgenomen.

ERNSTIGE (levensbedreigende) ziekten vereisen meestal een behandeling van minimaal 3 maanden, tenzij de aandoening recent is opgetreden. De ernstigste aandoeningen vereisen behandelingen tot 6 maanden. Maar dit is slechts een zeer ruwe richtlijn. Gebruik de resultaten van je klinische laboratoriumtest als een precieze indicator voor de behandelingsduur. Vertrouw niet alleen op hoe je je voelt. Vaak zullen mensen zich kort na het begin van hun behandeling beter voelen, maar de symptomen kunnen terugkeren tenzij de behandelingen worden voortgezet.

Combineer Spooky Remote met Contactmodus. Nachtelijke Contactmodus Presets zullen het probleem vanuit verschillende hoeken benaderen. Gebruik Spooky Central voor de meest ernstige gezondheidsproblemen.

Bij het bepalen van de duur van je behandelingen, moet je beslissen welke van de 3 soorten aandoeningen je hebt. Het is essentieel dat je weet wat je behandelt en welke ziekteverwekkers erbij horen.

De Spooky2-database bevat meer dan 6200 behandelprogramma’s voor ziekten. Het is de grootste en meest uitgebreide beschikbaar database. Gebruik de Spooky-zoekfunctie om die programma’s te vinden die het beste bij jou passen.

Als je niet zeker bent van de oorzaak van je symptomen, overweeg dan om een van de vele frequentie-sweeps te gebruiken die in de Spooky software zijn opgenomen.