De Pulse gebruikt de hartslag om de reactie van het lichaam op die frequentie te volgen.

Onder ideale omstandigheden zou de enige veranderingsvariabele de frequentie moeten zijn, maar dit is niet het geval. De hartslag van de meeste mensen verandert bij normale lichaamsbewegingen, dus voor het verkrijgen van zo nauwkeurig mogelijke resultaten is het noodzakelijk om tijdens de scan je lichaam volkomen stil te houden.

De Pulse kan worden gebruikt om erachter te komen welke frequenties het lichaam kunnen kalmeren (genezen) en welke frequenties de ziekteverwekkers kunnen verwijderen (doden). Aangezien het lichaam de detector is, zoals waargenomen door veranderingen in de hartslag, kan men deze vorm van biofeedback gebruiken om te onderzoeken hoe het lichaam reageert op een frequentie. We baseren onze beoordeling onder het model dat elke frequentie die in het lichaam een ​​vorm van stress veroorzaakte, resulteerde in een verhoging van de hartslag; en het gevolg daarvan is dat elke frequentie die het lichaam kalmeerde, een verlaging van de hartslag ten gevolge had.

L naar R: Spooky2 Pulse, Ear Clip en Finger Clip

Alles wat je hoeft te doen is de Pulse in te pluggen en de clip aan je oorlel te bevestigen. Of, als je kiest voor de vingerclipversie, bevestig deze dan aan een vinger. Kies in de software de speciale preset voor biofeedback.

Verbind nu de elektroden, ga liggen, sluit je ogen en ontspan volledig. Spooky2 “pingt” je lichaam met een ‘sweep’ door het frequentiebereik dat je hebt ingevoerd, waarbij hij eventuele ‘hits’ of echo’s oppikt. Als de scan voltooid is, keert hij terug naar alle gevonden hits en verkent automatisch de omgeving ervan, totdat hij de exacte frequenties vindt die de sterkste reacties genereren. Deze frequenties worden vervolgens naar het geheugen geschreven en je kunt er vervolgens voor kiezen om ze op te slaan wanneer het proces is voltooid.

Je kunt Spooky2 TENS-pads of een Spooky2-Remote gebruiken om mee te behandelen.

Spooky2 Pulse wordt geleverd in bijna al onze kits.

KOOP Spooky2 Starterskit om jouw Pulse Scan te starten

Ga door naar GX Contact Scan …