Gezondheid & Fitheid

Tandbederf Tegengaan Met Spooky2

Als we het hebben over mondgezondheid, kan tandbederf voor de meeste mensen een van de meest verontrustende aandoeningen zijn. Naar schatting heeft meer dan 1 op de 4 volwassenen in de Verenigde Staten tandbederf dat wordt veroorzaakt door bacteriën in de mondholte. Het kan kiespijn en tandgevoeligheid veroorzaken en je imago schaden, dus vroegtijdige preventie is noodzakelijk.

Mocht je last hebben van tandbederf dan zul je na het lezen van deze blog meer weten over deze aandoening en over hoe je je gebit kunt verzorgen zonder medicijnen te gebruiken. Laten we van start gaan.

Wat Is Tandbederf?

Tandbederf is een veel voorkomende aandoening die ontstaat door bacteriën, die zuren produceren die het tandoppervlak aantasten en kleine gaatjes in tanden en kiezen veroorzaken. Naarmate het verval vordert, zal de corrosie de zenuw en het weefsel rond de wortel van de tand beschadigen en zul je pijn gaan voelen. Deze aandoening komt voor bij allerlei leeftijden en rassen.

Hoewel veel mensen denken dat tandbederf geen probleem hoeft te zijn, kan het tot verschillende complicaties leiden, zoals tandverlies. Hoewel de ernst van tandbederf van persoon tot persoon verschilt, als het wordt genegeerd kan het ernstige schade aan je gebit toebrengen. Daarom is het van cruciaal belang om zo snel mogelijk actie te ondernemen.

Algemene Oorzaken van Tandbederf

Talrijke factoren kunnen tandbederf veroorzaken, en de meest voorkomende zijn:

  • Te veel snoep en suiker eten.
  • Slechte gebitshygiëne
  • Het regelmatig drinken van koolzuurhoudende dranken.

Als je een of meer van de bovenstaande gedragingen vertoont, dan is het zaak om die ongezonde gewoonten zo snel mogelijk te veranderen.

Algemene Maatregelen om het Gebit te Beschermen

  1. Poets je tanden twee keer per dag op de juiste manier.
  2. Spoel je mond.
  3. Eet meer fruit en groenten.
  4. Zeg nee tegen zure voedingsmiddelen en dranken.

Spooky2 – De Natuurlijke Aanpak van Tandbederf

Wil je tandbederf en kiespijn op natuurlijke wijze verlichten, zonder medicijnen te gebruiken, dan is Spooky2 het overwegen waard. Spooky2 gebruikt frequentietherapie om de natuurlijke genezingsprocessen van het lichaam te stimuleren en kan worden gebruikt om specifieke gezondheidsproblemen aan te pakken, zoals tandbederf.

Barbra’s echtgenoot had kiespijn en moest een wortelkanaalbehandeling ondergaan. Nadat ze dit nieuws had gehoord, raadde ze hem aan om Spooky2 te gaan gebruiken. Aanvankelijk was hij er niet van overtuigd dat Spooky2 hem van nut zou kunnen zijn, maar Barbra stond erop om haar man’s DNA-monster in een Spooky2 Remote te plaatsen en koos voor het DH Teeth Decay & Restoration-program in de Spooky2-software. Tot hun beider verbazing verdween de pijn al na drie dagen.

Met de hulp van Spooky2 is de tandgezondheid van Barbra’s man nu een stuk verbeterd, en omdat ze meer vertrouwen in Spooky2 heeft gekregen, is ze van plan om nog een Spooky2 Remote Kit aan te schaffen.

Je kunt haar volledige recensie hieronder lezen.

Hoe kan Spooky2 helpen bij tandbederf?

Hardware gedeelte:

Spooky2 XM Generator/Spooky2 GeneratorX Pro
Spooky2 Remote v2.0
Spooky2 Boost v3.1

Software gedeelte:

Stap 1:
Open je Spooky2 software en ga naar de Presets tab.

Stap 2:
Klik > DH Experimental Frequencies > Remote > 0012 Teeth & Gums Decay & Restoration (R).

Stap 3:
Ga naar de Control tab en vink aan “Overwrite Generator,” en kies een generator button om het programma daarop te draaien.

Stap 4:
Klik “Start” om het programma in gang te zetten.

Je kunt diverse andere presets of programma’s kiezen, die verband houden met jouw gezondheidsproblemen.

Wil je de DH Experimental Frequencies downloaden?

Wij bij Spooky2 raden bovendien aan om je mond te spoelen met colloïdaal zilver, dat de bacteriën in je mond kan doden en corrosie van je gebit kan voorkomen. 

Bespaar 5% gedurende Spooky2 Energy Raising Month

Er is geen beter moment dan de zomer om je energieniveau een boost te geven en je lichaam en geest te revitaliseren. Momenteel biedt Spooky2 5% KORTING op de hele site via couponcode: ENERGY2023, dus grijp je kans en verbeter je gezondheid met Spooky2!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *