Alleen al in de Verenigde Staten zullen in 2018 naar schatting 1.735.350 nieuwe kankergevallen worden gediagnosticeerd en 609.640 sterfgevallen door kanker plaats vinden. Dit zijn meer dan drie mensen en minstens één sterfte aan kanker per minuut. Dat is natuurlijk vreselijk!

Meer en meer wetenschappers en biologen ontdekken dat resonerende frequenties kankercellen kunnen vernietigen. Slechts enkele mensen weten echter dat reeds in 1934, 16 terminaal zieke patiënten met verschillende kankers met resonantiefrequenties werden genezen. De eerste 14 patiënten herstelden in slechts 70 dagen en de resterende twee herstelden drie weken later. Ongelooflijk, de patiënten hadden slechts twee sessies van 3 minuten per week nodig om volledig herstel te bereiken. Bij dit medische experiment werd frequentieapparatuur gebruikt dat ontworpen was door Dr. Royal Raymond Rife. Natuurlijk trokken de resultaten de aandacht van de hele medische gemeenschap.

Als groot wetenschapper, uitvinder en ingenieur was Dr. Rife een genie. Op basis van zijn eerdere werk was Dr. Rife ervan overtuigd dat micro-organismen, waaronder bacteriën, virussen en parasieten, de oorzaak waren van alle ziekten. Om zijn theorie te bewijzen, was het noodzakelijk dat Dr. Rife deze ziekteverwekkers tijdens zijn experimenten in hun levende toestand kon observeren. Sommige van deze ziekteverwekkers zijn ongelooflijk klein, vooral virussen. Er bestond op dat moment geen apparatuur om ze rechtstreeks te kunnen bekijken. Dr. Rife was een knap werktuigbouwkundig ingenieur en microscopie-expert, en met die kennis was hij in staat een microscoop te bouwen die 60.000 keer kon vergroten. Beter nog, de superieure vergroting werd geëvenaard door zijn resolutie. Dr. Rife’s microscoop werkte met monochromatisch licht waardoor het organisme fluoresceerde. Rife kon het virus dat hij waarnam herkennen aan de kleur die ze kregen.

Een moderne elektronenmicroscoop kan alleen dode ziekteverwekkers zichtbaar maken. Organismen worden gedood wanneer ze worden voorbereid om te worden bestudeerd. Observeren hoe organismen zich in real-time bewegen en gedragen levert waardevolle informatie op. Omdat cel-monsters nog leefden terwijl ze werden waargenomen, was de Rife Universal Microscope van vitaal belang voor het onderzoek naar frequentiebehandeling van ziekte.

Dr. Rife wist dat alles op zijn eigen natuurlijke frequentie trilt. Hij geloofde dat als hij de frequenties van ziekteverwekkende micro-organismen kon ontdekken, hij ze met diezelfde trillingsfrequentie kon vernietigen. Op ongeveer dezelfde manier is een operazangeres in staat om met haar stem een glas te verbrijzelen. Op basis van deze theorie bewees een medische studie uit 1934 dat de Rife-machine een effectief kankerbehandelingssysteem was (en nog steeds is).