Wat te doen na afronding van een biofeedback scan?

 
Zorg er eerst voor dat je je scanresultaten in een geschikte lege preset “verpakt”… d.w.z. remote (op afstand), contact, plasma, enz. Laten we aannemen dat je van plan bent om de resultaten op afstand uit te voeren:

(1) Ga naar het tabblad Presets \ Shell (empty) Presets \ Remote \ selecteer een van de killing shells of de Universal Square H-Bomb.

(2) Ga naar het tabblad Programs, zoek je scanresultaten op, dubbelklik erop, onderin het Loaded Programs venster.

(3) Ga naar het tabblad Control, klik op “Generator Overwrite”, kies je generator en klik op Start.

Je kunt je scanresultaten doorlopend op afstand uitvoeren tot je volgende scan. Sommige mensen scannen om de paar dagen voordat ze de laatste scan vervangen, sommigen vaker, anderen doen het wekelijks. Als je voor een Remote shell kiest, dan wordt deze automatisch herhaald totdat je op Stop klikt.

Categorie: Biofeedback
 • Rebecca Visser schreef:
  Je reactie is in afwachting van moderatie. Dit is een voorbeeld; je reactie wordt zichtbaar nadat deze is goedgekeurd.
  Hoe lang moet je het programma op basis van je biofeedback laten draaien tot dat de ziekteverwekker of de klacht is aan gepakt /weg is? Bijvoorbeeld “Herpes” of zwaardere klachten? En kies je per klacht een programma? Of laad je in 1x meerdere programma’s in net als dat je bijvoorbeeld een Terrain protocol hebt waar er steeds per dag een ander programma draait ?
 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *