Gezondheid & Fitheid

Heb jij een Stofallergie?

Een stofallergie, of beter gezegd, huisstofmijtallergie is een allergische reactie op kleine beestjes die in het stof in je huis leven. Ongeveer 20 miljoen Amerikanen zijn allergisch voor deze insecten. Je kunt het gevoel hebben dat je verkouden bent of er ontstaat een astmaprobleem dat niet te genezen lijkt. Huisstofmijten zijn te vergelijken met teken en spinnen. Ze zijn echter te klein om met het blote oog te kunnen zien. Ze eten je dode huidcellen op, verstoppen zich in je huis en maken je leefomgeving ongezond.

Gewoonlijk maakt je immuunsysteem antistoffen aan om je te beschermen tegen schadelijke stoffen zoals ziekteverwekkers. Als je echter ergens allergisch voor bent, betekent dit dat je lichaam antilichamen aanmaakt als reactie op iets dat normaal gesproken onschadelijk is – in dit geval stof.Gewoonlijk maakt je immuunsysteem antistoffen aan om je te beschermen tegen schadelijke stoffen zoals ziekteverwekkers. Als je echter ergens allergisch voor bent, betekent dit dat je lichaam antilichamen aanmaakt als reactie op iets dat normaal gesproken onschadelijk is – in dit geval stof.

Stof is een van de meest voorkomende allergenen binnenshuis en een stofallergie kan je het leven behoorlijk zuur maken. Je kunt echter stappen ondernemen door je levensstijl te veranderen, om blootstelling aan huismijtstof te verminderen en zo de symptomen van de stofallergie verlichten.

Waarom veroorzaakt stof allergieën?

Huisstof bestaat uit een combinatie van vele stoffen, waaronder delen van insecten, schimmelsporen, huidschilfers van huisdieren, huisstofmijt en meer. Er zijn verschillende bronnen die stofallergieën kunnen veroorzaken. Hier hebben we enkele voorbeelden van bronnen op een rijtje gezet.

 • Kakkerlakken. Kakkerlakken komen veel voor in huishoudens. Het speeksel, de ontlasting en lichaamsdelen van deze insecten kunnen zich vermengen met de lucht en allergische symptomen veroorzaken.
 • Huisdieren. Zowel katten als honden kunnen stofallergieën veroorzaken vanwege allergenen die in hun dode huidcellen aanwezig zijn. Speeksel van huisdieren kan ook een probleem zijn omdat het aan vloerkleden, beddengoed en meubels blijft kleven, en doordat het in de lucht kan gaan circuleren nadat het is opgedroogd. Urine en zweet van huisdieren kunnen ook triggers zijn.
 • Stuifmeel. Je kunt stuifmeel beschouwen als een oorzaak buitenshuis als het gaat om allergieën. Stuifmeel kan via open ramen het huis binnenwaaien en je kunt het via je schoenen, je haar of je kleding mee naar binnen brengen. Als stuifmeel eenmaal binnen is, zweeft het rond net zoals allerlei andere stofdeeltjes en zo kan het allergiesymptomen veroorzaken.
 • Schimmel. Schimmel kan onder de juiste omstandigheden bijna overal groeien, en het kan ook in huishoudelijke stofdeeltjes groeien.
 • Huisstofmijt. Huisstofmijten zijn waarschijnlijk de meest voorkomende oorzaak van stofallergieën. Huisstofmijten eten menselijke huidschilfers op en leven van beddengoed, matrassen, tapijt en gordijnen. Het afval dat ze creëren, kan allergiesymptomen veroorzaken.

Wat kunnen we doen om stofallergieën te helpen voorkomen?

Om jezelf tegen stofallergieën te beschermen, is het belangrijk dat je je huis regelmatig schoonmaakt. Maak je meubelen minimaal één keer per week schoon met een vochtige doek of reinigingsspray. Was of klop je vloerkleden en gordijnen ook regelmatig uit.

Het belangrijkste is dat je je slaapkamer grondig schoonmaakt. Was het beddengoed in warm water en stofzuig je matras, de ruimtes onder het bed en de boxspring. Verwijder voor extra bescherming decoratieve kussens en knuffels, gebruik huisstofmijtbestendige hoezen voor om de hoofdkussens en om de matrassen en overweeg om vloerbedekking te verruilen voor gladde vloeren.

Hoe gebruik je Spooky2 om te helpen met je stofallergie?

Frequentie genezingstherapie is een alternatieve behandeling voor de traditionele medische behandeling. Het heeft geen bijwerkingen. Als u van plan bent om te genezen en uw spieren te herstellen op een natuurlijke manier, zou frequentie healing therapie een goede keuze voor u zijn.

Spooky2 heeft ‘s werelds grootste frequentiedatabase met veel nuttige frequenties. Je kunt deze frequenties gebruiken om jezelf of je gezinsleden te helen.

Hier hebben we een aantal programma’s op een rijtje gezet die positieve feedback hebben gekregen voor het verlichten van symptomen van stofallergie. Probeer ze eens uit en de resultaten zullen je misschien verbazen.

 • Biofeedback-scan voor het doden van bacteriën en parasieten.
 • Programma’s voor het verlichten van darmfunctieproblemen: „Abdominal infection“, „colon“, „small intestine inflammation“
 • Drink water met imprinted „antihistamin“ frequenties.
 • Zet UV-lampjes op het luchtfiltersysteem. Verzamel een monster van het stof uit de luchtafvoer- en inblaaskanalen en scan het digitaal.
 • Zet er een JW-killing programma op in een Spooky2-remote.
 • Ik hoop dat het advies van onze gebruikers je kan helpen om je beter te voelen.

Hopelijk kunnen de adviezen van onze gebruikers u helpen beter te worden.

Als je niet zeker weet waar je moet beginnen, zullen we je eerst laten zien hoe je een biofeedback scan (GX TENS scan) uitvoert.

Hardware:

 1. Spooky2 GeneratorX/Spooky2 GeneratorX Pro
 2. TENS pads
 3. USB-kabel
 4. TENS-kabel
 5. Stroomadapter

Gedetailleerde stap:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.