Gezondheid & Fitheid

3 Manieren om Je Huisdieren een Beter Leven te Geven met Spooky2

Alles op aarde, dus ook elke cel in ons lichaam, heeft zijn eigen frequentiegetal. De frequentie van de aarde, ook wel de Schumann-resonantie genoemd, is bijvoorbeeld 7,83 Hz. Het is een frequentie met een rustgevend effect. Daarom geeft het blootsvoets op het gras of op zand lopen je zo’n ontspannen gevoel en werkt het verkwikkend.

Met haar stem kan een zangeres een kristallen glas doen springen, dit is het effect van de hoge toonfrequentie. Spooky2 Rife-frequenties werken op dezelfde manier, nl. door specifieke frequenties naar het lichaam te zenden waar die resoneren met een bepaalde ziekteverwekker of micro-organisme zoals een bacterie, virus, parasiet, schimmel. Het effect van die resonantie doet hem uiteen spatten. Het elektrocuteren van bijna elke ziekteverwekker kost maar een paar volt. Door het ontgiften, waarbij dode materie en gifstoffen worden verwijderd, worden lichaamscellen, weefsels en bloed gestimuleerd, en de organen krijgen weer hun oorspronkelijke staat van gezondheid terug.

Waarom zou je Rife frequenties willen gebruiken voor het genezen van je huisdieren?

Het is altijd frustrerend als onze kleine metgezel ziek wordt of per ongeluk gewond raakt. Bovendien zijn er niet veel genezingsopties. De meeste mensen kiezen voor een bezoek aan de dierenarts, wat natuurlijk de beste keuze is, maar het is ook de duurste. Rife-frequentietherapie is een natuurlijk alternatief voor medicijnen en andere therapieën. Je wil je geliefde huisdier een gezond en gelukkig leven teruggeven, zodat het weer volop kan spelen en van zijn leven genieten. Het Spooky2 Rife-systeem kan het lichaam van je huisdier ontgiften en genezen en ziekteverwekkers doden om het een ​​gezond, en lang leven te geven. Mensen zijn niet de einige wezens die baat hebben bij Rife-therapie. Huisdieren kunnen ook genieten van de voordelen van Rife-frequenties.

In dit blog hebben we 3 verschillende manieren samengevat waarop je je Spooky2-apparaten kunt gebruiken om de gezondheid van je huisdier te verbeteren.

Ontgifting

Voor het van start gaan met het Spooky2-systeem, raden we onze gebruikers altijd aan om eerst een ontgiftingsprogramma uit te voeren. Dit is ook van toepassing voor dieren. Zij kunnen ook gifstoffen in hun lichaamssysteem meedragen. Deze gifstoffen zijn afkomstig van objecten of stoffen waarmee ze elke dag in contact komen of die ze consumeren, en die kunnen fysieke en/of mentale gezondheidsproblemen veroorzaken. Daarom raden we aan om eerst de Terrain Protocol Preset uit te voeren om je huisdier grondig te ontgiften en het op die manier voor te bereiden op andere Rife-behandelingsprogramma’s.

Op een dag besloot een van onze gebruikers het Terrain detox-programma toe te passen op hun paarden en ze waren benieuwd of er verschillen of verbeteringen merkbaar zouden zijn. De Haflinger van hun dochter draafde naar hen toe nadat het paard het Terrain programma had doorlopen en hinnikte vrolijk. Het was normaal gesproken een lui soort paard, dus draven was voor haar ongebruikelijk, en het gehinnik deed hen allemaal glimlachen. Hij liet duidelijk merken dat hij blij was met de frequenties!

Verminder ontstekingen en infecties

Onze kleine vrienden kunnen soms gewond raken. Wanneer een wond opzwelt, rood wordt en pijn doet, kan dit een teken van ontsteking zijn. Over het algemeen is ontsteking de reactie van het immuunsysteem van het lichaam op een irriterende stof. De irriterende stof kan een bacterie zijn, maar het kan ook een lichaamsvreemde stof zijn.

Enkele veelvoorkomende oorzaken van ontstekingen en infecties zijn:

  • Ziekteverwekkers zoals bacteriën, schimmels of virussen
  • Snijwonden of verwondingen

Zoals eerder vermeld, hebben ziekteverwekkers en bacteriën ook hun specifieke frequenties. In plaats van naar een dierenarts te gaan als je beestje gewond is of besmet is met vlooien, kun je de hulp van Spooky2 Rife inroepen. Het Spooky2-Rife systeem heeft een uitgebreide database met meer dan 37.000 frequenties, waarin de frequenties van de meest voorkomende pathogene cellen zijn gearchiveerd. Je kunt bovendien kiezen uit verschillende methodes voor het uitzenden van frequenties, afhankelijk van de Spooky2-apparatuur waarmee je werkt.

Zodra het systeem is aangesloten, typ dan op het Programs tabblad de naam in van de infectie of de bacterie in de Spooky2-database, vervolgens selecteer je een programma in de zoekresultaten en voer je het programma op je huisdier uit. De stap is eenvoudig maar effectief. Hier hebben we een echte getuigenis, geschreven door een van onze gebruikers.

“Gisteravond merkte ik dat mijn hond met zijn kop bleef schudden. Ik controleerde zijn oren, en gezien het zwarte oorsmeer in een van zijn oren had hij daar blijkbaar een infectie. Ik maakte het oor schoon met een oorreinigingsoplossing en ging naar bed. ‘s Nachts hoorde ik hem af en toe met zijn kop schudden, dus ik wist dat de infectie hoogstwaarschijnlijk dieper in zijn oor zat.

Toen ik ‘s morgens zijn oor controleerde, trok hij zijn kop weg omdat het blijkbaar zo gevoelig was. Ik knipte een nagel bij hem af en zette er een Remote preset op tegen tandinfecties. Mijn gedachtegang was dat de instellingen die worden gebruikt voor het doden van de infecties in het tandvlees wellicht een goede preset zou zijn om te gebruiken. Daarna heb ik de „Dental“ sets vervangen door „Ear/Ear condition“ sets.

Binnen een uur hield hij op met zijn kop te schudden. Hij had niet langer die onbehaaglijke blik in zijn ogen en hij hield zijn kop niet langer schuin. Toen ik later op de dag zijn oor controleerde, trok hij zijn kop niet meer weg.”

Betere flexibiliteit en mobiliteit

Net als wijzelf zullen ook onze huisdieren op een dag oud worden. Ze kunnen zich constant moe voelen, gemakkelijk ziek worden en minder actief worden. Hoewel er aan Spooky2 geen magie te pas komt die de tikkende klok kan pauzeren, hebben we wel programma’s die de algemene gezondheid van je huisdieren kunnen ondersteunen en hun mobiliteit en flexibiliteit kunnen vergroten. Je kunt nog betere resultaten behalen als je de frequenties toepast met Cold Laser en PEMF.

Klik voor meer succesverhalen over huisdieren.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.