Als je nog nooit van de Rife machine hebt gehoord, haal dan diep adem en bereid je voor op het meest verbazingwekkende verhaal aller tijden.

WAT IS EEN RIFE-MACHINE?
Een Rife-machine gebruikt de principes van Dr. Royal Raymond Rife, een briljant wetenschapper uit de vorige eeuw. Hij ontdekte dat micro-organismen kunnen worden vernietigd met behulp van frequenties.

Hij voerde duizenden experimenten uit, die elk aantoonden dat kanker een virale oorzaak heeft en beschadiging van dit virus resulteerde meestal in een remedie.

In 1934 stonden de originele Rife-machine en zijn uitvinder, Dr. Royal Raymond Rife, voor een grote uitdaging: de Universiteit van Zuid-Californië had nl. een speciale commissie voor medisch onderzoek ingesteld om 16 terminale kankerpatiënten uit Pasadena County Hospital voor behandeling over te laten brengen naar een laboratorium en kliniek in San Diego. De eerste 14 patiënten herstelden in slechts 70 dagen en de resterende twee herstelden drie weken later. Het totale herstelpercentage was dus 100%. Goed werk, Rife machine!

Als je in meer detail wil weten hoe de machine van Royal Rife 16 kankerpatiënten heeft genezen, lees hier dan meer over op deze blog: Rife Machine genas 16 kankerpatiënten 84 jaar geleden.

WAT KAN DE ORIGINELE RIFE-MACHINE PRECIES?
De originele Rife-machine kan kanker en vele andere soorten ziekten genezen. Hoe is dat mogelijk?

Je hebt vast al eens de vergelijking gehoord van de operazangeres die een kristallen glas met haar stem kan verbrijzelen. Het glas trilt van nature op een bepaalde frequentie en wanneer de zangeres een continue noot zingt op die frequentie, dan spat het glas uiteen. Alles in het universum heeft een vibrerende frequentie, correct een resonerende frequentie genoemd. Dus natuurlijk heeft elk micro-organisme (schimmels, bacteriën, virussen, parasieten, amoeben, enz.) ook een unieke en specifieke frequentie (ofwel de Mortal Oscillatory Rate). Wanneer je meer van dezelfde frequentie naar het micro-organisme zendt, veroorzaakt dit structurele stress en de ziekteverwekker wordt uitgeschakeld of sterft. Rife-machines kunnen resonantiegolven genereren die schadelijke pathogene organismen vernietigen zonder de gebruiker van het apparaat schade te berokkenen.

Helaas werd deze geweldige machine vernietigd omdat het de belangen van sommige mensen schaadde.

Met grote waardering voor de herinnering aan Royal Rife en het geloof in het brengen van gezondheid bij meer mensen, werd de Spooky2 Rife-machine geboren.

WAT IS SPOOKY2?
Spooky2 biedt niet één, maar VEEL Rife-machines in één pakket – met Plasma, Contact, Remote (behandeling op afstand), PEMF, Cold Laser en meer. Daarnaast heeft Spooky2 ook een biofeedback-scanfunctie en toonaangevende besturingssoftware die maandelijks wordt bijgewerkt met steeds krachtigere nieuwe functies.

WAT DOET EEN SPOOKY2 RIFE-MACHINE? 
1. Hulp bij Kanker en Vele Andere Soorten Ziekten. 
Over het algemeen gesproken heeft Spooky2 twee manieren om ziekten te helpen genezen, beide gebaseerd op de theorie van Royal Rife: killing en healing. Simpel gezegd, tijdens de killing methode worden frequenties naar je lichaam gestuurd met als doel de ziekteverwekkers te doden. Tijdens het genezingsproces stuurt Spooky2 gezonde frequenties naar het probleemgebied in je lichaam wat zorgt voor synchronisatie met deze frequenties.

2. Neem de Controle over Jouw Eigen Gezondheid

Het probleem met Rife-machines in het algemeen is dat sommige mensen niet weten welke frequentie ze moeten kiezen. Nu niet meer. Spooky2 biedt een biofeedback-scanfunctie , waarmee je meer te weten komt over je eigen lichaam en die je precies vertelt welke frequenties je kunt gebruiken.

3. Houd je Leefomgeving Gezond

Heb je ooit schimmel in huis gezien? Zitten er vlooien of mijten op je huisdieren? Je hoeft je nu geen zorgen meer te maken. Spooky2 helpt je om dat allemaal op te lossen en een gezonde leefomgeving terug te krijgen. Klinkt goed, niet? Waarom begin je niet eerst met het verwijderen van schimmel in je huis?

4. Thuis Colloïdaal Zilver maken
Colloïdaal zilver staat bekend als een antibioticum, een antiviraal en anti-schimmelmiddel, dat tal van ziekten bij zowel mensen als dieren kan voorkomen en behandelen, zoals verkoudheid en griep, oorontsteking, neusinfectie, huidinfectie, enz. Colloidaal Zilver is medisch getests, waarbij geen bijwerkingen van het gebruik van correct bereid colloïdaal zilver zijn gevonden, en er is nooit een geval van geneesmiddelinteractie met andere medicatie geweest. Colloïdaal Zilver is wel duur vanwege de waarde. Maar je kunt het nu thuis maken!

Werkt de Spooky2 Rife-machine echt?

Bewijzen te over. Hier zijn enkele beoordelingen van Spooky2-gebruikers, laten we eens kijken wat ze zeiden!

1. Over Kanker 
“De laatste paar jaar ging ik van kreupelheid en bedlegerigheid tot het laagste punt van letterlijk sterven. Ik ging naar alle lezingen over kanker en tumoren en ik heb in 6 maanden tijd mijn leven en werken teruggewonnen.”
“Ik genas prostaatkanker in enkele maanden met Contact (BFB), Remote (Rife-frequenties) en scalaire golven (etherische olie, Rife-frequenties, enz.) Het resultaat is geweldig.”
2. Over de ziekte van Lyme 
“Spooky2 heeft mijn leven gered tot nu toe. Nadat ik vele behandelmethoden had geprobeerd voor Lyme en co, had ik bijna geen opties meer. Ik heb toen onderzoek gedaan naar de Rife methode en besloot toen Spooky2 te kopen. Het was de beste beslissing die ik had kunnen nemen. Ik wou dat het mijn eerste keuze was geweest bij de behandeling van Lyme en co.”
3. Over schimmel 
“De eerste 3 weken nadat ik het (Spooky) had, verwijderde het de schimmel uit mijn huis. Het heeft jicht in mijn neef genezen, die 70 mijl van mij vandaan woont. Het heeft kanker in mijn zus teruggedrongen.”
“Ik heb al meer dan 20 jaar Lyme en waarschijnlijk even lang een giftige schimmelvergiftiging, ik voel me zelden goed genoeg om iets van lichaamsbeweging te doen. Het was geweldig om te kunnen zweten (wat mijn lichaam nooit goed kon) en actief en productief bezig te zijn.”
Met welk soort klachten of problemen heb jij te kampen? Heb je ooit een Rife-machine geprobeerd? Hoe heeft het je geholpen? Geef hieronder een reactie en deel jouw verhaal met ons!