Spooky2 Central, Spooky2 Scalar

Hoe maak je een keuze tussen Spooky2 Plasma en Spooky2 Scalar

Wichtige Nachricht von windeln.deTwee populaire Spooky2-producten worden vaak vergeleken door onze gebruikers. Veel nieuwe gebruikers vinden het moeilijk om te kiezen tussen deze twee apparaten. Ze vragen zich bijv. af: “Welk apparaat heb ik nodig?” en “Moet ik ze allebei kopen?” Een wijs besluit is een weloverwogen besluit. Dus laten we meer te weten zien te komen over deze prachtige machines!

Spooky2 Scalar is een Tesla-apparaat dat natuurlijke scalaire energie uitzendt in plaats van elektromagnetische golven. Er wordt een geneeskrachtig scalair veld opgewekt tussen de twee boxen (zender en ontvanger) waarmee je je gezondheid kunt herstellen.

Wij geloven dat een van de hoofdoorzaken van ziekte een blokkade in onze energetische paden of chakra’s is. Wanneer er een blokkade is, vertraagt de lokale stofwisseling en wordt de lichaamsstructuur minder energierijk. Het is dan bijv. minder goed in staat om chemische afvalstoffen af te voeren, waardoor er zich in hetzelfde gebied nog meer gifstoffen ophopen. Deze vicieuze cirkel blijft zich herhalen. Scalaire velden zijn de natuurlijke velden die cellen gebruiken om te communiceren. Zij helpen het lichaam met het opnemen van energie, waardoor deze communicatie zich herstelt en zieke cellen worden blootgesteld aan het afweermechanisme van het lichaam.

Spooky2 PLASMA levert frequenties aan je lichaam via krachtige elektromagnetische golven. Daarom is Plasma het meest geschikt om te doden. Het is de enige machine die we kennen die frequenties tot 3.500.000 Hz (3,5 MHz) kan uitzenden zonder dat er verspillende en potentieel schadelijke vaste draaggolffrequenties nodig zijn. De meeste parasieten, virussen, candida’s, schimmels, etc. kunnen rechtstreeks worden gedood mits de juiste frequenties worden toegepast. Wanneer Spooky2 Plasma op afstand wordt gebruikt, werkt het ook genezend.

Samengevat, zowel Spooky2 Scalar als Spooky2 Plasma zijn zeer krachtig in het helpen herstellen van de gezondheid.

Als je je immuunsysteem een boost wilt geven zodat je lichaam beter in staat is om te vechten of zichzelf weer op te bouwen, dan raden we je aan om voor Spooky2 Scalar te kiezen. Voor mensen die graag etherische olie en kruiden gebruiken, is Spooky2 Scalar ook een goede keuze, omdat je daarmee profiteert van de helende energie uit die stoffen.

Als je te maken hebt met ziekteverwekkers-gerelateerde gezondheidsproblemen waarbij killing power vereist is, raden we je aan om voor Spooky2 Plasma te kiezen. Plasma kan je ook helpen om van schadelijke schimmels in je huis af te komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.