Contact Mode

Hoe Pas je een Voetbad Toe met de Spooky2 Handcilinders?

Warme voetbaden worden al eeuwenlang toegepast en zijn nog steeds populair onder verschillende culturen. Over de voordelen van voetbaden valt veel te zeggen. Door je voeten en enkels in warm water te laten weken, kun je je vermoeide geest kalmeren en zo je energieniveau op peil brengen. Bovendien kan een warm voetbad de bloedcirculatie verbeteren, spierspanning en pijn verlichten, angst en stress verminderen en je voeten hydrateren. Volg een paar simpele stappen voor het nemen van een ​​voetbad met de Spooky2 handcilinders.

Geniet van een ontspannend voetbad met Spooky2:

Voor een Spooky2 voetbad heb je Spooky2 Handcilinders nodig.

 1.  Sluit je Spooky2-hardware correct aan en open de Spooky2-software.
 2. Vul een emmer voor 1/4 met warm water.
 3. Plaats een Spooky2 RVS Handcilinder in het water. Zorg ervoor dat het andere uiteinde van de handcilinder (het uiteinde dat is verbonden met de TENS-kabel) het water niet raakt.
 4. Plaats beide voeten in het water. Voorkom dat je voeten de handcilinders raken.
 5. Houd de andere Spooky2 RVS handcilinder in de handen.
  Selecteer de “Footbath Detox(C) – JW” Preset onder Detox\Contact directory en start.

Elektrolyse zorgt voor de ontgiftende werking, niet de frequenties. De polariteit verandert elke 5 minuten. De totale behandeltijd is ongeveer 44 minuten.

Twee bakken zou nog beter zijn.

Azijn

Azijn wordt gemaakt van gefermenteerde druiven of appels. Het bevat veel azijnzuur. Tijdens het fermentatieproces wordt de suiker afgebroken. De vitamines en antioxidanten, zoals polyfenolen, blijven echter in het eindproduct achter. Het maakt azijn tot een gezonde drank. Azijn heeft ook natuurlijke antibacteriële eigenschappen, waardoor bacteriën moeilijk kunnen groeien op je huid. Het kan bacteriën bestrijden die geur veroorzaken.

Om je voeten met azijn te wassen, meng je warm water met azijn in een badkuip of kom. Houd er rekening mee dat azijn vrij zuur is en irritatie kan veroorzaken. Als je enig ongemak ervaart, moet je stoppen of de azijn verder verdunnen door meer water toe te voegen.

Etherische Olie

Etherische olie is het geconcentreerde extract van planten. Er zijn verschillende manieren om het te gebruiken, waaronder het toevoegen van een paar druppels aan je voetbad. Het gezondheidsvoordeel van etherische olie is afhankelijk van de plant.

Hier hebben we er een paar voor je op een rijtje gezet om uit te proberen:

 • Cederhoutolie is een antiseptisch en schimmelwerend middel, goed voor voetschimmel.
 • Cipresolie is een antiseptisch bijv. bij blaren en het is een natuurlijke deodorant, bijv. als je voetengeur wil bestrijden.
 • Jeneverbessenolie verlicht spierpijn, ook de pijn die wordt veroorzaakt door artritis.
 • Lavendelolie is een favoriet voor ontspanning en ook een natuurlijke pijnstiller.
 • Rozemarijnolie helpt vermoeide spieren te kalmeren en heeft antiseptische eigenschappen.
 • Wintergroenolie wordt beschouwd als de aspirine van de natuur. Het helpt bij pijn en zwelling en heeft een verkoelend gevoel dat vooral aangenaam is bij vermoeide voeten.

Tips voor gebruik:

 1.  Zuiver water wordt aanbevolen. Kraanwater bevat onzuiverheden zoals chloride-ionen, metaalionen, zout, etc. Als je kraanwater langdurig gebruikt, ontstaan ​​er inderdaad oxidatieproblemen. Zuiver water kan tot op zekere hoogte oxidatieproblemen voorkomen.
 2. Voeg geen zout toe aan je Spooky2 voetbad. Zoutbaden hebben veel gezondheidsvoordelen, maar in ons laatste experiment kan zout in het water snel oxidatieproblemen veroorzaken.
 3. Houd afstand tussen je voeten en de handcilinders. Je kunt tape gebruiken om de Handcilinders aan de zijkant van de bak te bevestigen.
 4. Zorg ervoor dat het andere uiteinde van de handcilinder die is aangesloten op de TEN-kabel niet in aanraking komt met het water.
 5. Gebruik geen offline generatoren.
 6. Neem geen voetbaden als je lijdt aan insuline-afhankelijke diabetes, bevriezing van de voeten, arteriosclerose van de onderbenen of bij bewegingsverlies in voeten of benen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *