Gezondheid & Fitheid

Spooky2: Een Natuurlijke Manier om Spataderen te Behandelen

Spataderen, de meeste van ons zijn wel bekend met deze aandoening. Het zijn paarsblauwe kronkelige aderen en bobbels, die als vette wormen op je huid liggen. Ze komen heel vaak voor bij volwassenen, vooral bij vrouwen. Volgens de statistieken zijn er meer dan 3 miljoen gevallen per jaar in de VS.

Lang staan ​​en dagelijks langere periodes op de been zijn tijdens het werk verhogen de druk op de aderen van het onderlichaam, waardoor de aderen opzwellen. Voor de meeste mensen met spataderen is de aandoening meer een cosmetisch probleem dan een gezondheidsprobleem. Het kan echter pijn en ongemak veroorzaken en zelfs leiden tot ernstigere problemen, zoals bloedstolsels.

Symptomen

Soms kunnen spataderen je dagelijkse activiteiten beperken. De pijn kan verergeren na lang zitten of staan ​​en kan afnemen als je een tijdje hebt gelegen. De typische symptomen van spataderen zijn waarneembaar als:

 • Donkerpaarse of blauwe aderen
 • Verdraaide of uitpuilende aderen
 • Zwellingen in de benen
 • Pijn en een zwaar gevoel in de benen
 • Zwellingen en spierkrampen in de benen
 • Veranderingen in huidskleur rond de aderen
 • Jeuk rond de aderen

Oorzaken

Spataderen zijn gerelateerd aan persoonlijke leefgewoonten, werkomgeving en genetica. Factoren die het risico op spataderen kunnen verhogen zijn:

 1. Leeftijd: Veroudering zorgt ervoor dat de kleppen in de aderen slijten, waardoor het bloed moeilijker kan doorstromen.
 2. Geslacht: Vrouwen hebben meer kans op spataderen. Veranderingen in de oestrogeenspiegel leiden vaak tot versoepeling van de aderwanden, wat het risico op het ontwikkelen van spataderen kan vergroten.
 3. Familiekenmerken: als jouw familie een voorgeschiedenis heeft van deze aandoening, loop je een groter risico op spataderen.
 4. Lang staan ​​of zitten: Als je lang in één houding staat of zit, kan het bloed niet goed doorstromen.
 5. Obesitas: Overgewicht legt meer druk op de aderen.
 6. Zwangerschap: Tijdens de zwangerschap zal het bloedvolume in het lichaam toenemen om de groeiende baby te ondersteunen. Deze verandering brengt ook het risico van verwijde aderen in de benen met zich mee.

Preventie en behandeling

In de meeste gevallen kan je arts je adviseren je levensstijl te veranderen om spataderen te verbeteren. Maar als je veel pijn hebt, zal hij wat agressievere behandelingen aanbevelen.

Veranderingen in levensstijl

De volgende veranderingen kunnen helpen voorkomen dat spataderen zich ontwikkelen of verergeren:

 • Vermijd langdurig staan ​​of zitten: beweging bevordert de doorbloeding. Door de voeten boven het niveau van het hart te brengen terwijl je zit of ligt, wordt de veneuze terugkeer van het bloed bevorderd.
 • Zorg voor een gezond gewicht: Een fit lichaam verbetert de doorbloeding en vermindert de druk op de aderen.
 • Doe regelmatig oefeningen: Lichaamsbeweging is de beste manier om de beenspieren te versterken, de bloedstroom te bevorderen en je gewicht te beheersen.

Compressie

Je arts kan je adviseren om steunkousen of elastische kousen te dragen, waarbij er lichte druk op de benen wordt uitgeoefend om de zwelling te verminderen. En ze helpen ook om de bloedstroom naar het hart te verbeteren. Omdat spataderen een chronische probleem is, zullen patiënten ze echter altijd moeten blijven dragen, wat op de lange termijn ongemak kan veroorzaken zoals jeuk, en zwelling.

Spooky2 gebruiken om spataderen te doen verminderen

1. DH Experimenteel voor spataderen

Experimentele DH-presets zijn erg populair onder Spooky2-gebruikers. Op het Presets tabblad in de database kun je zoeken naar “varicose veins”, waarna de DH-preset voor spataderen omhoog komt.

Er zijn verschillende transmissiemethodes in het Spooky2-systeem, en je kunt ze naar eigen voorkeur gebruiken: Remote, PEMF-spoel, Contact, Cold Laser, Plasma en Scalar. Controleer hun achtervoegsels en lees het Notes gedeelte rechts in het venster aandachtig door. Gebruik vervolgens de juiste Spooky2-accessoires om deze presets toe te passen. Om spataderen te behandelen, raden we aan om de Remote of PEMF modi te gebruiken.

2. Varicose veins programmas gebruiken

Een Healing Preset is een andere effectieve keuze om je spataderen te laten verdwijnen. Neem Spooky2 Remote modus als voorbeeld. Ga naar het tabblad Presets en kies Shell (empty) presets > Remote > Healing (R) – JW. Ga dan naar het tabblad Programs, zoek op de trefwoorden “Varicose Veins” om aanverwante programma’s te vinden en dubbelklik op de gewenste programma(‘s).

3. Het mixen van DH Experimentele en Spooky2-programma’s voor spataderen

Kies een generatorpoort om een DH Experimental Preset uit te voeren, terwijl je tegelijkertijd Spooky2-programma’s op een andere generatorpoort uitvoert. Dit idee kwam van een Spooky2-gebruiker en dat leidde binnen korte tijd tot groot succes.

Getuigenissen van deze Spooky2-gebruiker:

“Hallo,
Ik heb veel succes geboekt met het uitvoeren van frequenties voor spataderen.
Ik werd wakker met pijnlijke spieren, pijnlijke aderen bij aanraking. Ik pas tegelijkertijd DH-experimenteel voor spataderen en spooky2-programma’s toe voor dit probleem.
Sinds ik programma’s ben gaan toepassen, voelt mijn rechterbeen lichter aan, zijn de spieren meer ontspannen en is de pijn weg.
Bedankt spooky2 team en David Halliday
zegeningen,”

Source: https://www.facebook.com/groups/spooky2/posts/2226861404142417/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *