Gezondheid & Fitheid

Hernia Pijn Verlichten met Behulp van Spooky2

Tussen de wervels in de wervelkolom bevinden zich de tussenwervelschijven die fungeren als kussentjes. Bij een ‘hernia’, ontstaat er een scheurtje of lek in een van deze schijven, waardoor je je rug niet meer kunt buigen of je kunt je niet meer ongehinderd bewegen. Zo’n scheurtje of lek is niet ongewoon en kan overal in de wervelkolom voorkomen, maar in de meeste gevallen bevindt het zich in de onderrug of in de nek.

Hernia is een van de belangrijkste oorzaken van pijn in de nek, armen, rug en benen (ischias). Hernia kan inderdaad ongemak veroorzaken en storende pijn in ons lichaam veroorzaken. Hoe kunnen we onszelf dan verlossen van deze voortdurende pijn en elke dag meer energie krijgen?

Oorzaken:

Tussenwervelschijven degenereren van nature naarmate we ouder worden, dus zelfs een kleine spanning of draaiende beweging kan een hernia veroorzaken. Een overbelasting of letsel kan ook bijdragen aan een schijfruptuur. En er zijn nog enkele andere factoren, waaronder:

  • Overgewicht.
  • Repeterende bewegingen.
  • Plotselinge overbelasting door onjuist tillen of draaien.
  • Langdurig slechte zit- of stahouding.
  • Tillen van zware objecten.
  • Roken.

Behandeling

In de meeste gevallen zal de pijn van een hernia na verloop van tijd geleidelijk verdwijnen.

Toch zijn er enkele huismiddeltjes beschikbaar om hernia-pijn te verlichten:

  1. Je kunt één tot drie dagen rust houden, maar zorg er toch voor dat je lange rustperiodes vermijdt om gewrichtsstijfheid te voorkomen.
  2. Neem pijnstiller, zoals ibuprofen of paracetamol.
  3. Breng warmte of ijs aan op het getroffen gebied.

Als echter geen van de bovenstaande methoden voor jou werkt of als je voelt dat de pijn na verloop van tijd erger wordt, dan is het belangrijk dat je medische hulp inroept.

Hoe herniapijn te verlichten met behulp van Sooky2

Contactmodus

Hieronder een getuigenis van een echt bestaande Spooky2 klant met een hernia.

“Ik vind Spooky2 geweldig. Sinds ik een Spooky2 machine kocht, heb ik hem bijna non-stop voor mezelf en mijn gezin gebruikt. Hoewel ik weet dat Rife-machines werken – ik was regelmatig getuige van de effecten van een Rife-machine, voordat de eigenaar met pensioen ging – ben ik nog steeds verbaasd over hoe snel en effectief het lichaam kan genezen. Op een keer was mijn stiefdochter gevallen en had ze snijwonden en blauwe plekken op haar gezicht, handen en knieën. Ik stelde een programma samen om op afstand te draaien, variërend van kneuzingen, schaafwonden, snijwonden, antibacteriële bescherming en algemene wondgenezing. Ze vroeg me een paar dagen later of ik iets had gedaan, omdat ze zei dat ze nog nooit in haar leven zo snel was genezen. Ik heb zelf tot nu toe bij het opspelen van mijn hernia, altijd succes gehad met pijnverlichting, waarbij ik de electroden aan weerszijden van mijn ruggengraat plaatste. Ik raad de Spooky2 ten zeerste aan.”

Zoals onze gebruiker in haar getuigenis vermeldde, is bewezen dat Spooky2 Contact Mode effectief is bij het verlichten van herniapijn.

Plaats de Spooky2 TENS Pads aan weerszijden van je wervelkolom en kies de geschikte frequenties uit de Spooky2-software en voer ze uit. Je kunt trefwoorden intypen op het tabblad Presets/Programma’s, om deze frequenties te vinden, zoals “Pain” en “Spine”, enz. Selecteer de juiste Contact – Healing Shell Preset om ze uit te voeren.

Remote modus

Remote-modus is een ideale transmissiemethode voor mensen die vaak op (zaken-)reis zijn of als je een familielid wilt helpen dat ver weg woont. In deze gevallen bevelen we een zeer populaire preset aan: Song of the Spine (R) EV (CUST).

Song of the Spine is gebaseerd op de 440 Hz-schaal. De bron van deze frequenties is Dr. June Leslie Wieder, die stemvorken en een frequentiegeluidsgenerator van de 440 Hz-schaal gebruikte om elke wervel van de wervelkolom te identificeren en af ​​te stemmen. Deze voorinstelling wordt gebruikt bij de door Manuel Mallo bedachte remote frequenties.

Momenteel kun je deze preset alleen uitvoeren met de Spooky2 Remote-modus. Sluit je Spooky2 Remote aan op de ‘BN’-poort van Spooky2 Boost en laad de preset in je generator.

PEMF-modus of Cold Laser modus:

Spooky2 PEMF Coil en Cold Laser zijn ook goede opties voor het verlichten van herniapijn. Als je in bezit bent van beide accessoires, dan kun je ze beide tegelijkertijd inzetten of als alternatief toepassen voor maximale effectiviteit. Zorg ervoor dat je de juiste Shell Preset selecteert op basis van het type accessoire dat je wil gebruiken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.