Rife

HET ROYAL RAYMOND RIFE VERHAAL – OPKOMST EN VERVAL VAN EEN GENIAAL MAN

Royal Raymond Rife werd een legende door het uitvinden van de meest krachtige microscopen ter wereld en door een magische manier om kanker te genezen. In de huidige maatschappij klinkt dit voor veel mensen nogal ongelooflijk. Hoe heeft hij dat dan bereikt? In dit artikel vind je het antwoord en het brengt je dichter bij deze legendarische man.

Wie was Royal Rife?

Dr. Royal Raymond Rife was een buitengewoon intelligente uitvinder en een pionier in het genezen van kanker. Hij werd geboren op 16 mei 1888 in Nebraska in de Verenigde Staten. Vanwege de dood van zijn moeder en de drukke werkzaamheden van zijn vader, werd hij opgevoed door zijn tante, Nina Culver Rife Dryden. Rife had een prettige en zinvolle jeugd dankzij de diepe liefde die zijn tante voor hem voelde, waardoor hij ook de ruimte kreeg om zijn veelzijdige interesses uit te leven. Naarmate hij volwassener werd, raakte hij steeds meer geïnteresseerd in bacteriologie. Hij heeft dan ook studies gevolgd in dit vakgebied aan de John Hopkins University en de University of Heidelberg.

Wat was Rife‘s theorie?

Op basis van zijn studie aan de universiteit begon hij aan de ontwikkeling van de Rife-machine (m.b.t. kankerbehandeling) en de ontwikkeling van de gebruikstechnieken ervan, vanaf 1920. Hij ontwikkelde een theorie over coördinatieve resonantie met frequenties (ook bekend als de Rife-machine), waarvan hij bewees dat deze micro-organismen kon doden door elektronenoverdracht en door de interne spanning die het teweeg bracht in pathogene cellen, als gevolg van elektromagnetische en elektrostatische krachten. Om deze theorie te bewijzen, bestudeerde hij tijdens zijn experimenten verschillende ziekten zoals tetanus, tyfus, gonorroe, syfilis, longontsteking, streptokokken, tuberculose, sarcoom, carcinoom, lepra, polio, kwade droes, builenpest, griep, herpes, staar, glaucoom, sinusitis, zweren en vele andere virussen bacteriën en schimmels.

Hoe heeft Rife al deze pathogene organismen bestudeerd?

Rife bestudeerde deze organismen in zijn privé laboratoria, onder de best uitgeruste laboratoria ter wereld, met speciale instrumenten die hij zelf in zijn lab had gebouwd.

Rife’s microscoop kon 60.000 keer vergroten en de superieure vergroting werd geëvenaard door zijn resolutie. Dit fenomeen werd beschreven en gepubliceerd door het Journal of the Franklin Institute.

De micromanipulator werd gebruikt om cellen te ontleden en te opereren. De spectrometer werd gebruikt om de hoeken van kristallen te meten, de frequentie-instrumenten werden gebruikt om bacteriën, virussen en schimmels te doden.

De microscopen van het prismatische virustype werden gebruikt om levende virussen, bacteriën en schimmels te bestuderen.

Een petrografische micropolariscoop werd gebruikt om chemicaliën en kleurfrequenties te analyseren d.m.v. gepolariseerd licht.

Speciale glazen bollen gevuld met as werden gebruikt voor het leveren van geïoniseerde straling bij het uitzenden van energie voor het verhogen van de virulentie, en om alle micro-organismen naar wens te devitaliseren.

Met al deze geweldige apparaten was Rife in staat om bacteriën te analyseren en met deze apparaten voerde hij ook overtuigende experimenten uit op dieren.

Zijn Rife’s theorien, behalve in zijn lab, ook op andere plaatsen bevestigd?

Ja, Rife genas in 1934 16 terminaal zieke patiënten met verschillende vormen van kanker. Een team van medisch specialisten, aangesteld door de Universiteit van Zuid-Californië, heeft deze enorme prestatie inderdaad bevestigd.

Behalve het bekende feit hierboven, heeft de Rife-machine zich ook op andere plaatsen bewezen?

Royal Rife stelde een Rifemachine ter beschikking aan Dr. James B. Couche die hem gebruikte tot deze stierf in 1959. Volgens het rapport dat Rife van hem ontving, waren alle patienten met kanker en tuberculose volledig hersteld. Dr. Couche’s broer die 30 jaar lang leed aan een sinusaandoening met vreselijke drainage, was binnen drie weken tijd genezen. De tuberculose waaraan Dr. Butterfield en George Lemm leden werd ook genezen, enzovoort.

Volgens Dr. Arthur W. Yale herstelden zijn patiënten volledig van syfilis, kanker, tuberculose en vele andere infecties.

Er werd ook met de machine gewerkt bij de Hooper Foundation van de University of California en bij de Northwestern University Medical School in Chicago, door Ernest Lynwood Walker en Arthur I. Kendall.

Hoe kwam dit genie aan zijn einde?

Rife werd op een gegeven moment volledig geboycot door AMA en haar leden nadat er in 1939 een proces werd gestart dat te maken had met de een of andere duistere zaak. Sindsdien raakte hij uitgeput door de voortdurende beproevingen en door het verlies van bijna alles wat hem dierbaar was in zijn leven, wat leidde tot een alcoholverslaving. In 1957, na een huwelijk van 45 gelukkige jaren samen, stierf Rife’s vrouw. Lamgeslagen door alle tegenslagen uit zowel zijn carrière als zijn priveleven worstelde dit wetenschappelijke genie tot het einde toe met zijn drankprobleem. Op 11 augustus 1971 stierf hij op 83-jarige leeftijd in het Grossman Hospital in El Cajon, Californië aan een hartaanval veroorzaakt door een overdosis van de combinatie alcohol en valium.

Waar bevindt zich de originele Rife-machine op dit moment?

Helaas werd de originele Rife-machine vernietigd, samen met de inventaris van het laboratorium van Royal Rife, maar er waren gelukkig mensen die het bestuderen van het werk van deze levensredder niet zomaar opgaven. Uit het doel om het werk van dit genie tot erfgoed te maken, zodat aan meer mensen hun gezondheid teruggegeven kon worden, werd Spooky2 geboren, zoals ook bij veel andere Rife-machines het geval is geweest.

Heb je ooit gehoord van Royal Rife? Heb je baat gehad bij zijn theorie? Reageer dan hieronder en deel je verhaal met ons!

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.