Thanksgiving is altijd een tijd geweest om prestaties te vieren, dankbaarheid te uiten en tijd door te brengen met onze geliefde familie en vrienden. Helaas is het dit jaar voor ons allemaal een beetje anders. We moeten onze sociale afstand bewaren en de manier waarop we feestvieren heroverwegen. Spooky2 zal je echter gezelschap houden deze maand, want deze novembermaand wordt gevuld met heel veel leuke activiteiten en evenementen!

We zouden graag samen met jou de prestaties van het afgelopen jaar reflecteren en vieren. Je kunt je Spooky2-verhalen met ons delen op deze pagina, via een Facebook-bericht in de Spooky2 Rife group, of stuur je e-mail naar support@spooky2-mall.com voor woensdag 25 november.

Klik op onderstaande link om op je FAVORIETE verhaal te stemmen, en de Top 15 winnaars krijgen GRATIS prijzen!

Vote for Your Favorite Spooky2 Story2020-Thanksgiving Day

Tijd: Van 2 tot 25 november

Prijzen voor de winnaars:
Nr.1: Deze prijs gaat naar het beste videoverhaal en de winnaar ontvangt een Spooky2 Central met rechte plasmabuis of een Spooky2 Scalar (de prijs wordt alleen beloond als het beste videoverhaal ook het populairste verhaal van allemaal is .)
No.2-3: Spooky2 Essential Kit (als het beste verhaal een geschreven stuk is, ontvangt het deze prijs en de prijs voor de anderen gaat respectievelijk omlaag.)
Nr.4-6: Spooky2 Starterskit
No.7-15: Spooky2 Cold Laser Twin of Wrist / PEMF-spoel / Spooky2 scalaire digitizer

Onze hint om te winnen? Deel jouw verhaal met je familie en vrienden en laat hen stemmen!

Twijfel niet! Vertel ons je Spooky2-verhaal en win de grote prijs!
We voegen jouw Spooky2-verhaal binnen één werkdag toe aan onze stemmogelijkheden. Blijf kijken!

Berekening van stemmen: vind-ik-leuks op de stempagina en Facebook-bericht tellen elk als 1 stem. Elke gedeelde Facebook-post telt als 3 stemmen.

Als je vragen hebt over de activiteit, stuur dan een e-mail naar support@spooky2-mall.com, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Opmerking: als je ons e-mails stuurt, zullen we je verhalen op deze pagina voor je plaatsen. Je e-mailadres wordt NIET op onze website geplaatst. We beloven dat we je e-mailadres niet zullen gebruiken voor spam en dat we jouw persoonlijke gegevens met niemand zullen delen.