We zijn zeer verheugd om Ronald Havenaar als onze gastheer van deze webinar training te mogen verwelkomen.

Datum: Vrijdag, 29 januari 2021
Tijd: 9:00 PM Nanjing, China (GMT+8.00); Amsterdam, Nederland (UTC + 1): 14.00 uur 29 januari
Trainer: Ronald Havenaar

Als privégebruiker van Spooky2 Scalar is Ronald Havenaar zeer bedreven in het gebruik van Spooky2 Scalar. Hij wert al meer dan 12 jaar met Bioresonance apparatuur, zoals de Bicom, Hunter Metapathia en alle versies van Spooky2-apparaten. Ronald is opgeleid in Natuurwetenschappen (Voeding en Toxicologie) aan de Open Universiteit Nederland. Hij studeerde ook 2 jaar Acupunctuur bij het Chinees Medisch Centrum Amsterdam.

In deze cursus zal Ronald Havenaar in detail uiteen zetten wat een schimmelinfectie is, wat het belang is van schimmels voor het aanpakken van grote wereldwijde gezondheidsbedreigingen. Ook geeft hij uitleg over hoe je kunt testen en uit welke behandelingsopties je kunt kiezen bij ernstige schimmelinfecties. Deze cursus is speciaal ontwikkeld voor Spooky2-klanten die last hebben van schimmelinfecties. Met behulp van Spooky2 producten kunnen ze er snel vanaf komen.

In deze webinar hebben we de volgende onderdelen besproken:

  • Waarom nemen schimmelinfecties toe?
  • Goede en slechte schimmels
  • De biologische kenmerken en structuren van schimmels
  • Pathologische en opportunistische schimmels
  • De MIX: bacteriën, parasieten, virussen en schimmels
  • Testen en behandelen

Hierbij sturen wij je een video-replay. We nodigen je uit om de video te bekijken en hem te delen met je vrienden en familie.