Nieuw bij Rife

Bijwerkingen Traditionele Kankerbehandelingen

Leven met kanker is een lange reis voor zowel patiënten als hun families. Volgens statistieken die zijn vrijgegeven door het National Cancer Institute in de VS, is het gemiddelde relatieve overlevingspercentage van 5 jaar voor alle soorten kanker ongeveer 67,4%. Het aantal lijkt misschien veelbelovender dan vroeger. De vaak ondraaglijk pijnlijke behandelingen, de hoge kosten voor behandelingen in kankerklinieken, de emotionele en sociale impact en de langetermijneffecten van traditionele kankerbehandelingen maken deze ziekte echter nog steeds extreem zwaar voor patiënten en hun families.

Traditionele Kankerbehandelsoorten

Ongeacht welke geavanceerde kankerkliniek je bezoekt, de soorten traditionele behandelingen die beschikbaar zijn in de klinieken zijn ongeveer gelijk: chirurgie, bestralingstherapie, chemotherapie, immunotherapie, gerichte therapie, hormoontherapie, stamceltransplantatie en precisiegeneeskunde. Hoewel traditionele kankerbehandelingen een kans op genezing bieden, is het altijd een moeilijke beslissing voor de patiënt en zijn familie. Er moet met veel factoren rekening worden gehouden, waaronder de bijwerkingen en langetermijneffecten van elke behandeling, de mogelijkheid dat kanker na de behandeling terugkeert, de impact op het leven van de patiënt en de overlevingskans.

Onvermijdelijke Bijwerkingen van Kankerbehandelingen

Bijwerkingen van kankerbehandelingen worden gedefinieerd als zijnde alle gerelateerde (gezondheids-) problemen die optreden als gevolg van kankerbehandelingen. Na recente traditionele kankerbehandelingen moeten overlevenden en patiënten van kanker onvermijdelijk nog steeds rekening houden met bepaalde soorten bijwerkingen. Volgens medische dossiers en resultaten zijn er meer dan veertig soorten vaak voorkomende bijwerkingen die kunnen worden veroorzaakt door de behandeling van kanker. Hieronder een lijst van enkele traditionele kankerbehandelingen en hun vaak voorkomende bijwerkingen.

  • Chirurgie: De meest voorkomende bijwerkingen van een operatie zijn pijn en vermoeidheid. Deze symptomen houden niet erg lang aan omdat de patiënt geleidelijk aan geneest van de operatie. Andere bijwerkingen van een operatie zijn verlies van eetlust, zwelling en blauwe plekken rond de incisie van de operatie, lymfoedeem en infectie.
  • Bestralingstherapie: Bestralingstherapie is effectief. Het kan echter gezonde cellen en weefsels beschadigen die zich in de buurt van de bestraalde locatie bevinden. Daarom zullen de bijwerkingen variëren afhankelijk van het type kanker. Vaak voorkomende bijwerkingen zijn huidveranderingen, vermoeidheid en de ontwikkeling van bijwerkingen op de lange termijn.
  • Chemotherapie: Chemomedicijnen veroorzaken diverse bijwerkingen; net als bij bestraling vallen de medicijnen de gezonde lichaamscellen aan, wat resulteert in schade aan bloedvormende cellen, haarzakjes en vitale organen.

Alternatieve Benadering van de Behandeling van Kanker

Er zijn veel soorten alternatieve kankerbehandelingen op de markt die gericht zijn op het omgaan met symptomen van kanker, de behandeling van kanker en het herstelproces, en geavanceerde klinische onderzoeken naar genetische benaderingen. Sommige van deze opties zijn veilig, bijvoorbeeld aromatherapie, acupunctuur en meditaties. Het zijn echter aanvullende opties die alleen pijn, angst en vermoeidheid kunnen verlichten tijdens conventionele behandelingen. Ze kunnen kankerproblemen niet direct behandelen of genezen. Geavanceerde klinische onderzoeken, zoals de CAR T-Cell-therapie, is een nieuwe vorm van immunotherapie die effectief maar gevaarlijk is. Het kan leiden tot neurologische problemen, waarbij patiënten moeite hebben met spreken, begrijpen en verwardheid. Daarom is het voor veel kankerpatiënten en hun families moeilijk om een ​​geschikte en veilige alternatieve kankerbehandeling te vinden.

FREQUENTIE GENEZING – DE VEILIGSTE MANIER OM KANKER TE BEHANDELEN

Kanker Frequentie Healing is gebaseerd op het idee van de Rife machine die in 1934 werd uitgevonden door wetenschapper Dr. Royal Raymond Rife.

Elk micro-organisme heeft een specifieke trillingsfrequentie, ook wel de resonantiefrequentie genoemd. In de Rife-theorie worden de frequenties van de schadelijke cellen en ziekteverwekkers vastgelegd. Wanneer deze zelfde frequentie op de ziekteverwekker wordt afgevuurd, zal deze de de extra frequentie niet kunnen verdragen. Als gevolg hiervan zal de ziekteverwekker sterven.

In tegenstelling tot traditionele kankerbehandelingen die neven- en langetermijneffecten kunnen veroorzaken, heb je met genezing met frequenties dit soort zorgen niet en is het net zo effectief. Rife-machines registreren de frequentie van de kankercellen en elimineren de cellen door frequentietrillingen zonder de noodzaak van chirurgie of andere therapieën.

Meer informatie over: Hoe werkt een Rife-machine?

SPOOKY2 FREQUENTIE GENEZING GEEFT JE JE GEZONDHEID TERUG

Spooky2 is het meest effectieve en betaalbare Rife-behandelingssysteem dat momenteel beschikbaar is. Gratis software-updates en ‘s werelds grootste frequentiedatabase zorgen voor positieve resultaten voor patiënten. Het helpt niet alleen kankercellen te doden, maar met de detox-, ondersteunings- en pijnbeheersingsprogramma’s kunnen patiënten hun gezondheid terugkrijgen. Na afloop van de kankerbehandelingen kan een Spooky2 Rife-machine ook worden gebruikt als een apparaat, dat met zijn grondige genezingsprogramma’s voor het hele lichaam, de patiënt en zijn familie zich kunnen beschermen tegen ziekten en pathogenen.

Meer informatie over: Waarom kiezen voor Spooky2 bij behandeling van kanker?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.