Nieuw bij Rife

Kan een Rife Machine Gezonde Lichaamscellen Schaden?

Kan een Rife machine schade toebrengen aan gezonde lichaamscellen?

Nee. Menselijke lichaamscellen reageren op een veel hogere frequentie dan die geproduceerd worden door een Rife-machine, en zij resoneren niet op de frequenties die door een Rife-machine worden geproduceerd.

Mensen voelen zich soms onwel wanneer de juiste frequenties worden toegepast. Dit staat bekend als een “Herx”reactie. Ziekteverwekkers die zijn uitgeschakeld door de Rife-frequenties moeten worden afgevoerd door het ontgiftingssysteem van het lichaam. Toexische stoffen die in de ziekteverwekker zijn opgeslagen moeten ook worden verwijderd. Het drinken van veel zuiver water kan enorm helpen bij het wegspoelen van de gifstoffen.

Veel onderzoekers die met machines van het Rife-type hebben gewerkt, zijn gedurende vele jaren blootgesteld geweest aan Rife-frequenties, zonder enige duidelijke nadelige gevolgen te hebben ondervonden. Veel van de vroege onderzoekers uit de tijd van Rife leefden langer dan gemiddeld voor hun generatie.

Veel mensen denken dat meer vermogen beter is, maar er moet juist meer aandacht worden besteed aan precisie. Het doelwit, de ziekteverwekkers, zijn microscopisch klein en er is niet veel kracht nodig om ze uit te schakelen. Veel machines met een hoog vermogen kunnen mogelijk wel schade aanrichten aan gezonde lichaamscellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.