Ik heb 42 XM generators en 2 GX-generators, evenals Spooky contact en Spooky scalar. Ik heb een Ph.D. in Energetische Geneeswijzen en een diploma in Energy Psychology en ik heb een privépraktijk. Ik heb ook een vergunning als drugs- en alcoholconsulent en ik ben geestelijke gezondheidsbegeleider. Ik maak gebruik van het Spooky biofeedback systeem om bij mijn cliënten ziekteverwekkers te vinden en ze op afstand te behandelen. Ik heb 6 cliënten op het Lyme / Morgellons-protocol. Om te beginnen zet ik alle clienten die in eerste instantie Spooky willen ervaren op het 11-daagse detoxprogramma en start daarna hun aangepaste biofeedbackprogramma’s.

Ik had zelf hartproblemen – onregelmatige hartslag of snelle hartslag – en ik maakte zowel gebruik van de contact/plasma methode als van de behandeling op afstand om de aandoening te behandelen en na 4 dagen was de kwaal verdwenen. Mijn hartslag is nu normaal. Ik zette de behandeling ongeveer 2 maanden lang 3 keer per week voort, maar ik heb al maanden geen aanval meer gehad.

Mijn partner had een galblaas aandoening en zijn arts wilde opereren. Hij kreeg een ernstige aanval waarvoor we hem naar de spoedeisende hulp brachten en daar werd geconstateerd dat de galblaas gezond was, maar er zat een steen in de buis die uit de galblaas komt, waardoor de urine de galblaas niet uit kon. We zetten hem onmiddellijk op de Spooky galsteen / galblaasfrequenties, zowel op afstand als met contact behandelingen. In 36 uur passeerde hij de steen en hij heeft sindsdien geen problemen meer gehad. Dat was 1 jaar geleden.

Ik verbrandde mijn hand ernstig met hete lijm en gebruikte de brandwondenfrequentie via plasma twee keer gedurende elk 30 minuten. Bij de eerste behandeling ging de pijn al weg en de wond droogde op. Na de volgende behandeling van 30 minuten was de wond goed genezen. Dat was 3 weken geleden. Het gebied is nog steeds een beetje rood, maar de huid is glad en er is geen littekenweefsel.

Twee van mijn clienten op het Morgellons / Lyme-behandelprogramma ervaren geweldige resultaten. Een van de twee heeft het protocol voltooid, en is weer aan het werk, is op vakantie geweest en heeft geen pijn of immuunsysteemproblemen. Laboratoriumuitslagen bevestigden dat de parasieten, geassocieerd met lyme en Morgellons, verdwenen zijn.

Een dame met heupproblemen die al heel lang met pijn liep, en een heupoperatie overwoog, heeft na een behandeling van drie maanden met Spooky, via contact en op afstand, geen pijn meer in haar heupen.

Persoonlijk doe ik het ontgiftingsprogramma ongeveer 3 keer per jaar en sinds ik dat doe, heb ik geen – soms slopende – ontstekingen meer, geen verkoudheid of griep meer gehad, die ik voorheen elk seizoen opliep.

Een cliënt wie ik aanried om de Spooky scalar te kopen, had huidkanker die ze van plan was te laten verwijderen. De operatie was enkele weken vertraagd. Ze sliep met de scalar en toen de dag van de operatie was aangebroken, was de kanker verdwenen.