MEER OVER KANKER EN ANDERE GEZONDHEIDSKWESTIES: Hallo allemaal. Ik heb heel erg te doen met al die mensen die chemotherapie ondergaan of bestraald worden, of een operatie ondergaan. De pijn, het ongemak en de stress voor hen en hun geliefden moeten ondraaglijk zijn. Er is nu een veel betere keuze:

De Rife-ontdekking, zoals vermeld in de video. Nieuw-Zeelander John White heeft de leiding over Spooky2, een ethisch hoogstaand bedrijf. John heeft moderne software ontwikkeld die ver buiten de grenzen van de eerste ontdekkingen van Dr. Rife reikt, en hij heeft die voor niets aan de wereld geschonken. Een klein team in China produceert de hardware die nodig is om de programma’s uit te voeren. Ze streven ernaar om de prijs zo laag mogelijk te houden. Er is ook een team van vrijwilligers over de hele wereld die hun vrije tijd geven om mensen te helpen deze technologie eigen te maken en toe te passen.

Tegenwoordig kunnen we door middel van de technologie van John White 40 miljoen frequenties in ons lichaam in 6 minuten tijd scannen, en behandelingsprogramma’s samenstellen waarmee alle ziekteverwekkers uitgeschakeld kunnen worden. Inclusief kanker. U kunt op deze manier uw eigen gezondheidsproblemen onder controle krijgen.

Ik had kanker in een vroeg stadium en ik genas het met frequentiebehandelingen en ik had vrijwel geen vervelende symptomen behalve af en toe wat detox hoofdpijn.

Ter verduidelijking: Elke levende cel heeft zijn eigen individuele frequentie. Het frequentiebehandelingsproces is in staat om kankercellen te identificeren en hun identieke frequentie in de cellen te sturen, waardoor deze uiteenvallen. De dode cellen worden door het lichaam zelf opgeruimd. Het is pijnloos en er worden geen gezonde cellen aangetast. Deze behandelingen kunnen ook op veel andere kwalen worden toegepast.