Biofeedback Scan

Uitleg over Biofeedback Scannen

Met een Biofeedback-scan wordt er een frequentie ‘sweep’ in het lichaam uitgevoerd, terwijl de resultaten ervan worden gemonitord door een ingebouwd registratiesysteem. Tijdens deze sweep worden ziekteverwekkers gedood of verwond. Het lichaam registreert deze gebeurtenissen als stress, en elke gebeurtenis wordt duidelijk geregistreerd.

Spooky2 heeft twee manieren om biofeedback-scans uit te voeren, Spooky Pulse en Spooky2 GeneratorX.

Spooky Pulse is een niet-gedempte hartmonitor die de kleinste veranderingen in de hartslag kan detecteren. Naarmate de scan vordert, correleert Spooky2 elke stressgebeurtenis met de exacte frequentie die het veroorzaakte. In Rife-taal wordt dit een ‘hit’ genoemd. Afhankelijk van jouw gekozen instellingen, analyseert het vervolgens alle hits en selecteert de 10 of 20 hits die het sterkst waren. De frequenties die deze hits hebben veroorzaakt, worden samengevoegd tot een programma dat je kunt opslaan en gebruiken voor het behandelen van de gevonden problemen. De GeneratorX verandert de regels voor biofeedback volledig. Tijdens een biofeedback-scan legt de GX vast hoe het elektrische signaal zich gedraagt. Een korte verandering in het elektrische patroon laat zien dat er een voltreffer is gedetecteerd. Een biofeedback-scan die een uur duurt met Spooky Pulse duurt nu slechts 7 minuten met GeneratorX. Nog minder als je niet zowel de stroom- als fasehoek hoeft te meten. Nooit meer lang zitten of liggen, wachtend totdat een biofeedback-scan eindelijk voltooid is. De GX maakt gebruik van ultramoderne componenten en een ingenieus circuitontwerp om de stroom- en fasehoek van signalen tot 40 MHz nauwkeurig te bewaken. Zo kun je echt zien wat er in je lichaam gebeurt.

Afhankelijk van je Spooky2-opstelling wordt het ten zeerste aanbevolen om elke zeven of vier dagen te scannen. Gebruikers van Spooky Central moeten de scan resultaten opslaan in een ‘killing’ preset en het programma vervolgens vier dagen lang eenmaal per dag uitvoeren, waarna opnieuw gescand wordt. Gebruikers van de contactmodus moeten het zeven dagen lang eenmaal per dag uitvoeren en vervolgens opnieuw scannen. De externe (Remote) modus moet een week non-stop worden uitgevoerd en vervolgens dient opnieuw te worden gescand. Herhaalde scans zijn noodzakelijk. Dit is waarom:

Het menselijk lichaam, het zal je misschien verbazen, bestaat voor meer dan 50% uit bacteriële cellen. De meeste van deze organismen zijn onschadelijk, sommige zijn heilzaam en sommige veroorzaken ziekten. Spooky2 is niet in staat om het verschil tussen hen te zien – het kan alleen aangeven hoe groot de stress is die de vernietiging van elk van hen in je lichaam heeft veroorzaakt. Om het anders te zeggen, het somt de organismen op die ‘het hardst schreeuwden’.

Maar er is geen garantie dat dit de schadelijke beestjes zijn. Sterker nog, ernstige ziekteverwekkers kunnen zich vaak verbergen voor je immuunsysteem omdat ze zg. stealth-strategieën hebben ontwikkeld. Dus hoewel ze misschien worden geraakt en gedood, valt hun aanwezigheid wellicht niet op boven het “geluid” van triljoenen andere bacteriën, die allemaal ook worden geraakt. Herhaalde scans zijn nodig om eerst “het podium te ontruimen” van alle luide en melodramatische organismen. Zodra dat is gebeurd, kan Spooky2 de slechteriken nu duidelijk “horen”. Biofeedback scannen is als het laag voor laag pellen van een ui.

Voordat je gaat scannen, moet je eerst alle generatoren die in de Remote modus draaien, stopzetten of pauzeren, zodat alleen de inputfrequenties van de scan worden ontvangen en geen andere. Als je Spooky Pulse gebruikt, moet je een biofeedback-scan liggend uitvoeren, omdat elke beweging je hartslag beïnvloedt. Met de Spooky Pulse duurt het ongeveer een uur om een ​​volledige biofeedback-scan uit te voeren. Als je een GX gebruikt, hoef je niet te gaan liggen, omdat deze een elektrisch signaal detecteert. Met de GX duurt een biofeedback scan 6 minuten.

Biofeedback Scan doen met Spooky2 GeneratorX:

Biofeedback scan doen met Spooky2 Pulse:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *