Nieuw bij Rife

Wat is het verschil tussen de methodes en wat geeft het beste resultaat?

Plasma: Levert frequenties via meerdere media: radiofrequenties, elektromagnetische frequenties, enz.

Contact: Levert frequenties via elektrische stroom.

Remote: levert informatie over frequenties via kwantumverstrengeling.

PEMF-spoel: levert frequenties via gepulste elektromagnetische velden

Ultrasoon: Levert frequenties via geluidsgolven rechtstreeks aan het lichaam. Niet alle geleverde frequenties kunnen door het menselijk oor worden gehoord.

Frequentiebereik

Plasma: 0 Hz – 3,5 MHz
Opmerking: Frequenties onder 100 kHz worden geleverd met behulp van beatfrequenties (frequentiezijband). Er is de mogelijkheid om ook frequenties boven 3,5 MHz te genereren met behulp van zijbanden.

Contact: 0 Hz – 25 Mhz

Remote: 0 Hz – 25 Mhz

PEMF-spoel: 0 Hz – 20 MHz indien aangesloten op de generator. 100 Hz vaste frequentie bij gebruik vanaf de Spooky Central.

Ultrasoon: 0 Hz – 1 MHz

Samenvatting van de werkzaamheid

Plasma = Snelste werkzaamheid, beste penetratie van lichaam en holle organen.

Contact = De op een na krachtigste werkzaamheid, verzwakkingsfactoren om te overwegen. Kan niet worden gebruikt met pacemakers, enz. Meerdere herhalingen op een dag vertalen zich niet in een betere werkzaamheid. Kan overdreven zijn, verkeerde toepassing van instellingen kan leiden tot brandwonden op de huid.

PEMF = Totaal verschillend gebruik en werkzaamheid. Waarschijnlijk niet de beste manier om ziekteverwekkers direct te doden, maar het beste te gebruiken in combinatie met andere toedieningsmethoden. Geweldig voor helingsmodaliteiten en entrainment. Waarschijnlijk de beste methode om celgroei en -herstel te stimuleren.

Ultrasoon = Diepe penetratie van het lichaam. Geluid (frequenties) geleidt eigenlijk beter door water dan door lucht. Waarschijnlijk het beste te gebruiken in combinatie met andere methoden.

Remote = Traagste werkzaamheid, maar kan 24/7 worden toegepast. De andere hebben speciale “zittijd” nodig. Afstand is geen factor. Meerdere programma’s kunnen tegelijkertijd gecombineerd worden met meer dan één generator en Remote. De constante aanwezigheid van frequentie-informatie in de loop van de tijd kan de werkzaamheid overtreffen van te weinig tijd besteden bij andere methoden.

Merk op dat men doorgaans een frequentie die via contact is ingesteld één keer per dag gedurende 7 dagen moet herhalen om een ​​bepaald niveau van werkzaamheid te bereiken. Je kunt gewoonlijk hetzelfde niveau van werkzaamheid behalen door op afstand dezelfde frequentie te laten draaien, 24/7 op afstand gedurende 5 dagen (120 lussen). Dit betekent dat contact op dag 1 sneller werkt dan op afstand, maar dat behandeling op afstand over een week genomen beter kan presteren dan contact.

Uiteindelijk zou een combinatie van alle of enkele van de bovenstaande 5 methoden effectiever blijken te zijn dan slechts één alleen.

Geschreven door: Jeff Kaczor
bron: https://www.facebook.com/groups/spooky2/permalink/591867337641840/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.