Rife

Waarom meerdere generatoren voor bepaalde ziekten?

Het gebruik van Rife-technologie voor de behandeling van ernstige ziekten, zoals kanker, Lyme en Morgellons, is niet eenvoudig. Neem bijvoorbeeld de behandeling van kanker, het gaat niet alleen om het doden van kankercellen. Er komt veel meer bij kijken dan dat. Kankercellen produceren veel giftige bijproducten terwijl ze zich razendsnel voortplanten.

Wanneer een kankercel wordt gedood, zal deze waarschijnlijk scheuren waarbij de giftige inhoud vrij zal komen. In het beste geval kan de integriteit van de celwand behouden worden totdat de natuur en de tijd het overnemen. Op dat moment laat het zijn giftige afval los. Dus, afhankelijk van de omvang van de kanker en de snelheid waarmee je het doodt, zul je talloze dode kankercellen in je lichaam hebben, die allemaal gif in zich dragen of lekken.

Hoewel onze gezonde cellen ook constant doodgaan en worden vervangen, zijn deze niet gevuld met gifstoffen. Bovendien gaan ze niet allemaal tegelijk dood, dus onze lichaamssystemen kunnen dit natuurlijke proces zonder problemen aan.

Dr. Royal Raymond Rife behandelde zijn kankerpatiënten elke derde dag gedurende vijf minuten. Hij beperkte zijn behandelingen op deze manier om patiënten niet te overstelpen met gifstoffen uit gedode cellen, en om hun lichaamssystemen en organen voldoende tijd te geven om het effect van de vernietiging die zijn behandeling had veroorzaakt, op te ruimen.

Er is een heel goede reden voor wat hij deed: giftige overbelasting kan de lever en de nieren heel snel afsluiten en zelfs doden. In die tijd bestonden alleen killing frequenties – detox- en ondersteuningsfrequenties kwamen later pas.

Je moet dus al dit gevaarlijke puin zo snel mogelijk uit het lichaam zien te verwijderen. En dat doe je door gebruik te maken van detoxfrequenties. Hierdoor wordt voorkomen dat de verontreinigende stoffen bezinken en in beweging blijven, zodat ze de bloedbaan, het lymfestelsel en de darmen kunnen binnendringen. En dit is waar het volgende probleem zich voordoet.

Het eliminatiesysteem bestaat uit de lever, de nieren, de darmen, de longen en de huid, waarvan we het alleen over de eerste twee zullen hebben. Zelfs voor een gezond lichaam zou het moeilijk en schadelijk zijn om een interne vloedgolf van gifstoffen zoals deze te verwerken te krijgen. Hierdoor zou een door kanker verzwakt lichaam, mede door de verwoestingen van bepaalde andere behandelingen, onder grote druk komen te staan ​​- tenzij de lever, nieren, en darmen actief worden ondersteund.

En dan is er het probleem van het beheersen van de pijn van kanker zonder het lichaam verder te vergiftigen.

Het effectief omgaan met kanker bestaat dus niet slechts uit de taak om kankercellen te doden. Het zijn eigenlijk vier taken, allemaal van vitaal belang: doden, ontgiften, ondersteunen en pijnbestrijding. Kijk hier voor meer informatie over het tegelijkertijd instellen van meerdere generatoren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.