Wanneer Rife-machines ziektekiemen doden, barsten de cellen vaak open. Dit is een goede zaak omdat de bacteriën zich dan niet langer kunnen vermenigvuldigen. Gifstoffen die zich in de cel bevinden, worden echter vrijgegeven.

Het uitvoeren van detox-frequenties heeft vaak een soortgelijk resultaat. Ieder van ons heeft toxiciteit opgebouwd in ons lichaam, gedurende vele jaren verzameld door verwaarlozing van onze gezondheid. Detox-frequenties zijn ontworpen om deze toxines in de bloedbaan vrij te maken voor latere verwijdering. Ons lichaam heeft wel verschillende natuurlijke mechanismen om deze gifstoffen te verwijderen, maar het duurt even voordat alle gifstoffen en puin zijn verwijderd. Gedurende deze tijd hebben we vaak symptomen als een grieperig gevoel, zware transpiratie en nachtelijk zweten, koorts, met of zonder koude rillingen, hoofdpijn, malaise, diarree, misselijkheid en braken, pijn in gewrichten en botten, en jeuk, blozen en rood worden van de huid.

Wees niet bang of ontmoedigd als dit gebeurt. Het is juist heel goed en een teken dat de programma’s die je hebt gekozen hun werk doen. Blijf de Spooky2 Rife Machine gebruiken totdat je symptomen verdwenen zijn. Je kunt jezelf altijd een dag of twee een pauze gunnen en de behandeling op een later tijdstip hervatten wanneer je je sterker voelt. Kortere behandeltijden kunnen ook je symptomen verminderen.

Zorg er ook voor dat je elke dag veel gedestilleerd water of water met citroensap drinkt om te ontgiften.

Net zoals je gezondheidsprobleem niet van de ene op de andere dag is ontstaan, kun je ook geen onmiddellijk herstel verwachten. Het kost tijd om geleidelijk aan ongewenste micro-organismen te doden en alle ongewenste stoffen uit je lichaam te verwijderen.