Gezondheid & Fitheid

Kun je Afvallen met Behulp van Rife Frequenties? 

Mensen worden tegenwoordig zwaarder, door het gebrek aan lichaamsbeweging en door een gezond voedingspatroon. Volgens de WGO heeft ongeveer 40% van de volwassenen overgewicht en is 13% zwaarlijvig. Het probleem van zwaarlijvigheid is bijna een epidemie geworden die erger is dan de meeste ziekten. Waarom is afvallen zo moeilijk?

De Obstakels van Afvallen

Diëten is niet eenvoudig

Een van de principes van afvallen is minder eten, wat het tegenovergestelde is van de menselijke natuur. Als je minder eet, maakt je lichaam hormonen aan die honger signaleren. Hoe langer je minder calorieën binnenkrijgt, hoe sterker het gevoel van trek en hoe moeilijker het voor je is om blijvend minder te eten.

Bovendien is de keerzijde van een caloriearm dieet dat als je snel afvalt, je wat spiermassa verliest, de primaire energie-verbrandende fabrieken. Spierverlies betekent dat je een lager metabolisme hebt waardoor je lichaam moeilijker vet kan verbranden.

Beweging is niet voldoende

Het andere principe van gewichtsverlies is meer bewegen. Met andere woorden, je moet sporten om gewicht kwijt te raken. Maar hoeveel beweging heb je nodig om 1 pond vet te verliezen? Laten we een wiskundig sommetje doen.

Een pond vet is ongeveer gelijk aan 3.500 calorieën. Een uur joggen kan ongeveer 400 calorieën verbranden, hetgeen betekent dat je negen uren moet joggen om een ​​pond vet kwijt te raken. Ter vergelijking: een middelgrote portie frites is ongeveer 365 calorieën. Afvallen is inderdaad een lang en moeizaam proces.

Geen snelle resultaten

De moeilijkheid om je eetlust onder controle te houden en een trainingsgewoonte te behouden, maakt gewichtsverlies tot een pijnlijke en langdurige strijd. Een duurzaam plan zal je helpen om één tot twee pond per week af te vallen. In dat geval, als je 30 kilo wilt afvallen, moet je het programma minimaal vier maanden volhouden.

Meestal verliezen mensen binnen enkele dagen geleidelijk wat gewicht. Dan bereiken ze een plateau en neemt hun gewicht bijna niet meer af. Dat is het punt waarop ze gefrustreerd raken en opgeven. Als ze op dit punt stoppen, zal hun gewicht waarschijnlijk terugvallen naar het oorspronkelijke niveau.

Geen universele oplossing

Ieders lichaam is uniek, dus een programma dat voor anderen werkt, werkt misschien niet hetzelfde voor jou. Wanneer je probeert af te vallen, houd dan rekening met je gezondheid, je familiegeschiedenis, je metabolisme, je activiteitenniveau, je leeftijd, je geslacht en jouw voorkeuren en antipathieën. Kies een aantal voedingsmiddelen en oefeningen waar je van kunt genieten, zodat je je gemakkelijker aan je plan kunt houden.

Hoe Val je op de Correcte Manier af?

  • Schrap 400 tot 500 calorieën uit je dieet .
  • Weinig koolhydraten maar nooit geen koolhydraten, omdat je lichaam wel wat koolhydraten nodig heeft om goed te kunnen functioneren.
  • Kies gezond voedsel, zoals groenten, fruit, noten en mager vlees.
  • Vermijd ongezonde manieren van koken, zoals frituren.
  • Doe aerobics en krachttraining.
  • Stel realistische doelen, zoals een of twee pond per week.
  • Pas je levensstijl geleidelijk aan.
  • Geef je over aan de verandering.

Hoe Kan Spooky2 je Helpen bij het Afvallen?

1.Het Terrain Protocol

Mocht je ertoe besluiten om je gewicht onder controle te blijven houden, dan zou je kunnen beginnen met het 11-daagse Terrain Protocol. Tijdens het afvallen helpt Spooky2 je met het grondig ontgiften van je lichaam. Spooky2 adviseert haar klanten altijd om welke behandeling ook te beginnen met het Terrain Protocol. Het spoelt de gifstoffen die zich in je lichaamssysteem hebben opgehoopt weg, vermindert de toxische belasting van je lichaam en bereidt je lichaam voor op de Rife-frequentiebehandelingen.

Laten we eens kijken naar de ervaringen van Spooky2 klanten met het Terrain protocol:

“Persoonlijk heb ik aardig wat gewicht en centimeters verloren met het Terrain programma. Tot dusver was dat 1840 gram en mijn bovenbenen zijn meer dan 10 cm geslonken.”

Start je Spooky2-software, ga naar het tabblad Presets, waar je het programma kunt vinden:

2.Enkele gewicht-gerelateerde Presets/Programma’s

De Spooky2-frequentiedatabase bevat 35.000 programma’s, bestaande uit nauwkeurige en heilzame frequenties voor het weer in balans brengen van je energie niveau. Enkele populaire trefwoorden voor gewichtsbeheersing zijn “weight”, “fat”, “obesity”, “metabolism”, etc.

Start de Spooky2-software en voer deze trefwoorden in het zoekvak Presets/Programs in. De meest populaire voorinstelling voor gewichtsverlies is “Weight Management – PM”.

3.Enkele emotie-presets/programma’s om je eetlust onder controle te houden

Sommige Spooky2-klanten geven toe dat gewicht-gerelateerde programma’s effectief zijn, maar ze melden ook dat hun eetlust behoorlijk toenam tijdens het uitvoeren van deze Presets/Programma’s. Een van de Spooky2-gebruikers besloot enkele emotie-presets/programma’s uit te proberen om voor het onder controle houden van haar eetlust, en ze slaagde er inderdaad in om gewicht te verliezen.

Laten we eens kijken hoe deze Spooky2-klant dat deed:

“Ik wil enkele bevindingen delen met betrekking tot gewichtsverlies. Ik draai nu al 4 dagen een paar programma’s op afstand en ik heb geen trek. Normaal denk ik de hele tijd aan eten en terwijl ik aan de lunch zit denk ik alweer aan wat ik ’s avonds wil gaan eten. Sinds ik met deze programma’s begon, heb ik geen interesse meer in eten. Dat is abnormaal voor mijn doen!!! Ik hou van koken en ben altijd een enorme fijnproever geweest. Ik voel ook niet de behoefte om veel te eten. Ik heb een risotto van parelgort gemaakt met champignons en biefstuk en na ongeveer een kwart van mijn gebruikelijke portie had ik geen trek meer. Normaal gesproken zou ik het hele bord leeg eten en later nog een paar porties opscheppen. Ik ga ze zeker blijven gebruiken – dit is inderdaad erg interessant!

Die “emotionele eetmix” die ik op de lijst met programma’s vermeldde, is mijn eigen aangepaste programma, dat ik heb samengesteld uit: “Emotional eating” van “DH experimental”, “BACH fear remedy” dat me een heerlijk warm en kalm gevoel in mijn maag geeft. Meestal eet ik teveel als ik emotioneel gestrest ben, “Solar Plexus chakra” 6 keer (slechts 3 minuten lang) omdat die verbonden is met de maag/spijsvertering en ”Emotional patterns release.”

Ze maakte haar eigen preset bestaande uit diverse programma’s voor het verbranden van vet en om emotionele obstakels te overwinnen. Nadat ze de Spooky2 Remote-modus een aantal dagen had gebruikt, was het verrassend dat ze niet meer zo naar eten verlangde als voorheen. Ze is nu op weg naar een gezond gewicht.

Zie onder deze link voor meer details:

https://www.facebook.com/groups/spooky2/posts/1980398255455401/

Heb je gezondheidsproblemen zoals obesitas of een hoog vetgehalte in het bloed, of wil je gewoon een gezonder lichaam hebben, laat Spooky2 je dan helpen. Aarzel niet. Je kunt nu beginnen met het verbranden van vet en gaan werken aan je gezondheid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.