Spooky2 Scalar

Onderzoek naar Gestructureerd Water

Het lijdt geen twijfel dat water een van de essentiële componenten van het menselijk lichaam is. Water maakt meer dan 70% van ons lichaam uit, zowel binnenin als buiten elke cel. We moeten dagelijks voldoende water of op water gebaseerd vocht binnen zien te krijgen om ons lichaam gehydrateerd te houden, en het drinken van 2 liter water per dag is de door gezondheidsexperts aanbevolen hoeveelheid. Maar heb je ooit gehoord van de uitdrukking “verkeerd bewateren”?

Chronische uitdroging is de hoofdoorzaak van veel ziekten die verband houden met veroudering, waaronder artritis, GI-stoornissen en seniele dementie. Volgens de statistieken is 75% van de Noord-Amerikanen chronisch uitgedroogd, ook al denken ze dat ze dagelijks genoeg water binnen krijgen. Daarom is het drinken van het “juiste” water een noodzakelijke gewoonte die elk mens zou moeten aanleren. Onlangs is gestructureerd water, uitgevonden door Clayton Nolte, steeds populairder geworden bij veel gezinnen en bij sommige lokale gemeenschappen.

Wat is gestructureerd water?

Gestructureerd water, ook wel gemagnetiseerd of hexagonaal water genoemd, verwijst naar water met een gewijzigde structuur waardoor een ​​hexagonaal cluster wordt gevormd. Het heeft een kristallijne structuur die ontstaat wanneer acht water moleculen worden gecombineerd. Chemisch gesproken, vormen drie atomen waterstof gecombineerd met de twee atomen zuurstof, een H3O2molecuul en dit is dan “gestructureerd water”.

De Wolfe Clinic stelt dat het verschil tussen hexagonaal gestructureerd water en ongestructureerd water hetzelfde is als het verschil tussen kwarts en een kwartskristal. Ze lijken misschien zo goed als gelijk, maar in werkelijkheid zijn ze heel verschillend.

Verschillende wetenschappelijke experimenten met gestructureerd water

Voordelen van gestructureerd water voor de mens

Onderzoekers van Natural Action Technologies Research, Inc hebben diverse experimenten uitgevoerd op het gebied van de effecten van gestructureerd water op verschillende mensen.

In een van de experimenten voerden de onderzoekers een test uit op een 83-jarige vrouw die met een vochtarme huid en last van rugpijn. Haar experimentresultaat toonde een onmiddellijk effect aan na het aanbrengen van 4 oz. gestructureerd water op haar nier.
Over het algemeen is haar energieveld veel gladder geworden en bevat minder pieken, wat de directe voordelen van gestructureerd water voor het energetisch veld en voor de gezondheid van de mensheid aantoont.

Toepassing Gestructureerd Water op Landbouw

Wetenschappers van de Tamil Nadu Agricultural University voorzagen enkele lokale boeren van speciale structureringsapparatuur die de stroming van water in bergbeekjes nabootst, waarbij de boeren werd gevraagd om sommige van hun velden te besproeien met gestructureerd water en andere met normaal water.

Verrassend genoeg laat het resultaat zien dat de gewassen die met gestructureerd water waren besproeid, zeer vruchtbaar zijn en de opbrengst is veel groter dan die van de gewassen die met normaal water zijn besproeid.

Voordelen van Gestructureerd Water uit de Resultaten van Experimenten

Gestructureerd water is goed voor de mens en voor de ontwikkeling van haar natuurlijke omgeving. Hieronder hebben we enkele voordelen op een rijtje gezet die gestructureerd water te bieden heeft. Gestructureerd water

 • Verhoogt of verbetert de hydratatie op intra- en extracellulair niveau.
 • Ontgift de cellen en scheidt inwendige afvalstoffen uit.
 • Ondersteunt een gezond immuunsysteem.
 • Verbetert de concentratie, het geheugen en de creativiteit.
 • Bevordert gewichtsverlies en gewichtsbehoud.
 • Bevordert de nachtrust.
 • Verbetert de teint en de bloedsomloop van de huid.
 • Helpt bij het verkrijgen van een betere gezondheid en algehele vitaliteit.

Hoe Maak je Gestructureerd Water?

 1. Magnetiseren door middel van een proces dat vortexen wordt genoemd.
 2. Blootstelling aan ultraviolet of infrarood licht.
 3. Het bewaren ervan in waterflessen samen met halfedelstenen.
 4. Met behulp van een aantal water structurerende apparaten.
 5. Gestructureerd water maken met Spooky2 Scalar

Scalaire energie werd voor het eerst ontdekt door Maxwell en werd in de loop van de jaren algemeen erkend door de wetenschap. Tegenwoordig worden de helende eigenschappen van scalaire energie gebruikt voor het verminderen en mogelijk elimineren van vele ziekten. Spooky2 Scalar is het eerste scalaire behandelingsapparaat dat drie verschillende methoden biedt voor het verzenden van helende scalaire golven: pure scalaire, moleculaire scalaire en Rife scalaire golven.

Na het bestuderen van de theorie van scalaire energie en het werkingsprincipe van Spooky2 Scalar, voerde een gebruiker van Spooky2 Scalar een persoonlijk experiment uit waarbij gewoon water in gestructureerd water werd veranderd. De verschillen waren ronduit verbluffend.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.