Spooky2 Central

Kiespijn Verlichten met de Spooky2 Central

Kiespijn is pijn in de tanden of kiezen, of in de ondersteunende structuren ervan. Dit kan van invloed zijn op de kwaliteit van slapen, eten en op andere dagelijkse activiteiten.

Kiespijn kan door veel dingen worden veroorzaakt, van een popcornhuls die vastzit in je tandvlees tot een gebroken tand of een bacteriële infectie. Kiespijn kan ook het gevolg zijn van tijdelijke irritatie van het tandvlees, maar voor acute kiespijn is behandeling door een tandarts noodzakelijk om de pijn en het onderliggende probleem op te lossen.

Oorzaken

Kiespijn is een pijn in of rondom een tand of kies die kan worden veroorzaakt door:

 • Tandbederf
 • Abces in de tand of kies
 •  Tandbreuk
 • Een beschadigde vulling
 • Herhaalde drukbewegingen, zoals kauwgom kauwen of tandenknarsen
 • GeĂŻnfecteerd tandvlees

Symptomen

Symptomen van kiespijn kunnen zijn:

 • Pijn die scherp, kloppend of constant is. Bij sommige mensen ontstaat kiespijn alleen als er druk wordt uitgeoefend.
 • Zwelling rondom de tand of kies
 • Koorts of hoofdpijn
 • Vies smakende of ruikende drainage uit de geĂŻnfecteerde tand

Kiespijn verlichten met Spooky2 Central

Een van de beste dingen die je kunt doen voordat je naar de tandarts gaat, is proberen het probleem met je Spooky2 Central op te lossen.
Heb je geen Spooky2 Central of ken je die niet? Spooky2 Central is een modern Rife-systeem dat de originele frequenties van Royal Rife rechtstreeks, zonder draaggolf, kan toepassen. Spooky2 Central is de favoriet van veel gebruikers vanwege zijn supereffectiviteit bij ernstige ziekten, en hij bevat vier modi in Ă©Ă©n: Plasma, Ultrasoon, PEMF en Contact-modus.

De Plasma-modus is de krachtigste van alle Rife-producten.

Een echte getuigenis van een Spooky2-gebruiker

Hier is een werkelijke ervaring van een van onze gebruikers met het verlichten van kiespijn:

Case:

“Succesvolle sessie. Spooky2 Plasma is bijzonder krachtig. Dus gisteren rond 14.00 uur begon ik wat pijn te krijgen in een kies links onder, kwam uit het niets opzetten. Ik heb geen gaatjes en probeerde het gewoon te negeren. Ik neem nooit medicijnen. Tegen 20.00 uur begon de pijn me nog meer te irriteren, dus ‘s nachts een tand sessie op afstand gedaan. Het hielp. Toen ik wakker werd, was de pijn er nog steeds, maar was met ongeveer 25% gezakt, wat mij acceptabel leek omdat Remote langer duurt.

Vandaag rond 16.00 uur besloot ik dezelfde frequenties te gebruiken met de JW Killing en Plasma Advanced. Binnen 15 minuten nam de pijn drastisch af. Ik voelde een vreemd kloppend gevoel in mijn linker onderkaak en in de kies waar ik last van had. Na een uur met de Phanotron Plasma bol was de pijn helemaal weg. Besloten om de 2 uur durende sessie wel af te maken. Plasma is legitiem! Ik heb een foto bijgevoegd van de programma’s die ik heb gebruikt. Fijn weekend!”

Conditie:

De pijn komt van de onderste linker kies, en verergert in 6 uur tijd.

Installatie en software

Hardware:
 • Spooky2-XM Generator/ Spooky2 GeneratorX
 • Spooky2 Central
 • Phanotron bol

Klik op onderstaande link om te zien hoe je Spooky2 Central kunt installeren.

Voor Spooky2 Central: Hoe zowel hard- als software in te stellen.

Software:

Open Spooky2-software.

Selecteer onder het tabblad Presets de Shell (empty) presets – Spooky Plasma Advanced (P) – JW

De programma’s die de gebruiker koos, staan ​​hieronder vermeld. Je kunt de trefwoorden invoeren om te zoeken onder het tabblad Programs en dubbelklikken om te selecteren.

 1. Dental Abscess (XTRA) 【Tandabces】
 2. .Dental Infection (XTRA) 【Tandinfectie】
 3. Dental Infection Roots and Gums (XTRA) 【Tandwortels en tandvlees】
 4. Dental General (XTRA) 【Tandheelkundig algemeen】
 5. Dental General (CAFL) 【Tandheelkundig algemeen】

Onze gebruiker verklaarde dat na het uitproberen van deze programma’s “Binnen 15 minuten de pijn dramatisch afnam. Na een uur met Spooky2 Central en de Phanotron bol was de pijn helemaal weg.”

Je kunt de programma’s verkennen en die programma’s kiezen die voor jou werken. Iedereen kan anders op frequenties reageren.

Veelgestelde Vragen over Spooky2 Central

V: Moet ik een bepaalde afstand bewaren tussen mezelf en de Spooky2 Phanotron-bol?

A: We konden een sterk plasmasignaal detecteren op 20 meter afstand door betonnen muren heen bij een toepassing van ongeveer 40 watt. Alle kracht wordt gebruikt om de verwante pathogene cellen aan te pakken en zonder draaggolf je lichaamsenergie opnieuw in balans te brengen.

Boven de 15 centimeter verandert het veld van een plasma apparaat van dichtbij naar ver weg. Het nabije veld is effectiever, daarom raden we aan om de bol of buis dichtbij of zelfs tegen het lichaam aan te houden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.