Nieuw bij Rife

De Gouden Regel van het Rifen

Voordat we beginnen, krijg je wat basiskennis van hoe Rife werkt.

Nicola Tesla zei dat als je het Universum wilt begrijpen, moet je denken aan Energie, Frequentie en Vibratie.
Alles heeft een trillingsfrequentie, die resonantiefrequentie wordt genoemd.

Hoe werkt het? De theorie kan simpel worden uitgelegd aan de hand van een analogie van de operazangeres die haar stem gebruikt om een ​​kristallen glas uit elkaar te laten spatten. Het glas trilt op een bepaalde frequentie en als de stem van de zangeres die bepaalde frequentie haalt, dan doet haar stem het glas breken.

Op dezelfde manier heeft elk micro-organisme (schimmels, bacteriën, virussen, parasieten, amoeben, schimmels, enz.) zijn unieke en specifieke frequentie (of trillingssnelheid). Als je MEER VAN DEZELFDE frequentie op het micro-organisme afvuurt, kan het dat niet verdragen en barst het organisme uiteen en sterft. Rife-resonatoren genereren resonantiegolven die schadelijke bacteriën vernietigen zonder de gebruiker schade te berokkenen.

De Gouden Regel van het De Gouden Regel van het Rifen

Elk levend wezen dat in of op jou leeft, dat jouw energie of hulpbronnen verbruikt, en dat jou in ruil daarvoor geen voordeel oplevert, is een parasiet. Dit omvat insecten, schimmels, bacteriën en virussen.

Het zal je misschien verbazen te horen dat, met mogelijke uitzondering van virussen, alle parasieten zelf parasieten hebben. Virussen en spirocheten kunnen bacteriën parasiteren. Schimmels kunnen grotere schimmels parasiteren. Ze kunnen ook virussen, bacteriën en insecten huisvesten. En insecten kunnen intern en op het oppervlak van hun lichaam veel verschillende parasieten herbergen.

Het is volkomen begrijpelijk dat mensen die last hebben van dergelijke ziekmakers, er dan ook vanaf willen zijn zodra ze een Rife-systeem in handen krijgen, zoals ik, en het bracht mij een hoop ellende.

Wanneer je honderdduizenden grote parasieten (“groot” in vergelijking met bacteriën), zoals mijten, doodt laat je al hun interne en externe parasieten in leven. Wanneer de gedode parasieten uiteenvallen, komen al die levende schimmels, bacteriën en virussen vrij in je bloedbaan.
En nu zit je met de gebakken peren. Omdat je zojuist hun gastheren hebt gedood, moet jij hun plaats innemen en je hebt zojuist je toch al overbelaste immuunsysteem een ​​paar miljoen extra redenen voor (hoofd-) pijn gegeven. Dus de regel bij rifing is deze: werk van klein naar groot.

Dit kan ook worden aangegeven als:

Werk van binnen naar buiten, van de inhoud naar de ‘container’ zelf.

Het Morgellons- en Lyme-protocol is bijvoorbeeld ontworpen op basis van deze regel. Het houdt rekening met pathogeenafhankelijkheid en synergie, en is bedoeld om alle problemen op de meest efficiënte manier aan te pakken. Het Terrain-protocol dat je kan helpen overtollige gifstoffen in je lichaam kwijt te raken, is ook opgenomen in het Morgellons- en Lyme-protocol. Na het ontgiften kan dit protocol je helpen om ziekteverwekkers stap voor stap van klein naar groot te doden.

Als je zo te werk gaat, krijg je niet met die vreselijke problemen te maken als waar ik in terecht kwam, want als je eindelijk je grootste parasieten kunt doden, heb je alles al gedood wat ze mogelijk hebben losgelaten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.